آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به دوستان عزیز در بازی god of war 1 اون جایی که همسر و فرزندشو نجات میده که البته بازم میمیرن میاد با غول بجنگه صفحه سفید میشه دیگه هیچی نمیاد
مشخصات سیستم
core 2 due 6400
ram 2 gig
vga 250 gts
mb asus p5ql-epu

سلام به دوستان عزیز در بازی god of war 1 اون جایی که همسر و فرزندشو نجات میده که البته بازم میمیرن میاد با غول بجنگه صفحه سفید میشه دیگه هیچی نمیاد
مشخصات سیستم
core 2 due 6400
ram 2 gig
vga 250 gts
mb asus p5ql-epu

برو به قسمت شdvanced و clamp modes ها رو روی full و extra بزار در تنظیمات speed hack هم vucycle رو به عقب ببر اول باشه

با سلام به دوستان،
چطور می شه سیو توی مموری pcsx2 0.6 را به مموری ورژنهای بالاتر انتقال داد. همینطور فایلهای سیو شده با f1.با تشکر فراوان

راهنمایی

من با شبیه ساز توانستم بازی god of warرو تا اولش بیارم ولی ب سیار به اهستگی اجرا میشه من باید کجاهارو تنظیم کنم تا بازی روان اجرا بشه بعد تنظیماتی که برای استفاده از جوی استیک هست رو برای من بگین ممنون میشم سیستم مشخصات اینه گرافیک جی فورس 7100 انویدیا سی بی یو ابنتل 4. ممنون میشم به زبان ساده منو راهنمایی کنین

من با شبیه ساز توانستم بازی god of warرو تا اولش بیارم ولی ب سیار به اهستگی اجرا میشه من باید کجاهارو تنظیم کنم تا بازی روان اجرا بشه بعد تنظیماتی که برای استفاده از جوی استیک هست رو برای من بگین ممنون میشم سیستم مشخصات اینه گرافیک جی فورس 7100 انویدیا سی بی یو ابنتل 4. ممنون میشم به زبان ساده منو راهنمایی کنین
خوب cpu شما ضعیف است عزیز چند فریم میگیری ؟
کار نکرد متاسفانه میشه تو دمو ها skip کرد؟

بله میشه در چند صفحه توضیح داده شده

ممنون میشه لینکشو لطف کنین

برای رد کردن دمو از این روش استفاده کن
وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد مشکل حل شده باشه

تو میتونی بچرخون!!!:biggrin1:
فوقش یکیشو به زور بزنی. تمام چرخش رو با کلیدهای جهت کیبرد میخوای بزنی؟؟؟؟ :biggrin1:
راستشو بخوای من همیشه با کیبرد بازی میکنم و هیچ وقت دستگیره دست نگرفتم:blushing:(البته قدیما یکم سگا بازی کردم):biggrin1:
شما اگه میخوای با کیبورد بازی کنی بهتر از پلاگین twinpad 8.0 استفاده کنی راحتر است
سلام.
من پلاگین رو دانلود کردم وکلیداش رو هم تنظیم کردم.

download.php

L3 رو رو شیفت و R3 رو روی اسپیس و جهتیاشون هم که معلومه

download.php

حالا طبق عکس بالا از من خواسته شده که کلید آنالوگ سمت چپ رو به جهتی که نشون داده شده بچرخونم یعنی خلاف عقربه ساعت(درسته؟)که من شیفت رو فشار داده نگه میدارم و این کلیدا رو به ترتیب فشار میدم : پایین راست بالا چپ (, ,S , D , W A,) و دوباره.... ولی بعد چند ثانیه مدوزا (فکر کنم اسمش همین بود) منو میزنه حالا سوال من اینه که باید همین کار ها رو انجام بدم یا برداشتم اشتباه بوده:confused:

آخرین ویرایش:
من دان کردم اینو ! هم 1888 هم اون یکی دیگه بعد Tekken 5 رو که اجرا میکنم ...:sick: تو منو فریم میره رو 180 تو بازی میشه بین 35 تا 45 !:sick:

مشخصات سیستم :

Core 2 due 2.53 GHz
GeForce 8500GT
4 GB ram
Windows 7 Ultimate 64 Bit

GoW2 سلام به همه دوستان من يه مشکلي دارم تو بازي
سوار اسب پرنده که ميشم بازي هنگ ميکنه * PCSX2 *: ExecuteBios Complete اينم با رنگ زرد مينويسه
cpu: intel pentium Dual E2200 @ 2.20 GHz 2.42 GHz
Ram: 2 GB
VGA: ATI Radeon HD 4650
directx-aug-2009 & vcredist_x86
مشخصات سيستم هست ممنون ميشم

سلام به همه دوستان من يه مشکلي دارم تو بازي gow2 سوار اسب پرنده که ميشم بازي هنگ ميکنه
* PCSX2 *: ExecuteBios Complete اينم با رنگ زرد مينويسه

من دان کردم اینو ! هم 1888 هم اون یکی دیگه بعد Tekken 5 رو که اجرا میکنم ...:sick: تو منو فریم میره رو 180 تو بازی میشه بین 35 تا 45 !:sick:

مشخصات سیستم :

Core 2 due 2.53 GHz
GeForce 8500GT
4 GB ram
Windows 7 Ultimate 64 Bit
دوست عزیز اول از همه حتما از بازیت image بگیر و بعد شما این ورژن رو هم دان کن بریز اونجایی که 1888 از اینجا میتونی دان کنی اون بالا گزینه download نوشته کلیک کن و فقط باین ورژن کار کن 2186 در ضمن اینم جدیدترین gsdx هست دان کن از اینجا
ویک چیزه دیگه شما از gsdx ssse3 و sse4 استفاده کن چون سرعت بیشتری میگیری در تنظیمات speed hack هم vucycle رو روی اخر بزار و سه تیک وسطی رو هم بزن و emotion enguine رو روی x2 باشه مشکل بود بگو

GoW2 سلام به همه دوستان من يه مشکلي دارم تو بازي
سوار اسب پرنده که ميشم بازي هنگ ميکنه * PCSX2 *: ExecuteBios Complete اينم با رنگ زرد مينويسه
میتونی یه عکس از اون قسمت بزاری؟ شما تو قسمت advanced ایا clamp mode رو روی full گزاشتی؟

با سلام به دوستان،
چطور می شه سیو توی مموری pcsx2 0.6 را به مموری ورژنهای بالاتر انتقال داد. همینطور فایلهای سیو شده با f1.با تشکر فراوان

ممنون که جوابم را ندادید. ولی من منتظرم
در ضمن یه راه حل برای کدهای تقلب وجود دارد (تمام بازیها) cheat engin اگر طالب بودید در خدمتم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or