آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا اون پچ silent hill origins که دادی دان نمیشه اگه میشه یه لینک 4shared یا rapidshare بده . ممنون

راستی ببینم این پچ که بچه ها میگن برا چیه؟؟؟
من که همینطوری بازیهارو اجرا میکنم;)

بعضی بازی ها بودن پچ اجرا نمیشن نمونش همین silent hill origins که با اخرین ورژن pcsx2 بازم اجرا نشد

باید حتما پچ داشته باشی

اگه جناب master پچ رو لینک بده ممنون میشم

بعضی بازی ها بودن پچ اجرا نمیشن نمونش همین silent hill origins که با اخرین ورژن pcsx2 بازم اجرا نشد

باید حتما پچ داشته باشی

اگه جناب master پچ رو لینک بده ممنون میشم

کلا اجرا نمیشه یا اجرا میشه ولی فریم ش پایینه؟؟؟

کلا اجرا نمیشه . یعنی تا Loading اول بازی میاد . بعد برنامه دچار کرش میشه . البته تو این بازی silent hill origins

خوب یه کار کنید
اون بازیهایی که با پچ اجرا میشن رو لیستشونو بزارید تا بدونیم کدوم نیاز به پچ دارم
ممنون

سلام مستر جان میتونی یک تنظیمات واسه ی فیفا استریت 2 بزاری چون وقتی اجرا میکنم باتنظیمات قبلی که گفتی . توی نشان دادن بازیکنان مشکل داره (فقط سرو پای بازیکنان نشان میده )و پرچم کشورها هم نشان نمیده
با تشکر از زحمات شما

سلام به دوستان اخرين ورژن pcsx2 9.5 يه صداي جديد دز لينك پاييينم

سلام مستر جان میتونی یک تنظیمات واسه ی فیفا استریت 2 بزاری چون وقتی اجرا میکنم باتنظیمات قبلی که گفتی . توی نشان دادن بازیکنان مشکل داره (فقط سرو پای بازیکنان نشان میده )و پرچم کشورها هم نشان نمیده
با تشکر از زحمات شما
سلام . متاسفانه من فیفا ندارم . رو همین حساب نمیتونم کمک چندانی بهشما دوست عزیز بکنم . اگه یه اسکرین شات از بازی بزاری شاید من و سایر دوستان بتونیم بیشتر کمکت کنیم و بفهمیم دقیقا مشکل از کدوم بخش تنظیمات هست .

خب من بالاخره اشکال کارمو فهمیدم!
سیستمم ضعیف بود که درست بازیهارو اجرا نمیکرد:biggrin1:
حالا اون چندتا بازی ای رو که میخواستم بدون هیچ مشکلی و روان(زیادی روان) اجرا میکنه فقط یه مشکل دارم:
وقتی میخواد CG های بازیها(که خیلی هم برام مهمه) رو پخش کنه یکم کند اجرا میکنه.
این مشکلش مربوط به چیه؟ حل شدنی هست؟
مثلا کسی میتونه راحت و روان CG اول FFX-2 رو ببینه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or