آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آره استاد :cheesygri
بگو کدوما رو میخوای که عکسشو بزارم
سیستمم هم اینه:
AMD X2 4000+
G 8800 GTS 320 Mb
2 Gb RAM
K9 n neo
320 gb sata2 bafer 16 samsung
Cooler master 550 w
من تو یه سایت خوندم که سرعت فریم ریتش بستگی زیادی به CPU داره و از قدرت کارت گرافیک زیاد استفاده نمیکنه .درسته ؟

سیستمت خیلی خوبه در مورد اینکه فقط باید cpu قوی داشته باشی در مورد pcsx2 ورژنهای قدیمیش یود الان vga خوب خیلی تاثیر داره من در لینک پایین تنظیمات گزاشتم یه یری به اونا بزن یا نه از تنظیمات zero gs و cpu و speed hack و gsdx برام بزار

سلام به دوستان خوب pcsx2 9.5 390 pp 131 هم اومد میزارم البته اقای master عزیز لطف کرن گزاشتن و من در اینجا اپ میکنم در لینک پایینمم گزاشتم ;)

Attachments

Help

کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
جون منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن کمک
من بازی God of War II رو اجرا می کنم و میره تو صفه ای که دو تا گزینه داره
browser و System configuration بعد چند تا نور هم به صورت داریره ای دور خودشون می چرخن.... در کل بجای اینکه بره تو بازی میره تو اون صفحه که ویژگی ها شو گفتم....
حالا باید چه کنم؟؟

راستی کلنگ من اونیموشا رو اجرا میکنم تو ویستا کاراکتر هاش رو درست نشون نمی ده یعنی بعضی موقع کاراکتر رو نصف بدن وبعضی موقع اصلا نشون نمی ده اما تو zero در ست میشه اما رندر داره

Help

mehrdad2007 جان من از Pcsx2_0.9.4 استفاده می کنم با تمام Patch ها و Bios Update و Plugins ....
همین دیروز دانلودش کردم..... تو سایتش نوشته بود : "خبر داغ داغ اجرای 100% بازی های PS2"
حالا چه کار کنیم...

راستی کلنگ من اونیموشا رو اجرا میکنم تو ویستا کاراکتر هاش رو درست نشون نمی ده یعنی بعضی موقع کاراکتر رو نصف بدن وبعضی موقع اصلا نشون نمی ده اما تو zero در ست میشه اما رندر داره

د.ست عزیز کدوم ONI رو بازی میکنی البته هر 4 تاش میاد و من خودمم دارم بازی میکنم و مشکل شمارو ندارم تنظیمات بدی کمکت میکنم

mehrdad2007 جان من از Pcsx2_0.9.4 استفاده می کنم با تمام Patch ها و Bios Update و Plugins ....
همین دیروز دانلودش کردم..... تو سایتش نوشته بود : "خبر داغ داغ اجرای 100% بازی های PS2"
حالا چه کار کنیم...

خوب دان کن البته 9.4 ورژن قدمیه و شما بایذ PCSX2 9.5 390 رو هم دان کنی تا بهتر کار کنی

یه سر برید تو امضام :cheesygri

این تصویرو که در تایپیکت گزاشتی گمونم از YOUTOBE گزفتی قابل توجه شما اون شخصی که اسمشو گفتی جزع پروژه PCSX2 نیست شما هم میتونی در این سایت فیلم بزاری تا دیگران ببینن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or