آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
(در ضمن در حال آپلود کردن پک شبیه ساز خودم هستم . با حجم 15.5 مگابایت . بادنلودش دیگه تنها کاری که باید بکنید اینه که اگه پلاگین جدید تری اومد یا بیلد جدید ی کپیش کنید . نهنیازی به بایوس دارید نه مموری کارت نه پلاگین . چون جدید ترینشون همه موجو میباشند :دی )

مگه با شبیه ساز ما فرقی داره؟؟؟؟

من نمیتونم از امضاء شما دانلود کنم فقط چند ایکون فولدرها رو میبینم لطفا بگید چطوری باید دانلود کنم .

سلام آقا فرهاد گل می خواستم بدونم این برنامهpcsx2 eerec که حرفشو میزنن(میگن یه ایرانی داره روش کار میکنه) آیا واقعا سرعتش از این ورژنهای جدیدی که برای دانلود میزارن بیشتره؟یا نه.اگه خودت این برنامه رو داری میشه یه نسخشو برای دانلود بزاری مثل اینکه لینک اصلیش پریده!؟

ذوست عزيز اين شبيه ساز سره كاريه و اين دليل نميشه هزكي سورس برنامرو داشته باشه با تغيير دادن بگه منم با تيم pcsx2 هستم و جالبه ميگن sony تاييد كرره و اين از اون حرفاست كه شبيه ساز تاييد كنن

من نمیتونم از امضاء شما دانلود کنم فقط چند ایکون فولدرها رو میبینم لطفا بگید چطوری باید دانلود کنم .

عزيز شما داخل فولذزي كه ميخواي بشو رو گزينه كليك كن يه صفحه اي ديگه مياد زيزش نوشته دانلود بزن باز يه صفحه اي ذيگه ميار بالا نوشته دانلود بازم بزن بعد شمازه مياد كه دازه كم ميشه
بعد زوي همون بزن دان كن

نمیدونم چرا هر چی این ورژن جدیدا رو کپی میکنم بازی هارو خوب اجرا نمیکنن؟؟؟!!!
مشکل از کجاست؟؟؟
البته اول خوب بود ولی بعد از یه بار پاک کردن و نصب مجدد سورس برنامه دیگه نشد

دان کردم لطفا بگید چجوری انستال میشه ارور میده بعدش هم برای اجرای gow چه پلاگینهایی چه ورژنی و چه بایوسی باید دان کنم ممنون میشم .

دان کردم لطفا بگید چجوری انستال میشه ارور میده بعدش هم برای اجرای gow چه پلاگینهایی چه ورژنی و چه بایوسی باید دان کنم ممنون میشم .

شما باید اول برنامه ی اصلی رو دان کنی و بعد از نصب کردنش این ورؤن های جدیدو کپی کنید داخل پوشه
برای اجرای gow هم داخل امضای فرهاد جان که بشید یه پوشه ای هس ت مخصوص تنضیمات gow

سلام به همه راستش من حدود 6 ساله که دارم با این شبیه ساز سرو کله میزنم و از اینکه میبینم اینقدر طرفدار داره واقعا خوشحالم.به زودی هم یک متن کامل از طرز کار درست از این شبیه ساز رو در اختیار تون قرار میدم که از بیشتر جنبه ها میتونه به بعضی از دوستان عزیز کمک بکنه شاید با اینکار یه ذره بار مسئولیت برخی از اعضای محترم این تاپیک کمتر بشه.(متن به pdf تبدیل شده و برخی از عنوانین متن به این شرح هست:ساز گاری cpu intel با ورژنهای pcsx2 r-چگونگی تنظیمات speed hack در cpu amd و تفاوت آن با intel تنظیمات بهینه پلاگینها بسته به نوع کارت گرافیک و.....)منتظر باشید.

منتظریم ببینم چه میکنی:laughing:

سلام master جان این نسخه کامل این شبیه سازکه گفتی در حال اماده کردن هستی کی حاضر میشه
باتشکر

سلام master جان این نسخه کامل این شبیه سازکه گفتی در حال اماده کردن هستی کی حاضر میشه
باتشکر
من برم دانشگاه سعی میکنم آپلود کنم . چند روز پیش سعی کردم اما بااین سرعت افتضاح بیخیال شدم ! باید برم دانشگاه .شنبه یه سر میرم ببینم چی میشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or