آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میشه اینو یک پوشه بکنید rar تو همون آپلودر من بذارم خودش دانلومدبشه خیلی وقت گیره تک تک دانلود کنم
آره دیگه جناب کلنگ عدالت اینکارو بکنی که خیلی خوب میشه.
we owe ya;)

اموزش MGS3

سلام .
ميخواستم بدونم ميشه با اين برنامه به درستي mgs3 رو بازي كرد ؟. اگه سيستم خيلي بالا باشه مشكلات حل ميشه؟
و ميخواستم همه لينكا و پلاگين ها و پچ ها رو تو يه لينك براي دانلود بزارين. تو آدرسي كه در امضاي كلنگ عدالت هست يجا نوشه بود "اموزش درست شدن کامل متال گیر 3" ولي حجم 0 كيلو بايت بود . لطفا راهنمايي كنيد.

تونستنش که میشه بازی کرد البته من سیستم شمارو نمیدونم ولی میشه حق با شماست اون
فایل مشکل داره ببخشید در پایین اموزش میدم
در قسمت speed hach گزینه های overflow , underflow سه تا تیک دارن اولی و دومی رو خاکستری و پایینیشو سیاه کنید بقیرو هم بزنید اگه مشکل دبدید داره تیک اول در گزینه synchack رو برداری
د;)

آره دیگه جناب کلنگ عدالت اینکارو بکنی که خیلی خوب میشه.
we owe ya;)

دوستان میدونم خوب میشه ولی ماله من DIAL UP هست با ابن سرعت زیقی نمیشه من اگه همرو در یک فایل کنم بالابی 30/40MG میشه و برای خودتون سختره ولی چشم یکیش میکنم

اموزش بازی کردن GT4

سلام به دوستان خوب در دنیا چند جور ورژن GT4 داریم که بیشتر دز ایران این ورژن با برنامه
سازگاری نداره و در منوها دو نشون نمیده

اینجا میخام بگم چجوری برید در قسمت speed hack رو از گزینه های بالا دوتای اولی خاکستری و پایینیش سیاه یا خالی در گزینه sync hack تیک اولی رو بردارید EE SYNC HACK 2 رو میگم در قسمت ADVANSED گزینه سمت راستی روی NEGATINE و چپی روی POSETIVE بزارید هر 4تا تیک هم بزنید:love:

[390X3pcsx2 بایدباشد
ap_F23_20080914072202110.jpg
[/HTML]
ap_F23_20080914072105372.jpg
راهنمایی افزایش تیکن 5 Amd 6000+ 2G ram 8600GT390X3pcsx2 Gsdx sse2 svn852
ap_F23_20080914072106486.jpg

سلام به دوستان ورژن جدید pcsx2 9.5 390pp 140 هم براتون در لینک پایینم گزاشتم خیلی خوب شده

کاراکتر تیکن من رو هوا هستن

اینم از اموزش اجرای راحته تیکن 5 اول برید در قسمت advanced و rundmode سمت راستی رو روی psetive و چپی رو روی nearest قرار بدید تیکهای سمت راستی رو نزنید به قسمت speed hack برید از بالا دو گزینه اول حتما رو خاکستری و پایینیرو سیاه کنیدد

اگه ممکنه خود برنامه و بایوس و پلاگین ها رو با هم بگذارین:coolgun:

سلام به همگي. من تمام پلاگين هاي جديد رو دارم و بازي هاي رو تقريبا Playable بازي مي كنم امابا دمو ها مشكل صدا دارم. صدارو كه قطع مي كنم دمو ها سريعه اما صدارو وصل ميكنم كند ميشه صدا هم خيلي بده مثل اين كه تو حموم داره پخش ميشه اما تو بازي درسته. اگه ميشه يه كمكي بكنيد. مخصوصا تو متال گير ساليد 3.
سيستمم اينه:
Cpu: Intel e6420 2166 core2 duo
ram: 2gb ddr2 667
graphic: nvida 8500 gtx 512mb

َما از بازی ایمج بگیر درست می شه چون فریم شما نوسان داره صدا هم این مشکل واسش ایجاد می شه با برنا مه الکل ایمج بگیر درست می شه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or