آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مورد vu skip تو همون تاپیک من یهنمونه گذاشتم . خودت تست کن ببین کدومش بهتره
1
2
و یا
1
3

یادت باشه هر چقدر عدد بیشتر باشه پرش بیشتری احساس میکنی .! یه نصیحت اینو با جفت پلاگینا تست کن . هم GSDX هم ZeroGS . نتایج قابل تاملی میگیری !
در مورد خرید Ps2 . دستگاه خیلی خوبیه . اما تک منظورست! میل خودته ! اما با اپگریدکردن پی سیت هم بازی های جدید و برنامه ها روون تر اجرا میشن ! ( همه منظوره) . هم در آینده غصه اینو نمیخوی که اه این که سرعتش زیاد شد منچرا Ps2 گرفتم .! یکی از دلایلی که این مورتال کومبات کنده خود شبیه سازه! این به این معناست که با مرور زمان قطعا افزایش سرعت رو خواهیم داشت!

در مورد vu skip تو همون تاپیک من یهنمونه گذاشتم . خودت تست کن ببین کدومش بهتره
1
2
و یا
1
3

یادت باشه هر چقدر عدد بیشتر باشه پرش بیشتری احساس میکنی .! یه نصیحت اینو با جفت پلاگینا تست کن . هم GSDX هم ZeroGS . نتایج قابل تاملی میگیری !
در مورد خرید Ps2 . دستگاه خیلی خوبیه . اما تک منظورست! میل خودته ! اما با اپگریدکردن پی سیت هم بازی های جدید و برنامه ها روون تر اجرا میشن ! ( همه منظوره) . هم در آینده غصه اینو نمیخوی که اه این که سرعتش زیاد شد منچرا Ps2 گرفتم .! یکی از دلایلی که این مورتال کومبات کنده خود شبیه سازه! این به این معناست که با مرور زمان قطعا افزایش سرعت رو خواهیم داشت!

الان با 27 فریم میتونم بازی کنم بدون پرش تصویر:)
تنظیمات vu skip :
60
0
1
1
ZeroGS 097.1 امتحان کردم.احتیاج به تنظیمات کارت گرافیکی داره که بلد نیستم زیاد جالب نمیاره.اگه تنظیماتشو دارین لطف کنین.

اون 60 رو بکن 9999 زیریشم که صفره همینطور 9999 ( اینا باعث میشن جاهایی که سرعت بالاتر میتونه بره . اجازه داده بشه و تا نهایتش بره بالا! بعضی جاها خیلی فاز میده! (خصوصا RPG ها )
در مورد 1 1 هم خوبه . اما وقتی 1 2 کنی سرعتت خیلی بیشتر میشه ! شمایی که با 1 1 نتیجه خوب گرفتی قطعا با 1 2 سرعتت بیشتر میشه ( اما باز باید ببینی پرش تصویر چقدره برات) .

درمورد تنظیمات کارت گرافیک ( فکرکنم پلاگین منظورت بود) چیو میخوای دست بزنی ؟ مشکل کجاست؟
در ضمن بیلد X3PCSX2 0.9.5 rev 396 X3.rar رو هم امتحان کن . 3 تا 5 فریم بیشتر از بیلد های دیگه میگیری .

آخرین ویرایش:
اون 60 رو بکن 9999 زیریشم که صفره همینطور 9999 ( اینا باعث میشن جاهایی که سرعت بالاتر میتونه بره . اجازه داده بشه و تا نهایتش بره بالا! بعضی جاها خیلی فاز میده! (خصوصا RPG ها )
در مورد 1 1 هم خوبه . اما وقتی 1 2 کنی سرعتت خیلی بیشتر میشه ! شمایی که با 1 1 نتیجه خوب گرفتی قطعا با 1 2 سرعتت بیشتر میشه ( اما باز باید ببینی پرش تصویر چقدره برات) .

درمورد تنظیمات کارت گرافیک ( فکرکنم پلاگین منظورت بود) چیو میخوای دست بزنی ؟ مشکل کجاست؟
در ضمن بیلد X3PCSX2 0.9.5 rev 396 X3.rar رو هم امتحان کن . 3 تا 5 فریم بیشتر از بیلد های دیگه میگیری .

