آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما از برنامه 2186 استفاده کن و نوع سیستمت رو هم بگو جدیدترین پلاگینها رو هم از صفحه اول بگیر

اونایی که صفحه اول بود رو دانلود کردم اما مثلا gsdx 1.5 sse3 رو سیستمم ساپورت نمیکنه.
سیستمم اینه:
cpu: اینتل 2 هسته ای 3 که با اورکلاک 3.5 میکنمش و زیاد تاثیری نداشت قبلا خیلی تاثیر داشت(pcsx2 8.5 )
گرافیکم 7300 gt :-":(
رم 2 تا 1 گیگ
دیگه صبرم تموم شد:((:((:((:((

آقا این کارا رو کردم و تنزیمات رو هم همین طور گذاشتم.قبلا 25 فریم میگرفتم الان 3 فریم میگیرم:eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(:(
البته پلاگینم یه شماره از برای شما که تو اون عکس ها گذاشته بودید پایین تره.
میشه جدیدترین پلاگین و بایوس رو بزارید.و یه راهنمایی کنید
اون فايل اول كه دان كردي (11 مگيه) همه بايوسها رو داشت. فايل دومي ورژن جديدش هست كه تقريبا هرروز آپديت ميشه. برا Gow بهتره همه‌ي پلاگينها رو جديد استفاده كنيد به غير از GSDX كه بايد 1076m باشه و تيك Native رو برا سعت بزنيد. والا سيستمتون هم خوبه نبايد ايرادي باشه. اگه دايركس هم مال اگوست باشه ديگه عمق فاجعه خيلي بالاست از من كاري ساخته نيست:(. (آخه Gow سيستم بالايي هم احتياج نداره)

اون فايل اول كه دان كردي (11 مگيه) همه بايوسها رو داشت. فايل دومي ورژن جديدش هست كه تقريبا هرروز آپديت ميشه. برا Gow بهتره همه‌ي پلاگينها رو جديد استفاده كنيد به غير از GSDX كه بايد 1076m باشه و تيك Native رو برا سعت بزنيد. والا سيستمتون هم خوبه نبايد ايرادي باشه. اگه دايركس هم مال اگوست باشه ديگه عمق فاجعه خيلي بالاست از من كاري ساخته نيست:(. (آخه Gow سيستم بالايي هم احتياج نداره)

ای وایییییییییییییییی:(راستی تو قسمتی که تیک native و اون عددها رو تغییر میدم سیو نمیشه به حالت اول بر میگیده.ا.نو چه کنم؟فکر کنم باید بیخیالش بشم:(:((

ای وایییییییییییییییی:(راستی تو قسمتی که تیک native و اون عددها رو تغییر میدم سیو نمیشه به حالت اول بر میگیده.ا.نو چه کنم؟فکر کنم باید بیخیالش بشم:(:((

به به! هر دم از اين باغ بري ميرسد!
يعني شما ميري تو منوي Config و از تب Plugins ميري داخل تنظيمات GSDX و اونجا هركاري ميكني تنظيمات ذخيره نميشه:eek: تنها چيزي كه امكان ميدم ويروسه! چون من تا حالا اصلا يه همچين چيزي نشنيدم.
راهنمايي بيشتر با دوستان، اگه تا حالا با يه همچين موردي برخورد داشتن!

احتمالا از پلاگین دسته هست با چه پلاگینی کار میکنی بزار روی lilypad درست میشه

به به! هر دم از اين باغ بري ميرسد!
يعني شما ميري تو منوي Config و از تب Plugins ميري داخل تنظيمات GSDX و اونجا هركاري ميكني تنظيمات ذخيره نميشه:eek: تنها چيزي كه امكان ميدم ويروسه! چون من تا حالا اصلا يه همچين چيزي نشنيدم.
راهنمايي بيشتر با دوستان، اگه تا حالا با يه همچين موردي برخورد داشتن!
بله دقیقا ذخیره نمیشه.ویروس کشی هم کردم اما نشد:(

سلام
این سیستم منه:
CPU:Core2Due 6420
Ram:2GB
VGA:8500GT
==============
تو MGS3 هر کاری می کنم بیشتر از 35 فریم نمیده
همه ی کارائی که تو این تاپیک گفته بودن رو انجام دادم
پلاگینا رو هم دانلود کردم ولی فرقی نکرد
35 با این سیستم طبیعیه؟
چیکارش کنم؟
ممنون

سلام
این سیستم منه:
==============
35 با این سیستم طبیعیه؟
چیکارش کنم؟
ممنون

کارتت برای 60 فریم گرفتن ضعیفه.

