Burning Hawk
کاربر سایت
ورژن جدید هم اومد ..PCSX2 0.9.5 rev 396 PP rev 349.7z (همین حالا ! پوف چقدر سریع )
اشتباهی زدم !!
متنی رو که باید تو بخش دیگه میزدم اشتباهی اینجا نوشتم .حواسم نبود . پاکش کردم ! همین !)چیو اشتباهی زدی رفیق؟؟؟؟؟
آقایون کسی پچ بازی Sparta رو نداره ؟؟؟
حله؟اقا کسی پچ Silent hill orgins داره ؟
آره.بعضی از بازی ها سرعت اجراشون افزایش پیدا میکنه . و بازی های بیشتری پشتیبانی میشن !ببینم حالا این جدیدا که میاد خیلی تاثیر داره تو اجرای بازیها یا بزارم هر 10 تا شماره که جدید میاد دان کنم
نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه چون خودم نفهمیدم:laughing::laughing:
آره.بعضی از بازی ها سرعت اجراشون افزایش پیدا میکنه . و بازی های بیشتری پشتیبانی میشن !
ممکنه ورژن امروز بازی رو با سرعت بالا اجرا کنه و ورژن فردا همون بازی و با سرعت کمتر . برای همین بهتره دنلود کنی تا ببینی به چه صورته برات ! .
هر ورژن بصورت پیشفرض و معمولی داره بهینه میشه و این وسط تغییرات یه بازی رو روون تر و یکی دیگه رو ممکنه کند تر اجرا کنن.
پیشنهاد میشه که این کارو بکنی . تنها راه چک کردن و تست کردن اینهکه یک بازی روونتر اجرا میشه یا نه همین راهه .پس با این حال هر ورژنی که میاد باید دان کنم
ممکنه به قول شما یه ورژن قدیمی بازیهارو بهتر بز ورژن جدید اجرا کنه
ورژن (بیلد جدید ) پلاگین گرافیکی عالی GSDX هم اومد . سورسش 9 ساعت پیش پخش شده ! اما خود پلاگین ریلیس نشده . من سعی میکنم کامپایلش کنم .اگه تا قبل از ارائش موفق بودم که میزارم اینجا وگرنه لینک میدم .