ایول فریم 30 شد گاهی تا 34 هم میره بالا :love:
فقط فیلم اول بازی هی پرش میکنه و صداشم خیلی کند میاد.بهترین پلاگین صدا واسه این بازی چیه؟ (من از P.E.Op.S.SPU2 1.9.0 استفاده میکنم)
آره منظورم همون قسمت تنظیمات Graphics بود.من تو اکثر فیلم هایی که رو یوتوپ دیدم با zerogs بوده.فکر میکنم اگه بتونیم یه تنظیم خوب به قسمت Graphics بدیم با zerogs خیلی سرعت خوبی بگیریم.البته کارت من زیاد قوی نیست (GeForce 8400 Gs)
ضمنا با PCSX2 0.9.5 rev 396 X3.rar و gsdx 1.14 اصلا نمیاره و صفحه سیاه میندازه چون قسمت تنظیم VU Skip نداره. من رو PCSX2 0.9.5 rev 377 X3 امتحان کردم.

ایول فریم 30 شد گاهی تا 34 هم میره بالا :love:
فقط فیلم اول بازی هی پرش میکنه و صداشم خیلی کند میاد.بهترین پلاگین صدا واسه این بازی چیه؟ (من از P.E.Op.S.SPU2 1.9.0 استفاده میکنم)
آره منظورم همون قسمت تنظیمات Graphics بود.من تو اکثر فیلم هایی که رو یوتوپ دیدم با zerogs بوده.فکر میکنم اگه بتونیم یه تنظیم خوب به قسمت Graphics بدیم با zerogs خیلی سرعت خوبی بگیریم.البته کارت من زیاد قوی نیست (GeForce 8400 Gs)
ضمنا با PCSX2 0.9.5 rev 396 X3.rar و gsdx 1.14 اصلا نمیاره و صفحه سیاه میندازه چون قسمت تنظیم VU Skip نداره. من رو PCSX2 0.9.5 rev 377 X3 امتحان کردم.

من دقیقا متوجه نشدم تو تنظیمات vuskip رو دست زدی این نتیجه روگرفتی:confused: یا پلاگین رو عوض کردی این نتیجه رو گرفتی:confused: یا بیلدی که بهت گفتم رو عوض کردی و این نتیجه روگرفتی ! :confused:
( چقدر یا شد !:دی )
در مورد پلاگین صدا .من خودم از P.E.Op.S.SPU2 1.9.0 استفاده میکنم .برای گرفتن سرعت بیشتر! این تنظیماتی رو که بهت میدم امتحان کن ! سرعتت باید باز 2 3 فریم بیشتر بشه اینطوری! اما صدات خراب میشه! ( هرچقدر سرعتت بالاتر بره صدا بهتر میشه! اگه کم باشه قطع و وصل میشه .صدا نسبت به سرعت بازی تغییر میکنه. باید امتحان کنی تا بفهمی چی میگم .انقدرم بد نیست ! :دی )

Soundplugin.GIF

بعد از این پلاگین من اگه بخوام صدای خوبی داشته باشم از ZeroSpu2 استفاده میکنم (نسبت به موقعی که از پلاگین بالا استفاده میکنم یه 2 3 فریم کاهش فریم میبینم اما در کل خیلی خوبه اگه سیستمت قوی باشه هم صدا و هم سرعت رو با هم داره. باز همهچی بستگی به خودت داره).

در مورد اون بیلدی که بهت دادم من خودم این آرماگدون رو بازی کردم با همین بیلد!! اما با پلاگین 1.12 فکرکنم .! نباید با 1.14 هم مشکلی داشته باشی ( تست میکنم میگم بهت) . در ضمن این بیلدهم بخش vuskip داره! چطور متوجهش نشدی؟ !
VuskipPane.GIF

در مورد تنظیمات ZeroGs . بهم بگو آخرین پلاگینی که دیشب دادم رو دنلود کردی ؟ استفاده کردی؟ پلاگن های سری قبلی زیروجس چی ؟ ( بعضی اوقات ورژن های قبلی پلاگینها خیلبی بهتر عمل میکنند. برای همین هست که من آرشیو کلی تمامی پلاگینها رو دارم .(ورژ« های قبلی و الی آخر.) بعنوان مثال بازی haunting ground با پلاگین 1.1 GSDX خیلی خیلی بهتر اجرا میشه تا پلاگین 1.10 و 1.12 و تا 1.13!( 1.14 رو تست نکردم هنوز) . و این بازی باز با زیرو جس خیلی خیلی قشنگتر اجرا میشه ! پس پلایگن ها رو هم فراموش نکنید.

در مورد تنظیمات ZeroGs خیلی ساده . اون گزینه های که روشن نوشته Speedup ( توئ پرانتز و اینا ) اونا رو تیک بزن ! سرعت افزایش پیدا میکنه اما ممکنه بشدت تو بعضی بازیها باگ بوجود بیاره! سعی میکنم یه توضیحی از گزینه های ZeroGs وقتی سرم خلوت تر شد بزارم.

