آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببینم حالا این جدیدا که میاد خیلی تاثیر داره تو اجرای بازیها یا بزارم هر 10 تا شماره که جدید میاد دان کنم
نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه چون خودم نفهمیدم:laughing::laughing:

ببینم حالا این جدیدا که میاد خیلی تاثیر داره تو اجرای بازیها یا بزارم هر 10 تا شماره که جدید میاد دان کنم
نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه چون خودم نفهمیدم:laughing::laughing:
آره.بعضی از بازی ها سرعت اجراشون افزایش پیدا میکنه . و بازی های بیشتری پشتیبانی میشن !
ممکنه ورژن امروز بازی رو با سرعت بالا اجرا کنه و ورژن فردا همون بازی و با سرعت کمتر . برای همین بهتره دنلود کنی تا ببینی به چه صورته برات ! .
هر ورژن بصورت پیشفرض و معمولی داره بهینه میشه و این وسط تغییرات یه بازی رو روون تر و یکی دیگه رو ممکنه کند تر اجرا کنن.

آره.بعضی از بازی ها سرعت اجراشون افزایش پیدا میکنه . و بازی های بیشتری پشتیبانی میشن !
ممکنه ورژن امروز بازی رو با سرعت بالا اجرا کنه و ورژن فردا همون بازی و با سرعت کمتر . برای همین بهتره دنلود کنی تا ببینی به چه صورته برات ! .
هر ورژن بصورت پیشفرض و معمولی داره بهینه میشه و این وسط تغییرات یه بازی رو روون تر و یکی دیگه رو ممکنه کند تر اجرا کنن.

پس با این حال هر ورژنی که میاد باید دان کنم:(:(:(
ممکنه به قول شما یه ورژن قدیمی بازیهارو بهتر بز ورژن جدید اجرا کنه

پس با این حال هر ورژنی که میاد باید دان کنم:(:(:(
ممکنه به قول شما یه ورژن قدیمی بازیهارو بهتر بز ورژن جدید اجرا کنه
پیشنهاد میشه که این کارو بکنی . تنها راه چک کردن و تست کردن اینهکه یک بازی روونتر اجرا میشه یا نه همین راهه .

ورژن (بیلد جدید ) پلاگین گرافیکی عالی GSDX هم اومد . سورسش 9 ساعت پیش پخش شده ! اما خود پلاگین ریلیس نشده . من سعی میکنم کامپایلش کنم .اگه تا قبل از ارائش موفق بودم که میزارم اینجا وگرنه لینک میدم .

ورژن (بیلد جدید ) پلاگین گرافیکی عالی GSDX هم اومد . سورسش 9 ساعت پیش پخش شده ! اما خود پلاگین ریلیس نشده . من سعی میکنم کامپایلش کنم .اگه تا قبل از ارائش موفق بودم که میزارم اینجا وگرنه لینک میدم .

منتظریم
بلکه بشه با این پلاگین یوخده بهتر بازیهارو اجرا کرد:(:(:(

پلاگین و بایوس های PCSX2 روی Dolphin هم کار میکنه ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or