آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسی نمی تونه تنظیمات درست وحسابی برا این بازی ها بگه :
mortal kombat armageddon
mortal kombat deseption
mortal kombat shaolin monks
flat out 2
fifa street 2
اگه میدونید سریع تر بگید.
در ضمن کسی راه حلی داره که بشه بدون دایریکس اگوست 2009 بشه از
gsdx 0.1.15 استفاده کرد.

بهترینش SPU_X.1.3 هست که با بیشتر بازیها سازگاری داره
من الان تو 007 everything or nothing هم اینو امتحان کردم هم بقیه رو ! ولی صدای بازی مشکل داره! یه لحظه صدای محیط قطع میشه یه لحظه صدای اسلحه ها!
ورژن گیم کیوب هم این مشکل صدارو داره گفتم شاید با pcsx2 بشه بی مشکل بازیش کرد

به علت فعال سازی Speed hack توی تنظیمات بازی ها از نظر صدا و تصویر دچار مشکلاتی میشن.راهی نداره جز اینکه غیرفعال بشه.اونوقت بازی آهسته میشه ولی صداش بهتر میشه.البته تنظیمات SPU_X.1.3 نباید روی اتوماتیک باشه.

يكي منو راهنمايي كنه بازي مورتال كمبات ارماگدون با ايمج اجرا نميشه ولي با دي وي دي اجرا ميشه چرا؟؟؟؟؟؟

دستگيره دوم توي بازي هم اجرا نميشه تنظيمات اين بازي رو بذارين....

سلام دوستان من کاملا مبتدی هستم و پست اول رو خوندم اما خیلی شلوغه و هیچی نفهمیدم فایل اصلی و پلاگیناش هم دانلود کردم اما نتونستم راش بندازم! میشه لطف کنید فقط لینک چیزهایی که مورد نیاز هست به همراه یه آموزش درست و حسابی همین جا قرار بدید. خیلی ممنون

سلام دوستان من کاملا مبتدی هستم و پست اول رو خوندم اما خیلی شلوغه و هیچی نفهمیدم فایل اصلی و پلاگیناش هم دانلود کردم اما نتونستم راش بندازم! میشه لطف کنید فقط لینک چیزهایی که مورد نیاز هست به همراه یه آموزش درست و حسابی همین جا قرار بدید. خیلی ممنون

شما اول اینو دان کن. بعد برو به اینجا، pcsx2 رو بگیر محتویاتش رو بریز توی اولی. دایرکس هم حتما باید مال اگوست 2009 باشه. از بازیات هم سعی کن ایمیج بگیری.
یه نیم ساعت با برنامه کار کنی همه چی دستت میاد;):love:

سلام دوستان
هنگامی که من god of war 1 را میخواهم اجرا کنم , فیلم اول بازیا نشون میده و بعد تصویر
سیاه میشه و دیگه اتفاقی نمیفته.
باید چیکار کنم تا درست بشه.
اینم سیستمم
Cpu:intel core 2 duo E7200
VGA:Gforce 8600 Gt
Ram:4GB
از جدید ترین ورژن emulator هم استفاده میکنم.

من می خواستم gran turismo 4 رو اجرا کنم .
مشخصات سیستم من:
intel(r) core(tm) 2quad cpu q6600 @ 2.40ghz
two gb of ram
vga: geforce 8600
لطفا توضیح مختصری در مورد ورژن گیم بدید...از کجا ورژتش مشخص میشه؟

سلام دوستان
هنگامی که من god of war 1 را میخواهم اجرا کنم , فیلم اول بازیا نشون میده و بعد تصویر
سیاه میشه و دیگه اتفاقی نمیفته.
باید چیکار کنم تا درست بشه.
اینم سیستمم
Cpu:intel core 2 duo E7200
VGA:Gforce 8600 Gt
Ram:4GB
از جدید ترین ورژن emulator هم استفاده میکنم.

فکر کنم شما از ورژن زیرنویس فارسی استفاده میکنی. یه راهت اینه که بری انگلیسیش رو بگیری (که باید حتما ریجنش فرق کنه) راه دوم هم اینه که از 9.6 استفاده کنی و بعد اول دمو Esc بزنی و ..... شرمنده حالش نیست!

سلام من از نرم افزار %Alcohol 120 برای ایمیج گرفتن بازیها استفاده میکنم میگم راهی نداره که بشه حجم بازیها را پایین آورد بشه بازیها را فشرده کرد
سیو کامل اویل 4 را کسی برای PCSX2 نداره.باتشکر

آخرین ویرایش:
فکر کنم شما از ورژن زیرنویس فارسی استفاده میکنی. یه راهت اینه که بری انگلیسیش رو بگیری (که باید حتما ریجنش فرق کنه) راه دوم هم اینه که از 9.6 استفاده کنی و بعد اول دمو Esc بزنی و ..... شرمنده حالش نیست!
یعنی اگه من ورژن انگلیسیش را بگیرم دیگه گیر نمیکنه؟
در مورد god of war 2 هم وقتی می رسم به جایی که کریتوس با atlas حرف میزنه
سر فیلمش بازی هنگ می کنه. باید چیکار کنم تا سر فیلم هنگ نکنه؟:confused:
ممنونم

من می خواستم gran turismo 4 رو اجرا کنم .
مشخصات سیستم من:
intel(r) core(tm) 2quad cpu q6600 @ 2.40ghz
two gb of ram
vga: geforce 8600
لطفا توضیح مختصری در مورد ورژن گیم بدید...از کجا ورژتش مشخص میشه؟

کسی نمی خواد کمک کننه؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or