آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا فرهاد عزيز!
خيلي ممنون
اين پچ را قبلا از لينكت دان كردم و استفاده ميكنم
منظورم سيويه كه مراحل را تمام كرده باشن
من خودم بيشترشو رفتم ولي اگه كاملش باشه خيلي خوب ميشه
سيو با فرمت psv دارم چطور بايد تبديلش كنم؟

آخرین ویرایش:
در پوشه تنظيمات تنظيمات پلاگين zero gs رو عمل كن
سلام
کارهای قبلی رو که گفته بودید رو انجام دادم و در قسمت گرافیک گزینه zero دومی رو انتخاب کردم. درسته ؟
ولی باز هم بازی خیلی کند اجرا می شه . چکار باید بکنم ؟ مشکل از کجاست ؟

دوستان من یه مشکلی دارم وقتی Run میکنم فقط میره توی منوی خود PS2 و بازی اجرا نمیشه.بازی هم GOW هست.در ضمن یه مشکل صدا هم دارم که توی همون منو بعضی جاها قطع میشه.

با CPU تک هسته ای و رم و کارت گرافیک خوب میشه بازی کرد؟

آقا فرهاد عزيز!
خيلي ممنون
اين پچ را قبلا از لينكت دان كردم و استفاده ميكنم
منظورم سيويه كه مراحل را تمام كرده باشن
من خودم بيشترشو رفتم ولي اگه كاملش باشه خيلي خوب ميشه
سيو با فرمت psv دارم چطور بايد تبديلش كنم؟

اين سيوو ندارم فايلشو بزار برات تبديل كنم

سلام
کارهای قبلی رو که گفته بودید رو انجام دادم و در قسمت گرافیک گزینه zero دومی رو انتخاب کردم. درسته ؟
ولی باز هم بازی خیلی کند اجرا می شه . چکار باید بکنم ؟ مشکل از کجاست ؟

دوست من . من نگفتم با zero كار كن گفتم اون تيكهايي كه من در لينك پايين عكشو گزاشتم بزن با gsdx كار كن شما ميتوني از تنظيماتت برام عكس يا نوشته بزار مشخصات سيستمت هم بگو

دوستان من یه مشکلی دارم وقتی Run میکنم فقط میره توی منوی خود PS2 و بازی اجرا نمیشه.بازی هم GOW هست.در ضمن یه مشکل صدا هم دارم که توی همون منو بعضی جاها قطع میشه.

دوست عزيز دقيق مشكلتو بگو با چي بازيه gow رو ران ميكني از cd يا اميج گرفتي تنظيماتتو بگو منظورت از اينكه ميره تو منوي ps2 يعني بايوسو داره ران ميكنه؟

در اين شبيه ساز بيشتر قدرت روي cpu متمركز شده با تك هسته اي هم ميتوني ولي با فريم كم
سلام آقا خسته نباشيد .

من مشخصات سيستمم اينه :

cpu :3800 amd dual cour

ram :2 gb b800

vga : 8400 gt 512 mb 128bit

اگه من براي اجراي بازيها چيزي كم دارم ميشه راهنماييم كنيد .ممنون

دوست من . من نگفتم با zero كار كن گفتم اون تيكهايي كه من در لينك پايين عكشو گزاشتم بزن با gsdx كار كن شما ميتوني از تنظيماتت برام عكس يا نوشته بزار مشخصات سيستمت هم بگو

در قسمت Adapter برای کارت گرافیک نوشته شده : geforce 7300 se و memory size رو نوشته 512 .
در قسمت system properties نوشته شده : Celeron(r)D 3.06 GH و 1gb ram .
من همه تنظیماتی رو گه گفته بودید رو درست انجام دادم ولی باز هم ...
حالا به نظرتون اشکال از این سخت افزاره که پایینه ؟

کمک:((

دوستان من یه مشکل عجیبی دارم (برنامه عالیه با سرعت خوب بازی میکنم)
مشکلم اینه که بازی های مرحله ای کارکتر تکان نمیخوره(4 بازی امتحان کردم) اما تو بازی های مبارزه ای مثل تیکن 5 هیچ مشکلی ندارم (دسته هام که درستن و از پورت USPاستفاده میکنم) واز درایورSSSPSX PAD PLUNGIN PRESSURE MOD 1.7.0 .لطفا بگید مشکلم چیه؟:confused: (راستی خودم یه احتمالی میدم چون دسته هایم شوک نداره و کاملا تنظیم نیست بعضی بازی ها این جوری میشه:eek:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or