آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما نیاز به یک cpu دو هسته ای به بالا داری 64bit رم هم 1به بالا کارت گرافیک هم باید pixel shader3 رو ساپورت کنه ترجیها سری 8
سلام من میخوام Cpu کامپیوترم را عوض کنم به نظر شما این واسه بازی خوبه Core 2 Quad Q8400 یا قدرتش کمه واسه بازی خوب نیستش این چطوره Core2 Quad Q9400 در ضمن کارت گرا فیک من جیفورس 9500 جی تی هستش pixel shader3 را ساپورت میکنه یا نه
سی پی یو من cpu intel 775 full 3.6 2Mهستش میخواستم بگم میشه با این بازی آنجام داد یا نه من بلد نیستم چون موقع بازی فرم خیلی میاد پایین.خیلی ممنونم

ببینم کسی از بچها کسی pcsx2 بازی tekken tag رو تونسته full frameّ بره?

tekken tag !! مگه مشکلی باش داری ؟؟
من با سیستم در پیت قدیمی با pcsx 9.5 بود فکنم خیلی راحت اجراش کرده بودم و فریم تقریبا خوب بود.با اینکه اون زمان تکن 5 خیلی کند بود.ولی tekken tag خوب بود.حالا که دیگه باید بهتر شده باشه.الان دم دسم نیست.اگه dvd بازیشو پیدا کردم تست می کنم خبر میدم.:smile:

سلام من میخوام Cpu کامپیوترم را عوض کنم به نظر شما این واسه بازی خوبه Core 2 Quad Q8400 یا قدرتش کمه واسه بازی خوب نیستش این چطوره Core2 Quad Q9400 در ضمن کارت گرا فیک من جیفورس 9500 جی تی هستش pixel shader3 را ساپورت میکنه یا نه
سی پی یو من cpu intel 775 full 3.6 2Mهستش میخواستم بگم میشه با این بازی آنجام داد یا نه من بلد نیستم چون موقع بازی فرم خیلی میاد پایین.خیلی ممنونم

سری q چهار هسته ای هست.شما q6600 هم بگیری مشکلی نخواهی داشت.ولی خوب q9400 بهتره ولی مادربردتون باید ساپورتش کنه.
اگه ساپورت نکرد همین cpu خودم e8400 رو بگیر که تا حالا ازش راضی بودم و قدرت هستش از q6600 چهار هسته ای بیشتره.ولی از 8400 کمتر نگیری.مثلا 7400 بعضی وقتا کم میاره.
کارت گرافیکتم خوبه و px sh3 رو ساپورت میکنه.
سی پیتوت ضعیفه و قدیمی.البته به ورژن شبیه سازتم بستگی داره.به بازی هم بستگی داره.اگه با همه ورژن ها و در همه بازی ها فریم کمه عوضش کن.

آخرین ویرایش:
راستی internal d3d رو در gsdx روی چند در چند بذارم برای تکن 5 که هم راه راه نباشه و هم مات نشه ؟

tekken tag !! مگه مشکلی باش داری ؟؟
من با سیستم در پیت قدیمی با pcsx 9.5 بود فکنم خیلی راحت اجراش کرده بودم و فریم تقریبا خوب بود.با اینکه اون زمان تکن 5 خیلی کند بود.ولی tekken tag خوب بود.حالا که دیگه باید بهتر شده باشه.الان دم دسم نیست.اگه dvd بازیشو پیدا کردم تست می کنم خبر میدم.:smile:

مرسی ارش جان تو ingame تقریبا 90fps میده هر کاری میکنم باز هم خیلی کند هست برام عجیبه تیکنهای دیگه full frame هستند این tag رو خیلی دوست دارم نمیدونم چرا اینطوری میشه .در مورد تیکن 5 وقتی تیک native رو نزنی راه راه میادش بزنی درست میشه البته اگه تو تنظیماتش use scaling رو روی 2 یا بالاتر بزاری بهتر نشون میده و راه راه کمتر هستش

فرهاد جان میشه یه تنظیمات توپ واسه mgs2 بدی.از اخرین بیلد استفاده میکنم.ولی کند اجرا میشه.در صورتی که mgs3 قبلا با فول فریم تموم کردم.اما این اذیت میکنه.تنظیمات cpu توی جدیدا کجاست؟ممنون.

