آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با چه کارتی میتونم 60 فریم بگیرم؟

ببین من تنها بازی که با pcsx2 تونستم تموم کنم بدون کوچکترین ایرادی mgs3 بود.من با 8800gt فول فریم رفتم تا آخرش.ولی فکر کنم با 8600 هم بتونی این کارو کنی.اتفاقا کارت قبلی من 8500 بود که برای استفاده با شبیه ساز افتضاحه.;)

درود
دوستان این چه بلایی بوده که Gabest سر GSDX آورده؟
qz0gxbrwsjtjyov3tf1x.jpg

سعتش هم نسبت به 2430 خیلی اومده پایینتر. من با 2430 تقریبا 5-10 فریم بیشتر میگیرم.
امیدوارم بهتر بشه

از دی وی دی پلی استیشن بازی god of war2 ایمیج گرفتم وقتی بازی رو با شبیه ساز پلی استیشن باز می کنم میره تو این صفحه و داخل بازی نمیره
1264722083.bmp

از دی وی دی پلی استیشن بازی god of war2 ایمیج گرفتم وقتی بازی رو با شبیه ساز پلی استیشن باز می کنم میره تو این صفحه و داخل بازی نمیره
1264722083.bmp

خوب باید بری تو قسمت تنظیمات برنامه تو قسمت تنظیمات cd/dvd ها بعد پلاگین linzup رو انتخاب کن تو تنظیماتش بازییکه از ش image داری رو بهش معرفی کن

سلام دوستان
یک سوال داشتم آیا می شه بازی های xbox 360 رو روی کامپیوتر بازی کرد ؟؟؟؟!!!!
هر چند می دونم سوالم ربطی به این پست ندارد:biggrin1:

سلام دوستان
یک سوال داشتم آیا می شه بازی های xbox 360 رو روی کامپیوتر بازی کرد ؟؟؟؟!!!!
هر چند می دونم سوالم ربطی به این پست ندارد:biggrin1:

نه نمیشه همین شبیه ساز ps2 کامل نیست

سلام ببخشید من نمی فهمم یعنی برای اجرای بازی های ps2 با pcsx باید گرافیکت قوی باشه؟
تا جایی که من بدونم گرافیک خیلی تاثیر نداره اصل فقط قدرت cpu شماست حتی خود سیستم ps2 بجای گرافیک از spu خاص استفاده میکنن مشکل سازنده های این شبیه ساز هم همین cpu خاصه و فرقش اینه که cpu computer یک طرفست یعنی از یک طرف دستورات رو میگیره از طرفه دیگه دستورات رو خارج میکنه اما cpu ps2 از هر دو طرف دستور میگیره و از هر دو طرف همزمان دستور میده بخاطره همینه که cpu های چند هسته ای سرعت خوبی تو شبیه ساز ایجاد میکنن.

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید من نمی فهمم یعنی برای اجرای بازی های ps2 با pcsx باید گرافیکت قوی باشه؟
تا جایی که من بدونم گرافیک خیلی تاثیر نداره اصل فقط قدرت cpu شماست حتی خود سیستم ps2 بجای گرافیک از spu خاص استفاده میکنن مشکل سازنده های این شبیه ساز هم همین cpu خاصه و فرقش اینه که cpu computer یک طرفست یعنی از یک طرف دستورات رو میگیره از طرفه دیگه دستورات رو خارج میکنه اما cpu ps2 از هر دو طرف دستور میگیره و از هر دو طرف همزمان دستور میده بخاطره همینه که cpu های چند هسته ای سرعت خوبی تو شبیه ساز ایجاد میکنن.

تا جایی کارت شما pixele shadre3 رو ساپورت کنه بله بیشتر کار این شبیه ساز با cpu هست ولی کارت گرافیکهای قوی سری 8 هم میتونن تاثیر گزار باشن البته این عمل در ورژن جدید انجام شد

سلام دوستان من در بازی gow از پلاگین 1076 استفاده کردم و هنوز مشکل مه دارم .لطف میکنید اگه کمکم کنید.

دستت در د نکنه کلنگ جان. مشکلم حل شد
در کات سنس بازی گیر میکنه اینو چجوری میشه رد کرد کلیدی برای skip کات سنسهای بازی نیست.

