ممنون کلنگ جان .یه سوال شما سیستمتو که ارتقا ندادی : دی ؟ قبلا چند فریم میگرفتی او اینا ؟ که الان انقدره ؟ !!
خیلی خیلی ممنون بابت زحماتت و آموزشهای عالیت
تو پروفایل کلنگ جان که ایناست ! قبلا هم اینا بوده !اره اگه بگی سیستمت چیه خیلی خوب میشه اینطوری تکلیف منم معلوم میشه
[LIST]Processor3600 amd 64 bit dual coreMotherboardasusMemory1gigVideo Card7300 gsHard Drive80gigMonitor17 lg flat
[/LIST]
تو پروفایل کلنگ جان که ایناست ! قبلا هم اینا بوده !
بااجازه کلنگ عزیز :
حالا شاید عوض کرده باشه و اینجا آپدیت نکرده باشن .. منتظریم کلنگ جانCode:[LIST]Processor3600 amd 64 bit dual coreMotherboardasusMemory1gigVideo Card7300 gsHard Drive80gigMonitor17 lg flat [/LIST]
اول سلام میکنم به دوستان خوب مرسی از لطفتون سیستم من اینه چند سالی میشه
CPU: AMD DUAL CORE 64 BIT 3600
VGA: 7300 GS:blushing:
RAM : 1 GIG
MAIN ASUS هست و با پلاگین GSDX1.10 852 SSE2 فقط میتونم کار کنم چون AMD هست ولی
راحت کار میکنم همینتور که تو عکس میبینید سیستمم هم زیاد جالب نیست ولی باید تنظیماتتون صحیح باشه تا فریمخوب بگیرید
اقا راهنمایی کامل برام بزارید همه قسمت هاش لطفا
سلام فکر میکنم 40 50 رو راحت بگیری ! امضای کلنگ جان ! آپدیتهای هر روزه ( و شایدم چند ساعت به چند ساعتم ) امضای من !سلام دوستان من با این سیستم معمولا با چند فرم میتونم بازی تیکن 5 بازی کنم
main: gigam55 sli
vga: en8800 gts 512mb
ram: 2*1 kingmax
cpu :amd 5600 +x2
فایل کامل برنامه ps2 pxcs 394 ورزن جدید باید ازکجا دانلود کنم
باتشکر
پیشنهاد میکنم یه بار از پلاگین گرافیکی گیب GSDX1.4 اساتفاده کنی . منی که 6600 دارم این پلاگین توی بعضی بازی ها خیلی عالی تر از بقیه بهم جواب میده! (فاینال فانتزی 12 از 30 تا 40 50 فریم متغییر میگیرم . بلادی رور3(تیکن حیوانات 3) هم که با بیلدی که کلنگ عزی زمعرفی کرد 30 تا 40 فریم میگیرم!حقیقا خوب فریم میگیری من تو کفه اینم که بتونم منوی یه بازیو ببینم
پیشنهاد میکنم یه بار از پلاگین گرافیکی گیب GSDX1.4 اساتفاده کنی . منی که 6600 دارم این پلاگین توی بعضی بازی ها خیلی عالی تر از بقیه بهم جواب میده! (فاینال فانتزی 12 از 30 تا 40 50 فریم متغییر میگیرم . بلادی رور3(تیکن حیوانات 3) هم که با بیلدی که کلنگ عزی زمعرفی کرد 30 تا 40 فریم میگیرم!
راستی ورژن جدید 247 هم اومد . تو لینک هست !
کلنگ جان (ممنون میشم اسمتو بگی تا به اسم شما رو مورد خصاب قرار بدم) یه لطفی کن . و دستی به پوشه های 4shared ت بزن .. یهپوشه جدید بساز که ورژ« های جدید که آپدیت میکنی فقط تو آون قرار داده بشه .یه پوشه پلاگینها . باز توی اون یه پوشه واسه پلاگینهای جدید و یکی مال قدیمیا ! (به لینکی که تو امضام هست برو . متوجه میشی) . دیروز یه سر زدم به لینکت مغزم سوت کشید مثل قبل نیست .خیلی شلوغ شده!