با rev1888 هم تست کردم.الان سرعت بازی خوب شده ولی snake معلوم نیست.یعنی غیب شده.:cheesygri

فرهاد جان میشه یه تنظیمات توپ واسه mgs2 بدی.از اخرین بیلد استفاده میکنم.ولی کند اجرا میشه.در صورتی که mgs3 قبلا با فول فریم تموم کردم.اما این اذیت میکنه.تنظیمات cpu توی جدیدا کجاست؟ممنون.

حمید جان mgs2 یه جورایی مشکل داره پیشنهاد میکنم نسخه pc رو بری بهتر هستش ولی سعی میکنم برات تنظیماتتش رو بزارم

فرهاد جان من خیلی خوب و بدون ایراد اجراش کردم با بیلد جدید.فقط یه مقدار کنده ولی قابل بازی هستش.سیستم:dua 2.6 - 8800gt-ram2-یه تنظیمی باید داشته باشه که بهتر اجرا بشه.بازم ممنون

سلام .
حاجی شما این تنظیماتی که باهاش MGS3 تموم کردی رو لطف میکنی ؟‍
چون من قبلنا تست کردم زیاد جالب نبود . البته منظورم از قبلنا یکی دو ماه پیش بود .
حالا اگه این تنظیماتش رو بگی که چه طوری فول فریم و بدون مشکل شده خیلی ممنونت میشم .

سلام .
حاجی شما این تنظیماتی که باهاش MGS3 تموم کردی رو لطف میکنی ؟‍
چون من قبلنا تست کردم زیاد جالب نبود . البته منظورم از قبلنا یکی دو ماه پیش بود .
حالا اگه این تنظیماتش رو بگی که چه طوری فول فریم و بدون مشکل شده خیلی ممنونت میشم .

mgs3 جزو بازیهایی هست که به راحتی میشه با شبیه ساز تمومش کرد.اول از همه باید cpu دو هسته ای و کارت 8600 به بالا داشته باشی.من speed hack رو روی 1.5 گذاشته بودم.cpu روی frame limit .تو قسمت advance هم بالایی رو negative و پایینی روی chop.من پارسال تمومش کردم با این شبیه ساز(به جز ps2 که 2004 انجامش دادم).فکر کنم الان خیلی بهتر بتونی بازی کنی.;)

توی بازی تیکن 5 با ایمج بازی اجرا نمیشه ولی با پلاگین دی وی دی اجرا میشه اینم یه عکس از موقعه ای که با ایمج بازی رو اجرا میکنم ولی روی صفحه اول میمونه ودیگه تصویری نمیاد ....
چه طوری این مشکل رو برطرف کنم.;)

image-20C1_4B47AFEE.jpg

توی بازی تیکن 5 با ایمج بازی اجرا نمیشه ولی با پلاگین دی وی دی اجرا میشه اینم یه عکس از موقعه ای که با ایمج بازی رو اجرا میکنم ولی روی صفحه اول میمونه ودیگه تصویری نمیاد ....
چه طوری این مشکل رو برطرف کنم.;)

image-20C1_4B47AFEE.jpg

مشا تو قسمت تنظیمات CPU نوع فریم رو روی LIMIT FRAME بزار و در تنظیمات Speed hack هم vucycle رو بیار وسط

سلام.من الان با ورژن جدیدش Final Fantasy 10 و Final Fantasy 10-2 و Final Fantasy 12 رو راحت و با فریم حتی خیلی بالاتر راه میندازم.تو لب تاپ که سی پی یوش قویتره خیلی سریعه ولی تو کامپیوتر شخصی با اینکه گرافیکم قویتره، ولی سی پی یو ضعیف تره فریمش پایینتر میاد.بازی هایی مثل جت لی و کشاورز3 رو هم خیلی خوب راه میندازه.رزیدنت اویل ها همه رو دارم، همشونو با فریم ثابت راه میندازه.فقط هم این ورژن اینجوری کار میکنه،قبلیاش زیاد خوب نبود.تمامی تنظیمات هک رو روی آخرین حد گذاشتم.می خواستم بدونم کسی کار با تنظیمات دقیق سی پی یو و هک رو میدونه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or