فعلا همینا . بیا به سوالاتی کهکردم جواب بده تا ببینیم چجوریاست!
موفق و سربلند باشید

ُسلام دوست عزیز
بهترین تنظیمات برای FFXII رو میخواستم.در حال حاظر 40 تا 50 فریم میگیرم،که باز در بعضی مواقع بازی آهسته میشه.(از pcsx2pg-vtlb-658 استفاده میکنم)

دوست عزیز همین فریم که میگیری عالی دیگه چه تنظیماتی میخوای؟

تنظیمات برای بازی

Mortal Kombat Armageddon Playable

PCSX2 version: Playground 1.0.0395
PCSX2 core settings: EERec, VU0rec, VU1rec and MTGS enabled.
Plugins:
GSdx rev 846 1360x1024 dx10 16:9
ZeroSPU2 0.4.4
SSSPSX Pad Plugin Pressure Mod 1.6.0
PEOPS CDVD 1.3.0

Speed Hacks:
On "speed" mode

من دقیقا متوجه نشدم تو تنظیمات vuskip رو دست زدی این نتیجه روگرفتی:confused: یا پلاگین رو عوض کردی این نتیجه رو گرفتی:confused: یا بیلدی که بهت گفتم رو عوض کردی و این نتیجه روگرفتی ! :confused:
( چقدر یا شد !:دی )
در مورد پلاگین صدا .من خودم از P.E.Op.S.SPU2 1.9.0 استفاده میکنم .برای گرفتن سرعت بیشتر! این تنظیماتی رو که بهت میدم امتحان کن ! سرعتت باید باز 2 3 فریم بیشتر بشه اینطوری! اما صدات خراب میشه! ( هرچقدر سرعتت بالاتر بره صدا بهتر میشه! اگه کم باشه قطع و وصل میشه .صدا نسبت به سرعت بازی تغییر میکنه. باید امتحان کنی تا بفهمی چی میگم .انقدرم بد نیست ! :دی )

Soundplugin.GIF

بعد از این پلاگین من اگه بخوام صدای خوبی داشته باشم از ZeroSpu2 استفاده میکنم (نسبت به موقعی که از پلاگین بالا استفاده میکنم یه 2 3 فریم کاهش فریم میبینم اما در کل خیلی خوبه اگه سیستمت قوی باشه هم صدا و هم سرعت رو با هم داره. باز همهچی بستگی به خودت داره).

در مورد اون بیلدی که بهت دادم من خودم این آرماگدون رو بازی کردم با همین بیلد!! اما با پلاگین 1.12 فکرکنم .! نباید با 1.14 هم مشکلی داشته باشی ( تست میکنم میگم بهت) . در ضمن این بیلدهم بخش vuskip داره! چطور متوجهش نشدی؟ !
VuskipPane.GIF

در مورد تنظیمات ZeroGs . بهم بگو آخرین پلاگینی که دیشب دادم رو دنلود کردی ؟ استفاده کردی؟ پلاگن های سری قبلی زیروجس چی ؟ ( بعضی اوقات ورژن های قبلی پلاگینها خیلبی بهتر عمل میکنند. برای همین هست که من آرشیو کلی تمامی پلاگینها رو دارم .(ورژ« های قبلی و الی آخر.) بعنوان مثال بازی haunting ground با پلاگین 1.1 GSDX خیلی خیلی بهتر اجرا میشه تا پلاگین 1.10 و 1.12 و تا 1.13!( 1.14 رو تست نکردم هنوز) . و این بازی باز با زیرو جس خیلی خیلی قشنگتر اجرا میشه ! پس پلایگن ها رو هم فراموش نکنید.

در مورد تنظیمات ZeroGs خیلی ساده . اون گزینه های که روشن نوشته Speedup ( توئ پرانتز و اینا ) اونا رو تیک بزن ! سرعت افزایش پیدا میکنه اما ممکنه بشدت تو بعضی بازیها باگ بوجود بیاره! سعی میکنم یه توضیحی از گزینه های ZeroGs وقتی سرم خلوت تر شد بزارم.

فعلا همینا . بیا به سوالاتی کهکردم جواب بده تا ببینیم چجوریاست!
موفق و سربلند باشید

با این تنظیمات صدا اکو پیدا کرد انگار که لکنت داره!! سرعت بازی هم تغییری نکرد
X3PCSX2 0.9.5 rev 396 X3 هم امتحان کردم.درسته که فریم از 35 پایین تر نیومد ولی شدیدا پرش تصویر داره وصفحه بازی دیده نمیشه.:eek:
آخرین پلاگینی که دیروز گذاشته بودین رو داونلود کردم.بازی رو کند میاره ووسط کار ارور میده باید برنامه رو ببندم.احتیاج به تنظیمات Graphics - speed hacks - advanced و cpu (اگه نیاز هست اگه نیست که تنظیم هاشو رو همون قبلی ها بگذارم) با عکس دارم اگه امکان داره

