آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با کیبورد هم میشه بازی کرد؟
من هر کاری می کنم نمی تونم کیبورد رو تنظیم کنم.

درست نشد:(.تمام تصویر هم کلا با این پلاگین شطرنجی میشه.خیلی هم فریمش پایینه!:((

سلام .

خب من تونستم MGS3 رو اجرا کنم . فریم هم بین 50 تا 60 اینا متغیره . بستگی به محیط بازی داره . ولی در کل خیلی خوبه و میشه به راحتی بازی کرد . تا حالا که فکر کنم همه دوستان این بازی رو اجرا کردن اما اگه کسی خواست تنظیماتی که من اعمال کردم رو بدونه بگه که واسش بزارم . ورژن برنامه هم اخرین ورژنی بود که اومده تا الان ( Pcsx2-r2427 ) .
از اون دوستمون هم تشکر میکنم که راهنمایی کردن منو صفحه قبل .

اقا اون مشکل GOW1 که کریتوس یه جورایی پایدار نیست و قطره های اب هم به شکل مربع های کوچیکه حل نشده هنوز ؟ :دی
من با هر تنظیماتی که فکرش رو بکنید تست کردم اما بازم مشکل پابرجاست متاسفانه . DX هم که واسه Aug 2009 هست . از لحاظ سخت افزاری هم فکر نکنم مشکلی باشه .
خلاصه اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته و حلش کرده لطف کنه بگه چه طوریه که ما هم استفاده کنیم .
ممنون .

درست نشد:(.تمام تصویر هم کلا با این پلاگین شطرنجی میشه.خیلی هم فریمش پایینه!:((

عجیبه! من هم با گرافیک ATI 3870 و هم با 9500GT تست کردم، جواب داده. فول و فریم و با کیفیت. دیگه نمیدونم اشکال کار شما از کجاست. DX مال آگوست 2009 هست دیگه؟

من الان طبق تنظیماتی که برای GOW گفته شد عمل کردم و حدود 70-80 فریم هم میگیرم. اما متاسفانه صفحه گاها به شکل سفید در میاد. ممنون میشم کسی کمک کنه حل کنم مشکلو.
اینم عکس

یه سوال دیگه: توی شبیه ساز 0.9.7 چطور میشه فریم رو روی 60 قفل کرد؟

آخرین ویرایش:
مشکل فریم

من الان طبق تنظیماتی که برای GOW گفته شد عمل کردم و حدود 70-80 فریم هم میگیرم. اما متاسفانه صفحه گاها به شکل سفید در میاد. ممنون میشم کسی کمک کنه حل کنم مشکلو.
اینم عکس

آره منم گرافیکم اینه ATI Radeon HD 3200 Graphics (8.14.10.716)
ولی بازم مشکل سایه رو دارم.اصلا حل نمیشه.برای اینکه فریم رو ثابت کنی باید حین بازی کلید F4 رو بزنی.اگر دوباره فشارش بدی باز غیر فعال میشه.ولی این سایه خیلی رنگش تیره.تنظیمات هک رو چک کن همش روی Defaults باشه.تنظیمات Speed hack همگی فعال باشند.مال من روی آخرین حده ولی سایه خیلی کمرنگه.میخوام یجوری همونم از بین ببرم.پاسخ Golden7light رو بالا نگاه کن.یه پلاگین هست دانلودش کن ببین برا شما درست میشه.البته GOW2 رو من بازی میکنم نه یک رو.

آخرین ویرایش:
اینم عکس

شما از ویندوز 7 استفاده کنی و دایرکتس روی 10 بذاری مشکلت خیلی حل میشه....;)

سلام .

خب من تونستم MGS3 رو اجرا کنم . فریم هم بین 50 تا 60 اینا متغیره . بستگی به محیط بازی داره . ولی در کل خیلی خوبه و میشه به راحتی بازی کرد . تا حالا که فکر کنم همه دوستان این بازی رو اجرا کردن اما اگه کسی خواست تنظیماتی که من اعمال کردم رو بدونه بگه که واسش بزارم . ورژن برنامه هم اخرین ورژنی بود که اومده تا الان ( Pcsx2-r2427 ) .
از اون دوستمون هم تشکر میکنم که راهنمایی کردن منو صفحه قبل .

اقا اون مشکل GOW1 که کریتوس یه جورایی پایدار نیست و قطره های اب هم به شکل مربع های کوچیکه حل نشده هنوز ؟ :دی
من با هر تنظیماتی که فکرش رو بکنید تست کردم اما بازم مشکل پابرجاست متاسفانه . DX هم که واسه Aug 2009 هست . از لحاظ سخت افزاری هم فکر نکنم مشکلی باشه .
خلاصه اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته و حلش کرده لطف کنه بگه چه طوریه که ما هم استفاده کنیم .
ممنون .

در مورد این مشکل شما در قسمت advanced برو و clamp mode هار روی highe یا full بزار و درایو کارت گرافیکت رو هم به روز کن

قا اون مشکل GOW1 که کریتوس یه جورایی پایدار نیست و قطره های اب هم به شکل مربع های کوچیکه حل نشده هنوز ؟

سلام دوستان
Shadow of the colossus پلاگین گرافیک خاصی داره؟ آخه رنگ صحنه هاش خیلی افتضاحن. اگه کسی میدونه یه هلپی بده به ما، اجرش با مایکروسافت!
ly6wkb4g0tvcfkspgkfg.jpg

Shadow of the colossus پلاگین گرافیک خاصی داره؟ آخه رنگ صحنه هاش خیلی افتضاحن. اگه کسی میدونه یه هلپی بده به ما، اجرش با مایکروسافت!
مال منم همینجوریه. گاهی هم اینقدر صفحه روشن میشه که هیچ جا رو نمیشه دید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or