آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جالبه بازی 60 فریم هست ولی کنده! درست مثل tekken 5 !

شما در تنظیمات cpu نوع فریم لیمیت رو روی نرمال بزار و همه روی صفر باشن و تیک MTGS رو هم بزن در تنظیمات SPEED HACK هم از USE X2 استفاده کن و درجه VUcycle رو تا اخر ببر جلو در ضمن بازی تیکن بسیار راحت ران میشه با همین سیستم شما

سلام
اگه میشه جون ما جواب سوالمو بدین ...
اقا ps2 گرفتم اما mem card ندارم اما port فلش داره ...
چطوری میتونم در gow2 روی ps2 بازیمو save کنم اما روی فلش ؟
لطفا یک راه حلی برای save بدون mem با فلشی یا چیز دیگه ای؟
;)ممنون
golden و kolang جان ...

برو اینجا یه نگاه بنداز http://www.asrejavan.org/archive/index.php/t-138959.html
kolang جون هیچ راه چیزی برای سوال من نگفته بودند ...:eek:
---------------------------------------------
اقا ps2 گرفتم اما mem card ندارم اما port فلش داره ...
چطوری میتونم در gow2 روی ps2 بازیمو save کنم اما روی فلش ؟
لطفا یک راه حلی برای save بدون mem با فلشی یا چیز دیگه ای؟
لطفا ps2 بازا کمک کنن
;)ممنون...

آخرین ویرایش:
با این ها چیکار کنم؟

Capture.PNG

Capture2.PNG

آخرین ویرایش:
دانلود کردم ولی باز همون مشکل رو داره! :(
یه مشکل دیگه هم داره. دی وی دی بازی رو میزارم تو دستگاه و پلاگین cdvdrom هم روی CDVDnull Driver 0.6.0 هست و به جای اینکه بازی اجرا بشه منوی PS2 میاد.

1.JPG

2.JPG

با این ها چیکار کنم؟

Capture.PNG

Capture2.PNG

اون بالا برای اینه که شما dx9 برای اگوست رو دان نکردی در مورد cdrom شما باید بیایی پلاگینت رو عوض کنی در همونجا و بزاری روی p.o.p.spu 1.3 و سعی کن از بازیت image بگیری وقتی این قسمت بایوس رو میاره یعنی اینکه شما درایوی که توش بازی رو گزاشتی به برنامه نشناسوندی به خاطر همین قسمت بایوس میادش سعی کن عکسهات رو کوچیک بزاری

من dx9 رو دان کردم و نصب هم کردم. از بازی هم image گرفتم و به صورت Virual Drive هست. خود فایل iso رو هم مستقیم بهش میدم خطا میده.

سلام
برای انجام دادن بیشتر بازیهای پلی استیشن 2 به طوری که از لحاظ سیستم مشکلی نداشته باشیم Cpu وRam باید چند باشه (از برند اینتل) که راحت بشه بازیها را در کامپیوتر آنجام داد.تشکر

سلام
برای انجام دادن بیشتر بازیهای پلی استیشن 2 به طوری که از لحاظ سیستم مشکلی نداشته باشیم Cpu وRam باید چند باشه (از برند اینتل) که راحت بشه بازیها را در کامپیوتر آنجام داد.تشکر

شما نیاز به یک cpu دو هسته ای به بالا داری 64bit رم هم 1به بالا کارت گرافیک هم باید pixel shader3 رو ساپورت کنه ترجیها سری 8

ببینم کسی از بچها کسی pcsx2 بازی tekken tag رو تونسته full frameّ بره?

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or