آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
محتاج به کمک

با عرض سلام خدمت دوستان من مشکلی با این شبیه ساز دارم اینه که وقتی تنظیمات رو انجام میدم و دکمه ران رو میزنم عبارتی با این عنوان میاد که دایرکس خودرا اب تودیت کنید در حالی که من دایرکس مارس 2009 رو دانلود و نصب کردم ممنون میم هر کی میتونه کمک کنه

با عرض سلام خدمت دوستان من مشکلی با این شبیه ساز دارم اینه که وقتی تنظیمات رو انجام میدم و دکمه ران رو میزنم عبارتی با این عنوان میاد که دایرکس خودرا اب تودیت کنید در حالی که من دایرکس مارس 2009 رو دانلود و نصب کردم ممنون میم هر کی میتونه کمک کنه

اگه دایال آپ داری که حتما نباید دانلود کنی:-" میتونی دایرکت ایکس یازده رو یا از تو بازار یا از دوستان بگیری و نصب کنی:biggrin1:

نه اين نيست اين رو دانلود كن :

pcsx2-beta-1888-setup

اين رو هم بخون :

آموزش به زبان ساده
سلام.
امروز ویندوز سون رو نصب کردم و بازی رو با این نرم افزاری که آدرس دادی اجرا کردم و مشکل سرعتش حل شد(حدود 50یا 60 ) و همین طور سیو و لود بازی :laughing::cheesygri:laughing:.میرسیم به گرافیک : اون سایه ای که می گفتم رو بازی میوفته کمی کمتر شده ولی کامل برطرف نشده اگه یه پلاگین پیدا بشه که بتونه اون سایه کذایی رو کامل برطرف کنه دیگه نور الا نوره:biggrin1:

همین سایت است لینک دان هم است

از منبعي كه ارائه دادي ممنونم!

اينجا هم يه اطلاعات مختصري در مورد PCSX2 0.9.7 مربوط به دو روز پيش هست.

فعلا همون آخرين بيلد ورژن 0.9.6 بهترين نسخه هست. اين جديده فعلا نسخه آلفا هست! تا بشه بتا و نهايي خيلي مونده! زياد بدرد نميخوره واسه همين ارزش وقت گذاشتن براي نوشتن راهنما رو نداره. البته اگه كسي اين كار رو بكنه لطف ميكنه.

آخرین ویرایش:
من الان به اینجای خدای جنگ یک رسیدم ولی چون با صفحه کلید بازی می کنم یه مشکل بر خوردم چه طور می تونم با کی پد این کاری که از من خواسته شده رو انجام بدم؟؟؟(همون L3 و R3 ).کما کان دنبال یه پلاگین گرافیک بدون سایه هستم:blushing::(

download.php

من الان به اینجای خدای جنگ یک رسیدم ولی چون با صفحه کلید بازی می کنم یه مشکل بر خوردم چه طور می تونم با کی پد این کاری که از من خواسته شده رو انجام بدم؟؟؟(همون L3 و R3 ).کما کان دنبال یه پلاگین گرافیک بدون سایه هستم:blushing::(

download.php
دوست عزیز شما برو توی تنظیمات ssspsxpad که مال کنترل بازی هستش و بعد دکمه ی L3 R3 رو به صورت دستی تنظیم کن. اگه با پلاگین دیگه ای کار میکنی توی تنظیماتش باید نوشته باشه.

دوست عزیز شما برو توی تنظیمات ssspsxpad که مال کنترل بازی هستش و بعد دکمه ی L3 R3 رو به صورت دستی تنظیم کن. اگه با پلاگین دیگه ای کار میکنی توی تنظیماتش باید نوشته باشه.
من از این پلاگین استفاده می کنم LilyPad و L3 روی شیفت و R3 روی اسپیس تنظیم کرم مشکل من اون وقتیه که ازم خواسته میشه کلید آنالوگ استیک رو به راست یا چپ بچرخونم:confused:

download.php

از منبعي كه ارائه دادي ممنونم!

اينجا هم يه اطلاعات مختصري در مورد PCSX2 0.9.7 مربوط به دو روز پيش هست.

فعلا همون آخرين بيلد ورژن 0.9.6 بهترين نسخه هست. اين جديده فعلا نسخه آلفا هست! تا بشه بتا و نهايي خيلي مونده! زياد بدرد نميخوره واسه همين ارزش وقت گذاشتن براي نوشتن راهنما رو نداره. البته اگه كسي اين كار رو بكنه لطف ميكنه.

کم کم داره 0.9.7 رسمی میشه که اون خبر رو زده.الان هم به بتا رسیده و نسخه بتا موجود هست در فوروم رسمی !!

پس بهتر بریم سراغ اموزش ها و تنظیمات این ورژن و قدیمی ها رو بیخیال شیم دیگه.من که خیلی وقت هست فقط از 0.9.7 می کنم.از لحاظ منو و تنظیمات هم خیلی پیشرفتست.
مخصوصا با این 4 تا گزینه اولی خیلی حال کردم.

• All new menus, for improved usability and faster configuration
  • On the fly suspend and resume, perfectly stable, safe and fast
  • On the fly setting switching or even plugin switching
  • Compatible with Aero Glass and Windows eye goodies
1.منوی جدیدتر وزیباتر و پیشرفته تر و راحت تر
2.توقف و نگه داشتن بازی و خروج از بازی و دوباره برگشن (resume) به همون قسمت در حال بازی!!
3.تغییر پلاگین ها در حین بازی و برگشت به بازی با استفاده از قابلیت resume
4.سازگاری با تم ارو در ویندوز 7 و ویستا و فول اسکرین بازی کردن با دایرکس 10 در تمامی ویندوزها
.
.
.
.

دانلود http://www.mediafire.com/orleans

آخرین ویرایش:
من از این پلاگین استفاده می کنم LilyPad و L3 روی شیفت و R3 روی اسپیس تنظیم کرم مشکل من اون وقتیه که ازم خواسته میشه کلید آنالوگ استیک رو به راست یا چپ بچرخونم:confused:

download.php

یعنی هیچ کس خدای جنگ یک رو کامل بازی نکرده(با صفحه کلید)!!!؟؟؟:eek:

یعنی هیچ کس خدای جنگ یک رو کامل بازی نکرده(با صفحه کلید)!!!؟؟؟:eek:
تو میتونی بچرخون!!!:biggrin1:
فوقش یکیشو به زور بزنی. تمام چرخش رو با کلیدهای جهت کیبرد میخوای بزنی؟؟؟؟ :biggrin1:

فرهاد جان چرا از بيلد جديد خبري نيست؟ مثل اينكه اينا بيخيال شدن! الان ببين چند ماه هست كه بيلد جديد رسمي نيومده. :confused:
والا Squal جان گویا نسخه 2186 رو گویا فعلا دارن روش کار میکنن و این 9.7 رو به صورت تستی دارن میسازن اصلا باهاش حال نمیکنم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or