یک سوال هم داشتم.آخرین ورژن Gsdx بعد از Gsdx 896 (MSVC 15,00, SSE2)0.1.14چیه؟اگه میشه لینک داونلودشو اینجا بگذارین

با این تنظیمات صدا اکو پیدا کرد انگار که لکنت داره!! سرعت بازی هم تغییری نکرد
X3PCSX2 0.9.5 rev 396 X3 هم امتحان کردم.درسته که فریم از 35 پایین تر نیومد ولی شدیدا پرش تصویر داره وصفحه بازی دیده نمیشه.:eek:
آخرین پلاگینی که دیروز گذاشته بودین رو داونلود کردم.بازی رو کند میاره ووسط کار ارور میده باید برنامه رو ببندم.احتیاج به تنظیمات Graphics - speed hacks - advanced و cpu (اگه نیاز هست اگه نیست که تنظیم هاشو رو همون قبلی ها بگذارم) با عکس دارم اگه امکان داره

یک سوال هم داشتم.آخرین ورژن Gsdx بعد از Gsdx 896 (MSVC 15,00, SSE2)0.1.14چیه؟اگه میشه لینک داونلودشو اینجا بگذارین
تصویر پرش داره!! :eek: تو 396 X3!! :eek: و سرعت بازیتم با اون بیشتر نشد ؟ !:confused: احتمالا به خاطر اینه که سی پی یوت HT نیست. من VuSkip رو تا بنچخش(یعنی تهش ) هم ببرم برای من پرشی نداره! که نشه بازی کرد! شاید یه لرزش خفیف! همین.

در مورد پلاگین دیروزی . من تست کردم سالمه ! با زیروجی اس کمی پرشش محسوسه تو بیلد جدید ( آخرین بیلد).اما X396 نه !
در مورد ارور دادن اگه از SaveState استفاده میکنی . فعلا دست بهش نزن معمولی برو تو گیم ببین چی میشه ! در مورد مورتال کومبات آرماگدون تنها چیزی که مهمه بدونی اینه که Denormals are Zero نباید تیک بخوره ! وگرنه باگ دار میشه بازی و قابل بازی کردن نیست! همین . مابقی هر چی رو خواستی فعال کن ! تنظیمات سی پی یو هم مثل قبله .
----------------
تنظیمات فرهاد جان رو هم امتحان کن قبلش هر کدوم نتیجه رضایت بخش تری داشت بیا بگو .

بچه ها من موفق شدم برنامه رو اجرا کنم اما تا RUN CD / DVD رو میزنم یک ثانیه بعد میپره بیرون :confused:

هر چی برنامه باز میکنیم ارور میده لطفا از اول برنامه توضیح بدهید بهصورت خیلی اماتور

اخرین ورژن pcsx2 p.5 plyground خست که به صورت پلاگین هست و شما باید در جایی که pcsx2 9.5 هست اینو بریزید این لینکش PCSX2 Playground rev 672.7z
بعدش پلاگینهای گراقیک و صدا و سی دی رام هست که باید اینارو دان کنی
rev 896 GSDX 1.14.7z
PG rev 665 ZeroSPU2 0.4.6.7z
PG rev 563 Linuz Iso CDVD 0.8.0.7z
بعد هم برای بایوس به اینجا مراجعه کن ;)
http://www.4shared.com/file/44150457/c6593d73/BIOS_Version_12_USA.html
http://www.4shared.com/file/57954441/a852a63e/PS2_Bios_30004R_V6_Pal.html
http://www.4shared.com/file/51477630/24ab0e6b/ps2biosscph77001usa2006v220.html
http://www.4shared.com/file/57954442/315bf784/SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.html
http://www.4shared.com/file/57954443/465cc712/SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200.html
http://www.4shared.com/file/44078295/f447c7cb/scph39001.html
من همه را دان کردم و اولی را که گفته بودی در pc295 بریز ریختم ولی باز هم ارور میده
اقای کلنگ جون مادرت یه اموزش کامل بده ممنون

بهترین تنظیمات برای pes 2009 چیه و کشتی کج 2009
اینجا دنبال بازیت بگرد .
کشتی کج 552
Ps3 teraboy دقیقتر بگو چه اتفاقی افتاده . چی کار کردی ؟ _ از پلاگین سی دی رام استفاده میکنی ؟ مثل CDVD یا linuzappz ؟ اگه آره ایمیجت رو اونجا انتخاب کردی؟ یا اگه از دی وی دی رام استفاده میکنی اونجا انتخابش کردی؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or