خوب حالا که ورژن جدید 2.9.7 امده شما نمیخواهید اموزش 2.9.7 را بدید دیگه اسم تایپک را به 2.9.7 تغییر بدهید

من وقتی گزینه run cd\dvd را میزنم.منو پلی 2 میاد ولی انگادر که ما در ps2 از هیچ بازی استفاده نکردیم.
ولی وقتی گزینه run image را میزنم.صفحه میاد که میگه بازی ps2 را بزارید.
از کدام بایوس استفاده کنم که مشکلم حل بشه؟؟

اگر ما بازی را انجام دادیم و حتی طبق دستور تمام تنظیمات speed hack که شما گفتید را انجام داده باشیم.ولی ببینیم که سرعت بازی بسیار پایین هست.
ایا راهی برای بهتر کردنش هست.یعنی میشه اشکال از بایوس یا پلاگین ها باشه؟
چون کارت گرافیکم بالا هست ولی چون اشتباهی cpu گرفتم.با هم مچ نیستند و سرعت cpu مقدارش فقط 800 هست و فقط sse2 را طبق این نرمافزار ساپورت میکنه.
چون تا cpu را عوض کنم .2 هفته طول میکشه.
ایا تنظیمی هست که انجام بدم و بتونم بازی کنم.؟

سلام
این سیستم منه:
==============
35 با این سیستم طبیعیه؟
چیکارش کنم؟
ممنون
شما اول تنظیماتت رو بگو و الینکه با کدوم ورژن داری بازی مکنی در ضمن از بازیت image بگیر حتما
خوب حالا که ورژن جدید 2.9.7 امده شما نمیخواهید اموزش 2.9.7 را بدید دیگه اسم تایپک را به 2.9.7 تغییر بدهید

به زودی گزاشته میشه تنظیمات رو میتونید فعلا از کار بر golden بگیرید

من وقتی گزینه run cd\dvd را میزنم.منو پلی 2 میاد ولی انگادر که ما در ps2 از هیچ بازی استفاده نکردیم.
ولی وقتی گزینه run image را میزنم.صفحه میاد که میگه بازی ps2 را بزارید.
از کدام بایوس استفاده کنم که مشکلم حل بشه؟؟

این مشکل نیست مشکل اشنا نبودن شما با شبیه ساز اول از همه شما داری با کدوم ورژن کار میکنی؟ دوم در قسمت دوم ک نوشته run image این گزینه رو وقتی بزنید شما میتونید با انتخاب بازیتون که ازش image کرفتید بازی رو مستقیم ران کنید دیگه نیاز به رفتن در تنظیمات پلاگ cd/dvd نیست و وقتی گزینه ps2 میادش البته اگر مموری کارت رو همنشون بده یعنی اینکه شما بازیتون رو شبیه ساز معرفی نکردید اگر با cdrom داری بازی میکنی باید تو تنظیماتت برنامه درایوت رو بهش بشناسونی یا نه از image داری استفاده میکنی از گزینه run imae هم میتونی

اگر ما بازی را انجام دادیم و حتی طبق دستور تمام تنظیمات speed hack که شما گفتید را انجام داده باشیم.ولی ببینیم که سرعت بازی بسیار پایین هست.
ایا راهی برای بهتر کردنش هست.یعنی میشه اشکال از بایوس یا پلاگین ها باشه؟
چون کارت گرافیکم بالا هست ولی چون اشتباهی cpu گرفتم.با هم مچ نیستند و سرعت cpu مقدارش فقط 800 هست و فقط sse2 را طبق این نرمافزار ساپورت میکنه.
چون تا cpu را عوض کنم .2 هفته طول میکشه.
ایا تنظیمی هست که انجام بدم و بتونم بازی کنم.؟

خوب بببین دوست عزیز در همه بازیها نباید از speed hack استفاده کرد و در بعضی مواقع باید خاتموش باشن مثلا در بازی tekken tag باید تمام تیکها رو خاموش کنی و vu cycle ؤو هم نبری جلو سرعت بازی بیشتر میشه باید خودت تست کنی چون هر سیستم یه تنظیم میخوادش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or