آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام به ذوستان خوب جديد ترين ورژن صدا براي pcsx2 9.5 رو كه rev 75 SPU2GHz PP rev 305 نام داره در لينك پايينم گزاشتم ;)

سلام دوباره آقا فرهاد یه سوال داشتم من تمام کار هایی رو که شما تو تنظیماتتون گفتین رو انجام دادم ولی متا سفانه تصویرم پرش فرم شدیدی رو داره میشه یه مقدار بیشتر منو راهنمایی کنید؟

یه تیک کم وزیاد کردن تو تنظیمات برنامه خیلی تو اجرای بازی تاثیر داره
باید یه کم ور بری تو تنظیمات تا بتونی بازیهارو خوب اجرا کنی
بستگی به بازیت هم داره البته

سلام
چرا شما زحمتش بکشی ؟
اسم نرم افزارش بگی میرم دان میکنم
م ;)یبینمت

دوست عزيز تبذيلش سخت و يه پيچيده است و اموزشش هم طولاني ميشه و من هم وقطشو الان ندارم كه ام.وزش بدم ولي در پستهاي بعدي اموزش ميدم

سلام دوباره آقا فرهاد یه سوال داشتم من تمام کار هایی رو که شما تو تنظیماتتون گفتین رو انجام دادم ولی متا سفانه تصویرم پرش فرم شدیدی رو داره میشه یه مقدار بیشتر منو راهنمایی کنید؟

اگه پرش داري در بازي F5 رو بزن تا پرش گرفته بشه ديدي نشد دز تنظيمات CPU FRAME LIMIT خودتو از VU SKIP يه NORMAL انتقال بذه ;)

فرهاد جان تو خودت از کدام ورژن بیشتر جواب میگیری؟(منظورم خود نرم افزار pcsx2 هستش.)

من هم مثل شما از همين ورژنهايي كه ميزارم استفاره مي كنم

بعد از چند روز بی خبری ورژن جدید هم اومد ( از قرار معلوم این بنده خدا (ها) بیکارن و هر روز خدا دارن تلاش میکنن تا ورژن بدرد بخور بدن بیرون !
PCSX2 0.9.5 rev 396 PP rev 315.7z
تو امضا م هم هست دنلود کنید

سلام.آیا فعال کردن گزینه enable consol در افزایش سرعت برنامه تاثیری داره؟اصلا این گزینه به چه دردی میخوره؟:confused:
در افزايش سرعت تاثير انچناني نداره ولي براي كسايي كه ميجوان از عملكرد برنامه با خبر بشن خوبه

با سلام به دوستان خوب ورژن جديد pcsx2 9.5 396 pp 319 رو به همراه پلاگين جديده صدا

rev 75 SPU2GHz PP rev 305 در لينك پايينم گزاشتم ;) دان كنيد نظرات خودتونم بگيد كه به

اعزاي
گزوه انتقال ميدم :love:

با سلام به دوستان خوب ورژن جديد pcsx2 9.5 396 pp 319 رو به همراه پلاگين جديده صدا

rev 75 SPU2GHz PP rev 305 در لينك پايينم گزاشتم ;) دان كنيد نظرات خودتونم بگيد كه به

اعزاي
گزوه انتقال ميدم :love:

سلام
بابت فعالیتت بازم ممنون
اگه بازم بتونی یه تنظیمات جدید با کارایی های بهتر جور کنی ممنون میشم
البته تنظیمات قبلی کارایی خوبی داره :blushing:

من بااین ورژن اخر . با فعال کردن vu skip و استفاده از اخرین پلاگین gdsx تونستم Bloody Roar 3 رو خیلی خیلی رووون اجرا کنم . فریم ریت رو میزد 20 تا اما در واقع به اندازه 50 55 فریم بود.! و فوق العاده روون بود! عین خود ps2. فکم افتاد !
(توضیح . VU skip روی بعضی از بازی ها که فعال بشه صفحه چشمک میزنه ! به قول دیگه fliclers ! (به زبون خودمون مثل متلوزیون انگایر که خاموش روشن مییشه یه جورایی ! اگه پلایگن گرافیکیتون بروز باشه این فلیکر ها یا چشمک زدنا خیلی کم میشه و در بعضی بازی ها اصلا نشون داده نمیشه مثل همین بازی Bloody roar 3 یا تیکن حیوانات ! . و این در حالی هست که وقتی از VU skip استفاده بشه9 سرعت بای افزایش فوق العاده ای پیدا میکنه (تقریبا 100 درصد بازی با سرعت نرمال اجرا میشه ) .

حالا منتظرم ببینم این VU SKIP روی تمام بازی های مبارزه ای اینجوریه یا نه ؟ !

خلاصه کلام اینکه هر از چند گاهی این VU SKIP رو دریابید .( فعال کردن این گزینه تو بیلد های قبلی مثل 236 باعث هنگ میشه . (با همین تنظیمات ) .

همین دیگه . خوش باشید.
(در ضمن در حال آپلود کردن پک شبیه ساز خودم هستم . با حجم 15.5 مگابایت . بادنلودش دیگه تنها کاری که باید بکنید اینه که اگه پلاگین جدید تری اومد یا بیلد جدید ی کپیش کنید . نهنیازی به بایوس دارید نه مموری کارت نه پلاگین . چون جدید ترینشون همه موجو میباشند :دی )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or