در مورد اپدیت دایرکت ایکس ! اگه از اسایت مایکروسافت نمیتونی دنلود کنی یه سر به سایتهای وارز بزن ازسرچش استفاده کن . بعد از لینک رپیدی که پیدا میکنی دنلود کن !
مثل این
در مورد پرش . دو دلیل هست . 1.استفادهاز پلاگین قدیمی ( پلاگین های جدید اکثرا مشکل پرش رو تا حد بسیار بالایی رفع کردن و بدون پرش میتونی بازی کنی )
2. استفاده از بیلد قدیمی ! ( بعضی بیلد های قدیمی هم باعث تشدید این پرش ها میشن. اگه پلاگینت بروز هست و باز پرش داری ممکنه از این بخش باشه )
3.استفاده از بیلد جدید . خصوصا بیلد های اخیر .( تو این ورژ« های بخش VUskip دستخوش تغییر شده و لنگ میزنه ! اگه از این بیلد های استفاده میکنی یحتمل بهخاطر همینمسئله است .
4.بازی .. ممکنه خود بازی با Vuskip مشکل داشته باشه !
-------------------------------------------
در مورد سرعت . مشخصات سیستمت رو لطف کن .
اگه سری پنتیوم هست انتظار سرعت بالا رو نداشته باش .
اگه سی پییوت دو هسته هست . کارت گرافیک نسبتا قویی داری ( 8600GT به بالا) مشکلی در سرعت نخواهی داشت .غیر از اینکه خود بازی سرعتش کم باشه ( بخاطر شرایط شبیه سازی .یعنی اینجا مشکل از شبیه سازه . پس اگه این مشکل از شبیه ساز باشه در در آینده رفع خواهد شد و فعلا کاری که میتونی بکنی استفاده از Speek hack ها و Vuskip هست)
در ضمن در رابطه با سیستم مورد نیاز تو تاپیک زیری ( چگونگی اجرای بازی های در PCSX2 یه مطلب هست . حتما بخون.)
در ضمن اگه نگاهی به مشخصات سیستم اون بنده خدایی که دیدی مورتال کامبت رو چجوری سریع بازیمیکرد مینداختی میفهمیدی چرا انقدر سریعه . !
1280x1024 -Intel Core2Duo E8400 @3900Mhz -Xfx 9800GTX+ 512MB
قیمت سی پی یوش 180 تومن. کارت گرافیکشم ! 9800!!! یه غووولیه ! سی پییوش 4 گیگاهرتزه ! هر هستش !! و تو تست شبیه ساز بالاترین فریم ریتا رو گرفته ! سیستم طرف واقعا غوله! من همین مورتال کومبات رو رو سیستم خودم 17 فریم. و با Vuskip و هک و اینا 20 23 فریم میگیرم! خدارم شکر میکنم! !!
=================
فرهاد جان . بی زحمت اون مطلب رو که گفتم تو صفحه اول بزار ( پستت رو ویرایش کن ) تا دوستان بیشتر مطلع بشن . در ضمن اگه امکانش هست اون لینک "چگونگی اجری بازی های مختلف .." رو هم بذار تو پست اولت . من یه ویرایشش کردم اطلاعات اولیه توش هست .) خیلی از سوالات رو رفع میکنه .