سلام دوستان
نمی دونم از کجا شروع کنم ؟ !!!
یکی دو تا از بازیهای پلی 2 رو که دیدم ، گفتم باید نسخه کامپیوتریشون رو پیدا کنم . یکی از این بازیها god of war2 بود . هر چی سوال کردم گفتن که برای کامپیوتر این بازی نیومده و نمیاد . من که واقعا توی کفش موندم اومدم اینترنت و بیشتر که آشنا شدم فهمیدم که بازی پلی 2 رو می شه توی کامپیوتر اجرا کرد . برنامه Pcsx2 0.9.4 رو هم دانلود کردم با حجم 6 مگابایت ( با کلی درد سر بخاطر این اینترنت دیال آپ ) خیال کردم برنامه رو که اجرا کنم و سی دی بازی رو بزارم همه چی تمومه ولی با دیدن این تاپیک و تاپیکهای مشابه زیاد دیگه ای فهمیدم که تازه همه چی شروع شده !
حالا از دوستان درخواست کمک دارم که باید چکار کنم ؟
من دوتا برنامه Pcsx2 0.9.4 و PCSX2 0.9.5 rev 390 PP rev 172 رو دانلود کردم . چه چیزای دیگه ای لازمه که دانلود کنم ؟
اینو هم بگم که وقتی روی تب Run CD/DVD می زنم .این خطا میاد :
Unable to load bios : "bios/",PCSX2 cant run without that و بعد از اون اون خطای دو گزینه ای میاد یعنی این دو گزینه : Dont Send و Send Error Report .
من حداکثر اگه نشه ، فقط می خوام این بازی god of war2 رو بازی کنم چون خیلی شیفتش شدم .
این هم اطلاعاتی هر چند ناقص در مورد سیستم من :
CPU : 3 ghertz
Ram : 1gb ddr2
VGA : geforce 256
منتظر جوابتون هستم عزیزان .
خیلی ممنون
دوست عزيز شما ميتوني بازيهاي ps2 رو با اين سيستم بازي كني ولي با فريم كم در مورد GOW2 هم هنوز مشكل داره ولي GPW1 رو راحت ميتوني بازي كني و اون ERROR براي بايوس هست در لينك پايين 4SHARED.COM بايوس گزاشتم ميتوني دان كني مشكلي داشتي بگو