آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام من از نرم افزار %Alcohol 120 برای ایمیج گرفتن بازیها استفاده میکنم میگم راهی نداره که بشه حجم بازیها را پایین آورد بشه بازیها را فشرده کرد
سیو کامل اویل 4 را کسی برای PCSX2 نداره.باتشکر

خود برنامه این کارو انجام میده پلاگین Linzup .9 این کارو انجام میده برای شما

سلام.من وقتي با اين pcsx 2 r2400 به بالا كار ميكنم فريم بگم مثل چي مياد پايين.مثلا تو منو gow2 فريم روي 11 هست!اما وقتي با legacy كار ميكنم فريم خيلي خوبه.
سيسنم من:
Ram:6 gb
CPU;Intel core i7
VGA:nVidia Geforce GTX 295 2GB

سلام.من وقتي با اين pcsx 2 r2400 به بالا كار ميكنم فريم بگم مثل چي مياد پايين.مثلا تو منو gow2 فريم روي 11 هست!اما وقتي با legacy كار ميكنم فريم خيلي خوبه.
سيسنم من:
Ram:6 gb
CPU;Intel core i7
VGA:nVidia Geforce GTX 295 2GB

شما احتمالا تنظیماتی که میزاری در ورژنهای پایینتر میزاری بد هست شما با این سیستم باید به راحتی 60 فریم رو بگیری البته بیشتر هم میشه

من می خواستم gran turismo 4 رو اجرا کنم .
مشخصات سیستم من:
intel(r) core(tm) 2quad cpu q6600 @ 2.40ghz
two gb of ram
vga: geforce 8600
لطفا توضیح مختصری در مورد ورژن گیم بدید...از کجا ورژتش مشخص میشه؟

کسی نمی خواد کمک کننه؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟

اگه منظور شما اینه که بدونی مثلا ورژن U هست یا E یا J، برو داخل دیسک بازی،یه فایل با اسم اینجوری:SLES_554.06 رو پیدا کن، که برا هر بازی فرق میکنه. حرف سومش (اینجا E هست، یعنی اروپا) ورژن بازی رو به شما میگه

یعنی اگه من ورژن انگلیسیش را بگیرم دیگه گیر نمیکنه؟
در مورد god of war 2 هم وقتی می رسم به جایی که کریتوس با atlas حرف میزنه
سر فیلمش بازی هنگ می کنه. باید چیکار کنم تا سر فیلم هنگ نکنه؟:confused:
ممنونم

بله دیگه گیر نمیکنه. وقتی اون قسمتو رد کردی سیو کن، بعد میتونی دوباره با ورژن فارسی بری و وقتی گیر زد دوباره.....
Gow2 هم فکر میکنم ورژن انگلیسی رو داری برو ورژن زیرنویس فارسی رو بگیر، حله;)
راه بدون خرج هم اینه که از ورژن 9.6 استفاده کنی و وقتی دمو داره پخش میشه و هنوز گیر نزده، Esc رو بزنی بعد میری تو منوی Misc، بعد Enable patch رو فعال میکنی، بعد برو تو Patch Browser و Skip Mpeg رو بزن و بعد Enable_ش کن. بعد دوباره برگرد تو بازی

آخرین ویرایش:
مرسی دوست عزیز از جوابت.
امروز رفتم God of war1 نسخه انگلیسیش را گرفتم مشکلم حل شد. دستت طلا.:smile:
God Of War 2 هم درست شد.
واقعا دمت گرم.

مرسی دوست عزیز از جوابت.
امروز رفتم God of war1 نسخه انگلیسیش را گرفتم مشکلم حل شد. دستت طلا.:smile:
God Of War 2 هم درست شد.
واقعا دمت گرم.

