با عرض سلام خدمت دوستان من مشکلی با این شبیه ساز دارم اینه که وقتی تنظیمات رو انجام میدم و دکمه ران رو میزنم عبارتی با این عنوان میاد که دایرکس خودرا اب تودیت کنید در حالی که من دایرکس مارس 2009 رو دانلود و نصب کردم ممنون میم هر کی میتونه کمک کنه
سلام.
خوب حالا که ورژن جدید 2.9.7 امده شما نمیخواهید اموزش 2.9.7 را بدید دیگه اسم تایپک را به 2.9.7 تغییر بدهید
همین سایت است لینک دان هم است
دوست عزیز شما برو توی تنظیمات ssspsxpad که مال کنترل بازی هستش و بعد دکمه ی L3 R3 رو به صورت دستی تنظیم کن. اگه با پلاگین دیگه ای کار میکنی توی تنظیماتش باید نوشته باشه.من الان به اینجای خدای جنگ یک رسیدم ولی چون با صفحه کلید بازی می کنم یه مشکل بر خوردم چه طور می تونم با کی پد این کاری که از من خواسته شده رو انجام بدم؟؟؟(همون L3 و R3 ).کما کان دنبال یه پلاگین گرافیک بدون سایه هستم:blushing:
![]()
من از این پلاگین استفاده می کنم LilyPad و L3 روی شیفت و R3 روی اسپیس تنظیم کرم مشکل من اون وقتیه که ازم خواسته میشه کلید آنالوگ استیک رو به راست یا چپ بچرخونم:confused:دوست عزیز شما برو توی تنظیمات ssspsxpad که مال کنترل بازی هستش و بعد دکمه ی L3 R3 رو به صورت دستی تنظیم کن. اگه با پلاگین دیگه ای کار میکنی توی تنظیماتش باید نوشته باشه.
از منبعي كه ارائه دادي ممنونم!
اينجا هم يه اطلاعات مختصري در مورد PCSX2 0.9.7 مربوط به دو روز پيش هست.
فعلا همون آخرين بيلد ورژن 0.9.6 بهترين نسخه هست. اين جديده فعلا نسخه آلفا هست! تا بشه بتا و نهايي خيلي مونده! زياد بدرد نميخوره واسه همين ارزش وقت گذاشتن براي نوشتن راهنما رو نداره. البته اگه كسي اين كار رو بكنه لطف ميكنه.
یعنی هیچ کس خدای جنگ یک رو کامل بازی نکرده(با صفحه کلید)!!!؟؟؟من از این پلاگین استفاده می کنم LilyPad و L3 روی شیفت و R3 روی اسپیس تنظیم کرم مشکل من اون وقتیه که ازم خواسته میشه کلید آنالوگ استیک رو به راست یا چپ بچرخونم:confused:
![]()
یعنی هیچ کس خدای جنگ یک رو کامل بازی نکرده(با صفحه کلید)!!!؟؟؟![]()
والا Squal جان گویا نسخه 2186 رو گویا فعلا دارن روش کار میکنن و این 9.7 رو به صورت تستی دارن میسازن اصلا باهاش حال نمیکنمفرهاد جان چرا از بيلد جديد خبري نيست؟ مثل اينكه اينا بيخيال شدن! الان ببين چند ماه هست كه بيلد جديد رسمي نيومده. :confused: