سلام . کاری نداره این فایلایی که ما معرفی میکنیم رو (مثلا همینی که کلنگ جان معرفی کردن یا اینی که منمعرفی کردم 172 ..) اینو دنلود کن ..بعد میبینی دوتا فایل توشه ! کپیشون کن تو همون پوشه ورژن 9.4 بعد یکی از فایلای جدید رو که کپی کردی(ترجیا PPr1xx_pcsx2.exe اجرا کن (اونی که آخراسمش t نداره !) همین !سلام دوستان شرمنده من ورژن0.9.4 دانلود کردم دیگه باید چه کار کنم؟چه جوری ورژنو جدید کنم ,شرمنده از پستهای قبل چیزی دستگیرم نشد یه توضیحی بدید در ضمن می خواستم Mgs3 رو اجرا کنم اگه ایمیج می خواد اونم لطف کنید توضیح بدید
سلام من اونو دانلود کردم ولی دو تا فایلش notepad هستند به این نامchangelog و pcsx2- playeground چه کار کنمversion
درست شد ممنونشما با اون دو سه تا كاري نداشته باش اونا تغغيراتي كه در PCSX2 رخ داده رو گفتن شما PCSX2 رو كپي كن جايي كه PCSX2 9.4 هست و با همين جديده كار كن
سلام به دوستان اين اموزش براي كسايي كه با تيكن 5 مشكل دارن لطفا دقيق به چيزي كه ميگم عمل كنيد چون ديگه نميگم
خوب در قسمت CPU ذو گزينه اولي رو خاكستري بقيش سياه باشن و در ADVANCED هم عكس ميزارم در پايينمثل اين
منظورت از سیاه وخاکستری چیه؟:laughing:
در ضمن advanced کجای برنامه است؟
با اجازه ی آقا فرهاد (ببخشید دخالت می کنم ولی نمی تونم ببینم کسی به Altair اهانت می کنه! :blushing: :laughing: :cheesygri:biggrin1: )
منظور فرهاد جان دو تا تیک اول در قسمت Speed Hacks بوده که اگر دو بار روش کلیک کنی خاکستری میشه و در اصل این قسمت جزء آپشن CPU حساب میشه! (این منو فقط در نسخه های 0.9.5 وجود داره)
Advanced Setting هم در قسمت آخر همین منو (Config) و فقط در نسخه 0.9.5 pp وجود دارد.
موفق باشی
سلام !شما با اون دو سه تا كاري نداشته باش اونا تغغيراتي كه در PCSX2 رخ داده رو گفتن شما PCSX2 رو كپي كن جايي كه PCSX2 9.4 هست و با همين جديده كار كن