آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همگي. من تمام پلاگين هاي جديد رو دارم و بازي هاي رو تقريبا Playable بازي مي كنم امابا دمو ها مشكل صدا دارم. صدارو كه قطع مي كنم دمو ها سريعه اما صدارو وصل ميكنم كند ميشه صدا هم خيلي بده مثل اين كه تو حموم داره پخش ميشه اما تو بازي درسته. اگه ميشه يه كمكي بكنيد. مخصوصا تو متال گير ساليد 3.
سيستمم اينه:
Cpu: Intel e6420 2166 core2 duo
ram: 2gb ddr2 667
graphic: nvida 8500 gtx 512mb

دوست عزیز در همه بازی ها مشکل صدا نیست درسته در بازی mgs3 در قسمت cg های بازی مشکل داره ولی جلوتر یهتر میشه متعصفانه هنوز نتونستن مشکل صدارو خوب برطرف کنن بیشتر روی سازگاری و سرعت دارن کار میکنن

pcsx2 9.5 390 pp 144

سلام به دوستان اینم از ورژن جدید pcsx2 9.5 390 pp 144 این در لینک پایین گزاشتم

ap_F23_20080914072105372.jpg
390X3pcsx2
ap_F23_20080914072106486.jpg
Gsdx sse2 svn852
ap_F23_20080914072346570.jpg

آخرین ویرایش:
خسته نباشید سیو که برام کذاشته اخربازی بود میخواستم خواهش کنم این دو فایل تبدیل کنی شاید خدا کند مشکل ما حل شدممنون

Attachments

دوست عزیز در همه بازی ها مشکل صدا نیست درسته در بازی mgs3 در قسمت cg های بازی مشکل داره ولی جلوتر یهتر میشه متعصفانه هنوز نتونستن مشکل صدارو خوب برطرف کنن بیشتر روی سازگاری و سرعت دارن کار میکنن

تو بازي مشكلي با صدا ندارم ، واسه ديدن دمو ها چيكار كنم؟ راهي هست كه سريع تر بشن؟ (البته با صدا).

در ضمن اگه ميشه يه كمكي هم واسه بازي harvest moon: A wonderful life بهم بكنين هر كاري كه مي كنم بازيم يه جور كنديه با اين كه 50 فريم بهم ميده.

خسته نباشید سیو که برام کذاشته اخربازی بود میخواستم خواهش کنم این دو فایل تبدیل کنی شاید خدا کند مشکل ما حل شدممنون

بیا دوست عزیز سیو gow1تبدیل شدش

Attachments

تو بازي مشكلي با صدا ندارم ، واسه ديدن دمو ها چيكار كنم؟ راهي هست كه سريع تر بشن؟ (البته با صدا).

در ضمن اگه ميشه يه كمكي هم واسه بازي harvest moon: A wonderful life بهم بكنين هر كاري كه مي كنم بازيم يه جور كنديه با اين كه 50 فريم بهم ميده.

در دموها که frme خوب میده از بازیت image بگیر بازی کن
دز مورد harvestmoon دیگه داری با 50 فریم میری البته این بازی playble نیست و به خاطر همین اینجوریه

در دموها که frme خوب میده از بازیت image بگیر بازی کن
دز مورد harvestmoon دیگه داری با 50 فریم میری البته این بازی playble نیست و به خاطر همین اینجوریه

نه اصلا خوب نيست (MGS3 رو ميگم) دمو ها رو 30 اجرا ميشه با صداي كند. از بازي هم اميج ميگيرم ميزارم تو درايو مجازي.
كلا چه بازي هايي رو ميشه Playable بازي كرد ؟ مثلا فاينال فانتزي عالي اجرا ميشه. چون از فاينال فانتزي خوشم مياد 12 رو راحت بردم آخر.

سلام

كسي اين فايل ها رو داره؟

d3dx9_35.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10_34.dll
d3dx10_35.dll
d3dx10_36.dll
d3dxi.dll
اگه كسي داره لطفا براي دانلود بزاره
:cool:

با سلام یه برو بکس pcsx2 9.4 390 PP 154 هم اومد در لینک پاییین هست

کلینگ جان چنج لاگ فایلشم بذاری خیبلی خوب میشه ها ! که ملت بدونن چیش تغییر کرده

PCSX2 0.9.5 rev 390 PP rev 154.rar
rev 154: minor change: lets x64 build use FPU interpreter if the processor doesn't
support SSE...

rev 153: major code clean-up for FPUs, removed alot of old/useless code, and organized stuff better. trying to clean-up pcsx2 a bit..

*note: FPU reg caching is always on now; which means you need a SSE processor to run the FPU recs, if not it will just run the interpreter code instead (not really a bad thing, the int-code isn't much slower)

rev 152: minor fix for linux. btw, we have a new member on the team, drkIIRaziel :D he's one of the author's of nullDC (a dreamcast emu) so this is good news :p

rev 151: One more inline hint and (hopefully) fixed Linux (again :p)

rev 150: messed around with some DMA functions, might fix DMA errors.

دوستان آیا بازی Grand Turismo 3 قابل اجرا است.
یعنیPlayble هست.
لطفا تنظیمات رابگویید.:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or