آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچه ها ! اقا من سیستمم این هست

cpu :3000 intel 2 MB cach

RAM : 1 GIG

VG: 8600 512 GT

اساتید بفرمایید بنده با این سیستم می تونم بازی ها رو در حد معقولی که بشه بازی کرد اجرا کنم یا خیر . موفق باشید

میتونی بازی کنی البته مشکل فریم خواهی داشت اگه cpu شما دو هسته ای بو بهتر بود ولی
الانم میتونی بازیارو انجام بدی

یه سوال دارم اینجا کسی هست که تونسته باشه یکی از بازی های ps2 رو عین ps2 اجرا کنه ...

اینجا خیلیا بازیهای ps2 رو مثل خودش بازی میکنن pcsx2 یه خورده پیچیده شده تازه گیها باید
باهاش ور بری تا سرعت مورد علاقتو بدست بیاری;)

این تمام پلاگین های cd که داشتمه :
http://www.2shared.com/file/3923386/76861998/CDVDbin.html

این هم اون که 18 مگ بود :

http://www.4shared.com/file/44795970/46a4a72f/pcsx2095_bios__last_pluggins.html?s=1

شما ورژن خیلی قدیمیرو دان کردی عزیز من ورزن 100 میشه گفت قدیمیه تغییرات زیادی در ورژنهای جدید شده بهتر بجای اینکه 18mg برنامرو دان کنی بری تو سایت اصلی با 5mg برنامه sorce درست رو دان میکردی

سلام.من الان سیستم خوبی ندارم و دارم یه سیستم توپ جم می کنم و گرافیکم 4850 و سی پی یو هم q6600 هستش.با این سیستم می شه بازی خدای جنگ رو راحت اجرا کرد؟
اقا اصلا خودت با سیستمت تونستش اجرا کنی؟
نمی شه یه لینک اسون تر بذاری من نمی تونم دانلود کنم

سیستم الانتو نمیدونم چیه ولی god of war 1 رو میتونی راحت run کنی 2 نه باگ داره هنوز با این سیستمی که نوشتی راحت راحت بازی میکنی ;) gow 1 رو خودم بازی میکنم

اموزش تصویری اجرای بازیهای سونی 2 رو می خواستم .همراه با لینک اسان برای دانلود

اموزش تصویری نیست من در لینک پایینم با شکل یاد دادم در پایین 4shared.com ببین شاید بدردت بخوده :smile:

هر جوری بود تونستم بازی ها رو اجرا کنم ولی فریم ریتش وحشتناک بود
GT4 قفل میکرد Tekken 5 ده فریم MGS منو .
دیگه آخرش قاطی کرده بودم اینجوری :wallbash: :cursing:

من winnig eleven 9 رو تو xp اجرا کردم بهم 26 تا 30 فریم می داد ولی تو ویستا بهم 34 تا 40 می داد به نظرتون این شبیه ساز برای ویستا بیاد بهتر نیست فریم بالایی تو ویستا می ده

کلنگ جان دستت درد نکنه .. وئ همچنین امیر عزیز ( اگه اشتباه نخونده باشم ) بخاطر بیلد ها و بتا ها

هر جوری بود تونستم بازی ها رو اجرا کنم ولی فریم ریتش وحشتناک بود
GT4 قفل میکرد Tekken 5 ده فریم MGS منو .
دیگه آخرش قاطی کرده بودم اینجوری :wallbash: :cursing:

شما اگه اشتب نکرده باشم تازه با این برنامه کار میکنی ؟ ;) البته من سیستم شمارو نمیدونم
در تیکن کم کم باید 25/30 بگیری و در mgs3 هم 35به بالا gt4 رو امتحان نکردم تنظسمات بده تا کمکت کنم

دوست من این صدومین بار که میزارم در همین تایپیک میگشتی بود اول از اینجا pcsx2 9.4 رو دان کن بعد http://www.pcsx2.net/downloads.php بیا تا باز بگم ;)
مگه جديدترين ورژن 9.5 نيست براي چي pcsx2 9.4 رو دانلود كنم.تازه اين لينكي كه دادي دو تا pcsx2 9.4 داره (pcsx2 9.4 installer و pcsx2 9.4 source code)كدومش رو دانلود كنم؟
اگه ميشه جديدترينشو با تمام فايلهاي مورد نيازش واسه دانلود بزار.آموزش هم اگه بزاري كه ممنونت ميشم.اگه ميشه زيره ديپلم بنويس من زياد وارد نيستم.

آخرین ویرایش:
شما اگه اشتب نکرده باشم تازه با این برنامه کار میکنی ؟ ;) البته من سیستم شمارو نمیدونم
در تیکن کم کم باید 25/30 بگیری و در mgs3 هم 35به بالا gt4 رو امتحان نکردم تنظسمات بده تا کمکت کنم

آره استاد :cheesygri
بگو کدوما رو میخوای که عکسشو بزارم
سیستمم هم اینه:
AMD X2 4000+
G 8800 GTS 320 Mb
2 Gb RAM
K9 n neo
320 gb sata2 bafer 16 samsung
Cooler master 550 w
من تو یه سایت خوندم که سرعت فریم ریتش بستگی زیادی به CPU داره و از قدرت کارت گرافیک زیاد استفاده نمیکنه .درسته ؟

آخرین ویرایش:
سلام من تو بازی متال گیر مشکل دارم اون اول که تو چمن ها هستی میری اون کیف رو از بالای درخت بر می داری بعد don.t send می ده و شبیه ساز بسته می شه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or