آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام خسته نباشید من بابازی خدای جنگ1 مشکل دارم بیش غول کرم بزرگ در کشتی باگ دار میخواستم خواهش کنم یک سیو جلوتر از غول کرم بزرک برام بزاری تا مشکلم حل شود خیلی ممنون

اقا کسی نمیخواد یه برنامه ی درست حسابی با اموزش بده تا ما هم ps2بازی کنیم:eek:

قربون دستتون اگه امکان داره اینارو کمپلت یک جا بزارین الان این adsl من که سبا برای دانلود استفاده میکنم که حجم کم نشه و رایگان باشه از اینترنت زغالی هم بدتر میشه میشه اینو یک پوشه بکنید rar تو همون آپلودر من بذارم خودش دانلومدبشه خیلی وقت گیره تک تک دانلود کنم :(

سلام خسته نباشید من بابازی خدای جنگ1 مشکل دارم بیش غول کرم بزرگ در کشتی باگ دار میخواستم خواهش کنم یک سیو جلوتر از غول کرم بزرک برام بزاری تا مشکلم حل شود خیلی ممنون

برو در سایت gamefaqs.com سیو بازیتو دان کن بزار در اینجا تا برات تبدیل کنم

اقا کسی نمیخواد یه برنامه ی درست حسابی با اموزش بده تا ما هم ps2بازی کنیم:eek:

دوست عزیز در همین تایپیک اموزش کامل رو دادیم اگه بگردی یا بیا برو در لینک پایینم در اونجا هم اموزش هم جدیدترن پلاگینارو گزاشتم با بایوس

قربون دستتون اگه امکان داره اینارو کمپلت یک جا بزارین الان این adsl من که سبا برای دانلود استفاده میکنم که حجم کم نشه و رایگان باشه از اینترنت زغالی هم بدتر میشه میشه اینو یک پوشه بکنید rar تو همون آپلودر من بذارم خودش دانلومدبشه خیلی وقت گیره تک تک دانلود کنم :(

شما به لینک پایین من مراجعه کن

این بازی خدای جنک 2 که توانستم بازی کردم با باک زیاد
ap_F23_20080806120420536.jpg

Attachments

سیو خدای جنک کذاشتم اسمش New Folder تبدیلش کن برام ممنون چرا عکسم هر کاری مکنم نمایش نمیده

دوست عزیز در همین تایپیک اموزش کامل رو دادیم اگه بگردی یا بیا برو در لینک پایینم در اونجا هم اموزش هم جدیدترن پلاگینارو گزاشتم با بایوس

رفيق من برنامشو دارم فقط مشكل من اينه كه هيچ چيزي از شبيه ساز نميدونم(بلاگين.بايوس و...............................) كمك كلي البته با راهنمايي ساده وروان لطفا:eek:

سیو خدای جنک کذاشتم اسمش New Folder تبدیلش کن برام ممنون چرا عکسم هر کاری مکنم نمایش نمیده

از تو لینک پایینم دانش کن نشد اینجا بزارم توقسمت patch&save game برو دان کن

سلام .
ميخواستم بدونم ميشه با اين برنامه به درستي mgs3 رو بازي كرد ؟. اگه سيستم خيلي بالا باشه مشكلات حل ميشه؟
و ميخواستم همه لينكا و پلاگين ها و پچ ها رو تو يه لينك براي دانلود بزارين. تو آدرسي كه در امضاي كلنگ عدالت هست يجا نوشه بود "اموزش درست شدن کامل متال گیر 3" ولي حجم 0 كيلو بايت بود . لطفا راهنمايي كنيد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or