آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اخرین ورژن را گرفتم ارور میدهد

لطفا فقط اخرین ورژن و پلاگین و بایوس را بذارید

شما تو صفحات قبل داخل امضای فرهاد جان(کلنگ عدالت) شو جدید ترین ورژن و پلاگین و بایوس هست
راستی میتونستی این 2 پست رو (2 مطلب) تو یه پست مطرح کنی:blushing:
موفق باشی;)

خدای جنگ 1 آره . پشتیبانی میشه ازش ..اما 2 نه . ! داخل بازی میره و آدمش رو هوا شناوره !! (مال من حداقلش اینطور بود)

من تونستم با این ورژن PCSX2 0.9.5 rev 396 PP rev 221 با بازی manhunt 2

fps رو به 60 برسونم خداییش حال کردم

مستر جان ممنونم ولی می خواستم بدونم آیا خودت تونستی خدای جنگ 1 رو بازی کنی؟اگه جوابت آره هستش.لطف کن وتنظیمات شبیه ساز و ورژنشو بهم بگو.بازم ممنون;)
سلام . خودم هنوز نه ! دنبالشم گیر بیارمش !
اما برای تنظیمات لینک زیر توسط فرهاد عزیز رو ببین
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12768&page=57

بسی حال کردم با این پلاگین جدیده
واقعا پیشرفت داشته
انشاا... تاچند وقته دیگه میشه GOW رو راحت بازی کرد

من با همین ورژنهای جدید مشکل دارم ولی همون طور که قبلا هم گفتم با ورژن قدیمی pcsx2 svn 393 x speed hackخیلی راحت کار میکنم.شما با این ورژن جدید فریم اجرای بازیهات در چه حده عزیز؟;)

در اين شبيه ساز عهاي جديد تونستن بيشتر قفلهاي ps2 رو پيدا كنند البته نه كامل ولي دازن راه ميوفتن و چطور از mmx و sse ها بيشترين كازايي زو بگيزن

در اين شبيه ساز عهاي جديد تونستن بيشتر قفلهاي ps2 رو پيدا كنند البته نه كامل ولي دازن راه ميوفتن و چطور از mmx و sse ها بيشترين كازايي زو بگيزن

اینو موافقم :blushing:
واقعا پیشرفت چشمگیری داشته این ورژن جدید

اقای کلنگ عدالت من چیزی دستگیرم نشد فقط لینک اخرین شبیه ساز ps2 را بذار ممنون

سلام فرهادجان پس یعنی من با همون ورژنی که گفتم کار کنم بهتره؟راستی تو با همین updateهای جدید فریم بالا میگیری؟

اره ذوست عزيز با همين جديدا كار كني بهتر هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or