آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام.منظورم اینه که با چه سیستمی میشه smackdown vs raw 2009رو بازی کرد؟
و اینکه بگید از اونهایی که صفحه ی اول گذاشتین کدومها برای این بازی لازم هستن؟

اقا نگفتید برای اجرای SMACKDOWN VS RAW 2009چه سیستمی لازمه و باید چه چیزهایی رو دان کنیم؟

سلام.منظورم اینه که با چه سیستمی میشه smackdown vs raw 2009رو بازی کرد؟
و اینکه بگید از اونهایی که صفحه ی اول گذاشتین کدومها برای این بازی لازم هستن؟

خوب شما سیستمت رو بگو باید حتما cpuت دو هسته ای باشه تا بتونی بازی رو راحت ران کنی
اینارو دان کن
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/self.aspx/Emulation/Pcsx2/Pcsx2-legacy-r2186.7z
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/self.aspx/Emulation/Pcsx2/Gsdx-icc-r2570.7z

ممنون از جوابتتون.سیستم من اینه؟چطوره؟
graphic:ATI Radeon HD 4550
cpu:Intel celeron d 3.06 GHZ
RAM:2
یعنی با این نرم افزارهایی که تو پست بالا گذاشتین و یک CPU:2.6 dual core بازی جواب میده؟
خواهشا مطمئن جواب بگین؟

ممنون از جوابتتون.سیستم من اینه؟چطوره؟
graphic:ATI Radeon HD 4550
cpu:Intel celeron d 3.06 GHZ
RAM:2
یعنی با این نرم افزارهایی که تو پست بالا گذاشتین و یک CPU:2.6 dual core بازی جواب میده؟
خواهشا مطمئن جواب بگین؟

بله جواب میده اگر دو هسته ای باشه یا به بالا راحت بازی ران میشه از بازی image بگیر

پس یعنی با این سیستم نمیشه ؟
باید cpu دوهسته ای باشه؟
راستی این هایی که برام برای دان گذاشتی رو وقتی اجرا میکنم ارور میده

آخرین ویرایش:
پس یعنی با این سیستم نمیشه ؟
باید cpu دوهسته ای باشه؟
راستی این هایی که برام برای دان گذاشتی رو وقتی اجرا میکنم ارور میده

حتما نباید دو هسته ای باشه شما با همین سیتم هم میتونی بازی کنی ولی با فریم نسبتا کمی اونهایی که گزاشتم pcsx2 2186 رو بریز جایی که بقی ورژنها هستند و gsdx هم بریز تو پوشه plugin

سلام.
برای اجرای خدای جنگ یک و دو با سرعت بالا و بدون سایه(بهترین پلاگین گرافیک)به چه فایلایی احتیاج دارم(با لینک دانلود مشخص:-")اینم مشخصات سیستمم.
دو گیگ رم.
گرافییک geforce 8600 GT
سی پی یو Intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @2.00 GHz
اینم یه عکس از بازی با مشکل سایه ای که داره.

download.php

سلام.
برای اجرای خدای جنگ یک و دو با سرعت بالا و بدون سایه(بهترین پلاگین گرافیک)به چه فایلایی احتیاج دارم(با لینک دانلود مشخص:-")اینم مشخصات سیستمم.
دو گیگ رم.
گرافییک geforce 8600 GT
سی پی یو Intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @2.00 GHz
اینم یه عکس از بازی با مشکل سایه ای که داره.

aشما با کدوم برنامه و پلاگینی بازی رو اجرا میکنی ؟

aشما با کدوم برنامه و پلاگینی بازی رو اجرا میکنی ؟
با این برنامه ای که عکسش رو گذاشتم.از سایت رسمی نرم افزار برداشتمش.پلاگین گرافیکش هم همونی هست که با برنامه نصب شده (GSdx-ssse3.dll)من الان دو تا مشکل دارم یکیش سرعت کم بازیه(بین25 تا 45 متغیره) و یکی دیگشم که همون سایه ماتیه که روی تصویر افتاده.
راستی برا سیو بازی باید از F1 استفاده کنم؟؟؟ بعد برای لود سیو باید از F3 استفاده کنم:confused:.وقتی بازی فول اسکرین باشه از کجا باید بفهمم که میخوام روی کدوم states بازی رو سیو کنم؟میشه در این مورد کمی بیشتر توضیح بدی:biggrin1:;)
download.php

با این برنامه ای که عکسش رو گذاشتم.از سایت رسمی نرم افزار برداشتمش.پلاگین گرافیکش هم همونی هست که با برنامه نصب شده (GSdx-ssse3.dll)من الان دو تا مشکل دارم یکیش سرعت کم بازیه(بین25 تا 45 متغیره) و یکی دیگشم که همون سایه ماتیه که روی تصویر افتاده.
راستی برا سیو بازی باید از F1 استفاده کنم؟؟؟ بعد برای لود سیو باید از F3 استفاده کنم:confused:.وقتی بازی فول اسکرین باشه از کجا باید بفهمم که میخوام روی کدوم states بازی رو سیو کنم؟میشه در این مورد کمی بیشتر توضیح بدی:biggrin1:;)
download.php

نه اين نيست اين رو دانلود كن :

pcsx2-beta-1888-setup

اين رو هم بخون :

آموزش به زبان ساده

سلام.
تو تایپیک چند باری این لغت رو خوندم این بیلد( build )چیه و به چه کاری میاد؟؟؟

آخرین ویرایش:
فرهاد جان چرا از بيلد جديد خبري نيست؟ مثل اينكه اينا بيخيال شدن! الان ببين چند ماه هست كه بيلد جديد رسمي نيومده. :confused:

خوب حالا که ورژن جدید 2.9.7 امده شما نمیخواهید اموزش 2.9.7 را بدید دیگه اسم تایپک را به 2.9.7 تغییر بدهید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or