آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شمااون لینکی رو که بهتون دادم مگه نگرفتی ؟ !
مستر جان بهت گفتم اون تورنت 15 مگیه هر چی وایستادم با برنامه bit torrent دانلود نشد.ازتون در خواست کردم که یه لینک دیگه بدین ولی...
برای همین مجبور شدم اینجا مطرح کنم.
برو اینجا دان کن اخرین گزینه
یعنی اون 2-3 تای اولی اصلا لازم نیست دانلود کنیم فقط آخری مهمه؟.من آخه اصلا برنامه رو ندارم فقط یه 2-3 تا پلاگین دارم.
PCSX2_0.9.5_rev_396_X3
rev_880_GSDX_1.12
Pcsx2_Pg_1.0.0395
آقا من اینها رو گرفتم و بغیر از این ها هیچی دیگه در مورد این برنامه نگرفتم. اگه چیزه دیگه ای هم باید بگیرم لطف کنید لینکش رو بزارید.خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
مستر جان بهت گفتم اون تورنت 15 مگیه هر چی وایستادم با برنامه bit torrent دانلود نشد.ازتون در خواست کردم که یه لینک دیگه بدین ولی...
برای همین مجبور شدم اینجا مطرح کنم.

یعنی اون 2-3 تای اولی اصلا لازم نیست دانلود کنیم فقط آخری مهمه؟.من آخه اصلا برنامه رو ندارم فقط یه 2-3 تا پلاگین دارم.
PCSX2_0.9.5_rev_396_X3
rev_880_GSDX_1.12
Pcsx2_Pg_1.0.0395
آقا من اینها رو گرفتم و بغیر از این ها هیچی دیگه در مورد این برنامه نگرفتم. اگه چیزه دیگه ای هم باید بگیرم لطف کنید لینکش رو بزارید.خیلی خیلی ممنون

عزیز من اینایی که من میگم, همرو دان کن از این سایتی که در پایین میزارم اول شما فقط pcsx2 9.5 رو دان کن اینم از چیزایی که باید دان کنی
PCSX2 Playground rev 627.7z
PG rev 563 Linuz Iso CDVD 0.8.0.7z
PG rev 563 SPU2GHz 1.9.0.7z
PG rev 563 ZeroSPU2 0.4.6.7z
PG rev 615 ZeroGS 0.9.7.1.7z
rev 891 GSDX 1.14.7z
اینارو دان کن ;)

لطف کنید کل چیزهایی که لازم هست رو در یک فایل کامل قرار بدید تا هم دانلودش راحت باشه و هم راهنمای نصب رو قرار بدید
در ضمن ایا همه بازیها رو میشه انجام داد

لطف کنید کل چیزهایی که لازم هست رو در یک فایل کامل قرار بدید تا هم دانلودش راحت باشه و هم راهنمای نصب رو قرار بدید

عزیز من با این وضعیت اینتر نت ما همچین چیزی ممکن نیست جون باید برای دان کردنش و باید 1روز ئقط بزاری ما هر چند روز یک بار جدیدترین پلاگینهارو میزاریم در صقحه بالا چنتاش هست که میتونی دان کنی چیزه دیگه ای میخوای بگو تا بزارم;)

PCSX2 Playground rev 672.7z
rev 896 GSDX 1.14.7z
PG rev 665 ZeroSPU2 0.4.6.7z

توجه بسیار مهم قبل از دنلود اپدیتها ! حتما به لینک زیر برید و اطلاعات خودتون رو در رابطه با مموری کارت جدید بروز کنید . قبل از اینکه ندونسته باعث به فنا رفتن مموری کارتتون بشید .
http://forums.pcsx2.net/thread-3283.html

به علت پاره ای مشکلات شاید این آخرین پستم اینجا باشه .مسائل کاری و زندگانی !
زحمت معرفی آپدیت ها و سایر قضایا میوفته گردن فرهاد عزیز و دوستان دیگه .! همگی موفق و پیروز باشید عزیزان
(هر از چند گاهی سعی میکنم یه سر بزنم .اگه وقت کنم )
پس تا بعد

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان بلخره یه تنظیمات خوب برای بازی GOW1 چیدا کردم میزارم براتون این تنظیمات با PCSX2 9.5 PLAYGRUON VM اجرا شده امید وارم بدرتون بخوره ;) نظر یادتون نده
GOW1_CG.JPG

GOW_1_CG2.JPG
GOW1_INGAME.JPG

سلام
اگه میشه تنظیم های بازی Mortal Kombat Armageddon رو هم بگین.من میتونم باز کنم ولی خیلی بازی رو کند میاره.
مشخصات سیستم من هست:
CPU: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4200
ram: 2gb
VGA: GeForce 8400 Gs

عزیز من با این وضعیت اینتر نت ما همچین چیزی ممکن نیست جون باید برای دان کردنش و باید 1روز ئقط بزاری ما هر چند روز یک بار جدیدترین پلاگینهارو میزاریم در صقحه بالا چنتاش هست که میتونی دان کنی چیزه دیگه ای میخوای بگو تا بزارم;)
سلام
خب اگه نمیشه یه جا آپ کرد خب لینک تمام موارد مهم و مورد نیاز رو مثلا برای بازی Gow رو تو یه پست بدید ممنون میشیم !
مثلا نرمافزار ورژنی که پست بالا گفتید + لینک کلیه پلاگینها !!

خیلی خیلی ممنون میشیم ...

سلام
اگه میشه تنظیم های بازی Mortal Kombat Armageddon رو هم بگین.من میتونم باز کنم ولی خیلی بازی رو کند میاره.
مشخصات سیستم من هست:
CPU: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4200
ram: 2gb
VGA: GeForce 8400 Gs

شما سیستمت خوبه غزیز و بازی Mortal Kombat Armageddon هم به playble هست و شما نباید افت فریم داشته باشی از چه ورژن pcsx2 کار میکنی یه تنظیمات بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or