آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدای من یعنی میشه god of war رو با این شبیه ساز اجرا کرد؟
آخه تو خود سایت pcxe زده که only menus!!!!!!
http://tw.myblog.yahoo.com/ps2emu-te...4999&l=f&fid=5 برو داخل این سایت اموزش تماماجرای بازی به خصوص خدای جنک 1.2وتیکن 5 خلاصه تمام بازی باعکس کمک دیگر خواسته درخدمتم البته سایت ژاپنی اگردقت کنی میتوانی تمام بازی که دوست داری بازی کنی اموزش به صورت فلیم دارد سیو تبدیل شده تمام بازی داخل ان است بعضی اول بازی شبیه ساز هک میکنه اگر این طورشد سیوبازی را(درهمین صحفه بکردی پیدا میکنی) راداخل شبیه سازبریزازداخل LOAD بازی کن

آخرین ویرایش:
من بااین شیوه توانستم سرعت بازی ها راافزایش دادم با برنامه Game Optimizer Pro میتوانید سرعت بازی های تاحداقل 8 حداکثر14 افزایش دهیم البته بستگی به سیتم دارد بابرنامه Quick Memory Edito میتوانید برای بازی تان ترینر بسازید طرز کاران درhelp توضیح داده شده است میتوانید این درgoogleپیداکنید توجه کنید ترینرسازفقط باورژن های که اخرانpcsx2t کار میکند

سلام بلاخره بازی radiata stories رو بازی کردم اینم از عکساش هر کی دوست داره بگه تنظیماتشو بزارم :love: سبک RPG برای شرکت SQUAR ENIX هست :biggrin1:

Radiata_Stories.JPG
Radiata_Stories_menu.JPG
Rdiata_Stories_ingame.JPG

خدای من یعنی میشه god of war رو با این شبیه ساز اجرا کرد؟
آخه تو خود سایت pcxe زده که only menus!!!!!!

نه دوست من بازی INGAME هست و میشه بازی کرد البته در بعضی جاها بازیکنو بد نشون میده

من بااین شیوه توانستم سرعت بازی ها راافزایش دادم با برنامه Game Optimizer Pro میتوانید سرعت بازی های تاحداقل 8 حداکثر14 افزایش دهیم البته بستگی به سیتم دارد بابرنامه Quick Memory Edito میتوانید برای بازی تان ترینر بسازید طرز کاران درhelp توضیح داده شده است میتوانید این درgoogleپیداکنید توجه کنید ترینرسازفقط باورژن های که اخرانpcsx2t کار میکند

این تنظیماتی که این گفته من خیلی وقت گفته بودم :confused:

سلام
آقا يه سوال
شبيه ساز درست حسابي براي Silent hill origins اومده يا نه؟
قديمي هاش كه همه تو خماري گذاشتنمون

نه میشه راحت ران کرد ولی در اول بازی در جلوتر یه دمو داره که بد نشون میده و حتما باید با
PATCH بازی کنی تا بیا معمولی نمیاد ;) سعی من سیو جلوتر از بازیرو بری

http://tw.myblog.yahoo.com/ps2emu-test/article?mid=5041&prev=5088&next=4999&l=f&fid=5برو داخل این سایت اموزش تماماجرای بازی به خصوص خدای جنک 1.2وتیکن 5 خلاصه تمام بازی باعکس کمک دیگر خواسته درخدمتم

خیلی ممنونم دوست عزیز من هرچی گشتم تنظیمات MGS 3 را پیدا نکردم اگر شما پیدا کردین یم لطفی می کنید برام بزارید اینجا لینکش را.

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.

قابل توجه دوست عزیزمون reza8210
البته اقا به دل نگیریها;)

سلام
دوستان من سایت pcx2 رو دیدم توی دانلودش 3 تا فایل داشت.sourse/installer/background
هر سه تاشون زده بود 9.4 وفقط توی قسمت بتاش یه چی داشت که 9.5 بود.حالا چه جوریه که 9.5 توی خود سایت نیست. و شما از کجا 9.5 رو میگیرید؟
بعد باید این سه تا فایل رو دانلود کرد؟sourse/installer/background
بایوس ها رو هیشگی نمی تونه بزاره؟

شمااون لینکی رو که بهتون دادم مگه نگرفتی ؟ !
اپدیتها تو امضام هست .

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.

قابل توجه دوست عزیزمون reza8210
البته اقا به دل نگیریها;)
متوجه شدم درضمن اگردقت کرده بوده اید پست اول مربوط به چند بازی بود پست دوم مربوط به یک بازی در هرصورت اگر من خطای کردهام عذر میخواهم

سلام
دوستان من سایت pcx2 رو دیدم توی دانلودش 3 تا فایل داشت.sourse/installer/background
هر سه تاشون زده بود 9.4 وفقط توی قسمت بتاش یه چی داشت که 9.5 بود.حالا چه جوریه که 9.5 توی خود سایت نیست. و شما از کجا 9.5 رو میگیرید؟
بعد باید این سه تا فایل رو دانلود کرد؟sourse/installer/background
بایوس ها رو هیشگی نمی تونه بزاره؟

برو اینجا دان کن اخرین گزینه ;)
PCSX2 Playground v1.0.0395

http://www.pcsx2.net/downloads.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or