كمك فوري

با سلام
من بازي god of war 2 رو با pcsx2 اجرا ميكنم ولي چند تا مشكل دارم لطفا من رو راهنمايي كنيد
1-
[FONT=&quot]فريم بازي بين 30-40 است ولي وقتي قسمت vu cycle رو تا آخر مي برم ميزان فريم و سرعت بازي افزايش پيدا مي كنه ولي رنگ شخصيت بازي گاهي سبز مي شه وهر چند ثانيه ناپديد مي شه آيا راهي هست كه بتونم فريم بازي رو افزايش بدم بدون اينكه اين مشكلات بوجود بياد[/FONT]
2-
[FONT=&quot]وقتي تيك قسمت [/FONT][FONT=&quot]native [/FONT][FONT=&quot] رو در قسمت تنظيمات گرافيك مي زنم گرافيك بازي بهتر و شفافتر مي شه ولي تصوير سايه دار مي شه چطور مي تونم همچين گرافيكي رو بدون سايه بدست بيارم[/FONT]
3-
[FONT=&quot]طريقه رد كردن فيلمهاي وسط بازي چه جوريه چون براي من در اون قسمتي كه اولين بار سوار اسب پرنده مي شه هنگ مي كنه[/FONT]
4-
[FONT=&quot]در بعضي از قسمتهاي بازي بايد [/FONT][FONT=&quot]analog stick[/FONT][FONT=&quot] رو به صورت 360 درجه بچرخونيم با كيبورد چطور مي شه اينكار رو كرد[/FONT]

[FONT=&quot]مشخصات سيستم من[/FONT]
[FONT=&quot]Q6600[/FONT]
[FONT=&quot]P5Q[/FONT]
[FONT=&quot]2GIGram[/FONT]
[FONT=&quot]4870 512[/FONT]

با سلام
من بازي god of war 2 رو با pcsx2 اجرا ميكنم ولي چند تا مشكل دارم لطفا من رو راهنمايي كنيد
1-
[FONT=&quot]فريم بازي بين 30-40 است ولي وقتي قسمت vu cycle رو تا آخر مي برم ميزان فريم و سرعت بازي افزايش پيدا مي كنه ولي رنگ شخصيت بازي گاهي سبز مي شه وهر چند ثانيه ناپديد مي شه آيا راهي هست كه بتونم فريم بازي رو افزايش بدم بدون اينكه اين مشكلات بوجود بياد[/FONT]
2-
[FONT=&quot]وقتي تيك قسمت [/FONT][FONT=&quot]native [/FONT][FONT=&quot] رو در قسمت تنظيمات گرافيك مي زنم گرافيك بازي بهتر و شفافتر مي شه ولي تصوير سايه دار مي شه چطور مي تونم همچين گرافيكي رو بدون سايه بدست بيارم[/FONT]
3-
[FONT=&quot]طريقه رد كردن فيلمهاي وسط بازي چه جوريه چون براي من در اون قسمتي كه اولين بار سوار اسب پرنده مي شه هنگ مي كنه[/FONT]
4-
[FONT=&quot]در بعضي از قسمتهاي بازي بايد [/FONT][FONT=&quot]analog stick[/FONT][FONT=&quot] رو به صورت 360 درجه بچرخونيم با كيبورد چطور مي شه اينكار رو كرد[/FONT]

[FONT=&quot]مشخصات سيستم من[/FONT]
[FONT=&quot]Q6600[/FONT]
[FONT=&quot]P5Q[/FONT]
[FONT=&quot]2GIGram[/FONT]
[FONT=&quot]4870 512[/FONT]

با این سیستم این فریم پایین هست با ورژن 2186 کار کن از بازیت image بگیر حتما در و از جدیدترین gsdx استفاده کن که از اینجا میتونی دان کنی http://www.megaupload.com/?d=7U3K4WIS در ضمن تیک native رو نزن شما در تنظیمات gsdx قسمتی به نام or use scaling اون رو به x2 یا بلاتر تغییر بده و در تنظیمات advanced هم گزینهای clamp mode رو روی normal یا higher بزار در تنظیمات cpu هم تیک MTGS رو بزن و فریم لیمیت رو رویnormal بزار همه اعادا صفر باشن اگه بلد نیستی طریقه رد کردن فیلم در صفحهای قبل گزاشته شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or