اصلا قابلی نداشت دوست عزیز:love::love:
میتونستی بدون خرج هم ردش کنی البته با 9.6

شما اول اینو دان کن. بعد برو به اینجا، pcsx2 رو بگیر محتویاتش رو بریز توی اولی. دایرکس هم حتما باید مال اگوست 2009 باشه. از بازیات هم سعی کن ایمیج بگیری.
یه نیم ساعت با برنامه کار کنی همه چی دستت میاد;):love:
سلام
من اینارو که گفتین دانلود کردم و ویندوز من xp هستش . دایرکس رو هم نصب کردم که مال آگوست 2009 هست ولی وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم این ارورو میگیره:
this application has failed to start because the application configuration is incorrect.reinstalling the application may fix this problem
اگه میشه راهنمایی کنین :((

سلام
من اینارو که گفتین دانلود کردم و ویندوز من xp هستش . دایرکس رو هم نصب کردم که مال آگوست 2009 هست ولی وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم این ارورو میگیره:
this application has failed to start because the application configuration is incorrect.reinstalling the application may fix this problem

این ارور وقتی میادش که برنامه اصلی emulatro در پوشه اصلی در جایی که پلاگینها و غیر نباشن میادش یه عکس از محتویاتت بزار

http://www.mypicx.com/01242010/PS2/
من با این ورژن قبلا کار کردمPcsx2_0.9.1_710 و مشککلی نداشتم . فقط برنامه نصبی بود . مثل این Portable نبود .

متاسفانه من بای ورژن زیاد کار نمیکنم واقعیت حال نمیکنم باهاش شما با همون 2186 تست کن ببین این ارور میادش یا نه

سلام

شما vcredist_x86 2008 رو نصب كن. ورژن 2010 بعضي وقتا جواب نميده. اين داخل Lord هم هست

آقا من یه مشکل عجیب دارم .من هردو god of war رو روی لپتاب که cpu اون 2 هسته ای 2.1 هست اجرا کردم و روی کامپیوتر خونه که cpu اون2 هسته ای 3 هست و با اور کلاک 3.5 کردمش اما سرعت بازی در هردو یک سان بود(25 ) فریم!!!!!!!میشه بگید تنزیماتش رو چیکار کنم برای این بازی و بهترین بایوس و پلاگین برای این بازی چیه؟ویندوز هم 7 هستش.گرافیکمم 7300gt آخرین آبدیت دایرکس 9 رو هم گرفتم.در ضمن من مثل دوستان مشکل مه رو دارم:confused:
ممنون میشم سریع بگید چیا باید دانلود کنم و...:love::love::love::love:

آقا من یه مشکل عجیب دارم .من هردو god of war رو روی لپتاب که cpu اون 2 هسته ای 2.1 هست اجرا کردم و روی کامپیوتر خونه که cpu اون2 هسته ای 3 هست و با اور کلاک 3.5 کردمش اما سرعت بازی در هردو یک سان بود(25 ) فریم!!!!!!!میشه بگید تنزیماتش رو چیکار کنم برای این بازی و بهترین بایوس و پلاگین برای این بازی چیه؟ویندوز هم 7 هستش.گرافیکمم 7300gt آخرین آبدیت دایرکس 9 رو هم گرفتم.در ضمن من مثل دوستان مشکل مه رو دارم:confused:
ممنون میشم سریع بگید چیا باید دانلود کنم و...:love::love::love::love:

شما اول اينو دان كن. بعد برو به اينجا آخرين ورژن PCSX2 9.7 رو بگير، بريزش تو اولي. دايركس هم حتما بايد مال اگوست باشه. Gow2 رو هم اينجا تنظيمات دادم

شما اول اينو دان كن. بعد برو به اينجا آخرين ورژن PCSX2 9.7 رو بگير، بريزش تو اولي. دايركس هم حتما بايد مال اگوست باشه. Gow2 رو هم اينجا تنظيمات دادم

آقا این کارا رو کردم و تنزیمات رو هم همین طور گذاشتم.قبلا 25 فریم میگرفتم الان 3 فریم میگیرم:eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(:(
البته پلاگینم یه شماره از برای شما که تو اون عکس ها گذاشته بودید پایین تره.
میشه جدیدترین پلاگین و بایوس رو بزارید.و یه راهنمایی کنید

آقا این کارا رو کردم و تنزیمات رو هم همین طور گذاشتم.قبلا 25 فریم میگرفتم الان 3 فریم میگیرم:eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(:(
البته پلاگینم یه شماره از برای شما که تو اون عکس ها گذاشته بودید پایین تره.
میشه جدیدترین پلاگین و بایوس رو بزارید.و یه راهنمایی کنید

شما از برنامه 2186 استفاده کن و نوع سیستمت رو هم بگو جدیدترین پلاگینها رو هم از صفحه اول بگیر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or