آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان نحوه ایمیج iso گرفتن از dvd و اجرای بازی توسط ایمیجو یاد بدید(MGS3) ممنون

کلنگ جان شما قرار بود لطف کنی و کل اون فایلارو یجا بذاری واسه دانلود.
توروخدا منو از کف FFX در بیار.
اصلا یه چیزی; انقدر آپدیت و پلاگین اومده واسه این pcsx که من هنوز قاطیم.
به ترتیب بگو برای منی که مثلا تازه دارم برای اولین بار نصب میکنم چیارو به ترتیب دانلود و نصب کنم و پلاگیناییی که بهتر ffx , mgs3 رو اجرا میکنن رو بگیرم.
میدونی منظورم چیه؟ همینجا یه آموزش نصب و استفاده ی به ترتیب بذاری با لینک دانلود هر بخش.;)
چون من هنوز نتونستم درست ایندوتا بازی ای رو که میخوام اجرا کنم.

آخرین ویرایش:
سلام آقا خسته نباشيد .

من مشخصات سيستمم اينه :

cpu :3800 amd dual cour

ram :2 gb b800

vga : 8400 gt 512 mb 128bit

اگه من براي اجراي بازيها چيزي كم دارم ميشه راهنماييم كنيد .ممنون

نه مشكلي نداري تنها مشكلت CPU هست مثل من كه نميتوني از پلاگين gsdx ssse3_4 و استفادن كني و بازم راحت ميتوني

با اين گرافيك من بازي god hand ro جواب ميده
اره ميتوني بازي كني

در قسمت Adapter برای کارت گرافیک نوشته شده : geforce 7300 se و memory size رو نوشته 512 .
در قسمت system properties نوشته شده : Celeron(r)D 3.06 GH و 1gb ram .
من همه تنظیماتی رو گه گفته بودید رو درست انجام دادم ولی باز هم ...
حالا به نظرتون اشکال از این سخت افزاره که پایینه ؟
ببين دوست من CPU شما تك هسته اي به خاطر همين هم سرعت فريم شما پايين برو در قسمت تنظيمات CPU برنامه و دو تيكي كه براي CPU هاي دو هسته اي هست رو بزن ببين چي ميشه احتمالن بياذ بيرون

کمک:((

دوستان من یه مشکل عجیبی دارم (برنامه عالیه با سرعت خوب بازی میکنم)
مشکلم اینه که بازی های مرحله ای کارکتر تکان نمیخوره(4 بازی امتحان کردم) اما تو بازی های مبارزه ای مثل تیکن 5 هیچ مشکلی ندارم (دسته هام که درستن و از پورت USPاستفاده میکنم) واز درایورSSSPSX PAD PLUNGIN PRESSURE MOD 1.7.0 .لطفا بگید مشکلم چیه؟:confused: (راستی خودم یه احتمالی میدم چون دسته هایم شوک نداره و کاملا تنظیم نیست بعضی بازی ها این جوری میشه:eek:)

دوست من دسته شما شوك دار نيست به خاطره همين از پلاگين LILPAD استفاده كن درست ميشه

میشه پلاگین gsdxv 11.7 رو برای دانلود در سایت بزاری چون هر چه میگردم پیداش نمیکنم خیلی ممنون میشم:rose::clover::ok::toot:
دوست عزيز از اون ورژن جديدترش رو هم در لينك پايينم گزاشتم در امضام. هرچي بخواي هست;)

سلام دوستان نحوه ایمیج iso گرفتن از dvd و اجرای بازی توسط ایمیجو یاد بدید(MGS3) ممنون

برنامه ULTRA ISO رو نصب كن برو تو قسمت make cd/dvd image بعد cd بازيتو ميزاري پايين انواع
فرمتهارو گزاشته خودش روي iso هست اميج بگير;)

کلنگ جان شما قرار بود لطف کنی و کل اون فایلارو یجا بذاری واسه دانلود.
توروخدا منو از کف FFX در بیار.
اصلا یه چیزی; انقدر آپدیت و پلاگین اومده واسه این pcsx که من هنوز قاطیم.
به ترتیب بگو برای منی که مثلا تازه دارم برای اولین بار نصب میکنم چیارو به ترتیب دانلود و نصب کنم و پلاگیناییی که بهتر ffx , mgs3 رو اجرا میکنن رو بگیرم.
میدونی منظورم چیه؟ همینجا یه آموزش نصب و استفاده ی به ترتیب بذاری با لینک دانلود هر بخش.;)
چون من هنوز نتونستم درست ایندوتا بازی ای رو که میخوام اجرا کنم.

رضا جان ميخواستم همرو در يه جا بزارم ولي با اين سرعت اينتر نت نميشه و تازه هروز داره ورژن جديد تر مياد چشم بتونم ميكنم. در مورد pcsx2 9.5 الان ورژن pcsx2 9.5 390 pp 185 اومده كه در لينك پايينم هست دان كن پلاگين gsdx 1.10 851 رو هم در همونجا دان كن zero gs رو هم دان كن ايناهمه تو پوشه pcsx2 9.5 390 PP 185 & GSDX 1.10 851 هست همش جديده دان كن بعد هم ذر مورد FF X كه راحت ران ميشه ببين شما اول بايد در تنظيمات ZERO GS كارهايي رو كه عكس گزاشتمو بزاري بعد با پلاگين GSDX بازي كني يادت باشه در بازي FFX بايد تيك NLOOP HACK روشن باشه
در بازي MGS3 هم عكس ميزارم ببين در ورژنهاي جديد بايد با برنامه ور بري ميبيني با يه تيك اينور اونور كلي تغييرات ميبيني

اموزش براي صدومين بار

طبق عكس عمل كنيد براي كسايي كه ميخوان FFX رو بازي كنن تيك FFX HACK رو بززنن;)
zerogs_config.JPG

اينماز تنظيمات CPU در ورژن [/B]PCSX2 9.5 390 PP

CPU_BEST_CONFIG_NEW_PCSX2_9.JPG

آخرین ویرایش:
اموزش

دوستان سعي كنن بيشتر با GSDX كار كنن چون سازگاريش بيشتره البته در بازيها با يد با ZERO كار كنيد در تنظيمات SPEED HACK خمه تيكهارو روشن باشن در بعضي از بازيها بايد دو تاي بلايي رو خاكستري كنيد

اموش قسمت SPEED HACK كه ميزارم ;) در حالت عادي سياه بزاريد امتحان كنيد ببينيد كدوم بهتره بعضي بازيا نبايد باشه

SPEED_HACK_PCSX2_95_PP.JPG

آخرین ویرایش:
مرسی فرهاد جان از جوابت!
ببینم ایندفعه چیکار میکنم.
راستی خیلی باحالیا میدونستی! همینکه بهمه احترام میذاری و جوابشونو توی پستای مجزا میدی:cheesygri:-"
راستی روی xp برم بهتره دیگه نه؟

آخرین ویرایش:
مرسی فرهاد جان از جوابت!
ببینم ایندفعه چیکار میکنم.
راستی خیلی باحالیا میدونستی! همینکه بهمه احترام میذاری و جوابشونو توی پستای مجزا میدی:cheesygri:-"
راستی روی xp برم بهتره دیگه نه؟

مرسي رضا جان شما لظف ذاري اگه vga dx10 داري تو vista بهتره;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or