دوست من Golden7light جان چنتا سوال دارم:
من از امضات هر دو نسخه Pcsx2 9.6 و Pcsx2 9.7 رو دان کردم از اون که نوشتی آخرین پلاگینها هم اینارو گرفتم Pcsx2-r2402.7z وPcsx2-legacy-r2186.7z
خوب حالا کدوم رو نصب کنم؟(9.6 یا 9.7)،چیزی مونده که دان نکرده باشم؟
چون هیچی هم بلد نیستم یه راهنمایی واسه اجرای بازیها بکن(راستی من واسه gow نمیخوام خیلی وقته دوست دارم بدونم cod waw توی ps2 چطوره)
میگم بازیها گیم پد میخواد درسته گیم پد واسه ps2 باید باشه یا فرقی نداره؟
یه نگاه هم به سیستمم توی پروفایلم بنداز ببین میتونم اجرا کنم یا نه که بیخودی نصب نکنم
ممنون....
داداش منم اول این مشکل رو داشتم باید حتما دایرکس که ماله اگوست هستش بگیر ماله برج 10 باشه فک کنم توی چند صفحه قبل هستش مشکلت حل نشد بگو تا راهنمایی کنمسلام دوستان
من شبیه ساز 9.7.2323 رو توی ویندوز 7 نصب کردم بعد وقتی بهقسمت پلاگین می روم
توی قسمت gs وقتی یکی از پلاگین های GSdx 2320رو انتخاب می کنم[SSE2,SSE3]
و APPLY رو می زنم
یک ارروری میاد و میگه باید DrXخودتون رو آپدیت کنید و بعد هم می گوید که شبیه ساز قادر به باز کردن این پلاگین نیست ولی دو پلاگین دیگه ی قسمت GS رو باز می کند در ضمن ایراد از رایانه نیست چون وقتی ویندوزم ویستا بود به خوبی بازش می کرد من برای انکه بازی GOD OF WAR رو اجرا کنم باید یکی از این دو تا باشه لطفا راهنماییم کنید
میشه تنظیمات واسه cod waw رو بزارید
بله وین 7 خیلی بهتر است اگه سیستم خوبی داشته باشی مخصوصا با dx10 و پلاگینهای gsdx10 بهتر هست شما با این سیستم باید بالای 50 فریم بگیری یه تنظیمات بزار تا بهتر کمک کنیم
نه خیر عزیز من! پلاگین 1076m تو 7 به خوبی XP جواب نمیده. سیستم شما رو یادم نیست. ولی اگه خوب فریم نمیگیری از ورژنهای جدید GSDX استفاده کن(2393). ولی در عوض بازی Gow2 مشکل مه پیدا میکنه که هیچ رقمه از بین نمیره. اگه با ورژن جدید GSDX هم مشکل فریم داشتی، اونوقت حتما سیستمت نقص فنی پیدا کرده!
اونی که میگی باگ نیست. مموریت رو آپلود کن تا خودم برات ردش کنم. با این برنامه هم فشردش کن. تنظیمات رو هم پائین گذاشتم که با GSDX2393 انجام شده
این از پوشه ini
تنظیمات رو هم به صورت عکس تو پائین گذاشتم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لطفا اگه کسی سیو بازی gow 1,2رو داره بذاره ونحوه اجرای سیو بازی از طریق شبیه ساز رو لطفا بگید که چطوری از طریق سیو وارد بازی بشم با تشکر...![]()
golden جون این لینک سیوم http://www.multiupload.com/4XYAJISITO
در ضمن با تنظیماتتم fps ام فرقی نکرد مشخصات sys من پایینه ...
البته PCsx2یه من(pcsx2-r2237) از تو یک خورده قدیمی تر بود و بجای gs 2393 و gs 2213 داشت که فکر کنم بخاطر ورژن psx2 مته . اکه میشه لطفا فایل exe اون pcsx2 جدیدرو (کم حجم شده رو) برام بذاری .. .
و در کل بازم با این config شما فرقی نکرد اگه کمک بازم کنی ممنون میشم ...
My System------------------ --------------
دوهستهcpu:intel 3.2Ghz
gpu:ATI Radeon HD 3650 512 with hyper 1G
Ram: 2ie Gel
[FONT="]directx_aug2009_redist[/FONT]
یه نفر جواب مارو بده ...
چطوری از memcarda یا شایدم همون سیو وارد بازی بشم ...کسی اگه سیو gow1,2 رو داره بذاره...![]()
یعنی چی شد golden جون ... ردش کردی یا نه .در ضمن نسخش eng شه.بيا اين از ورژن جديد:
http://www.multiupload.com/2OIM34CFQI
از هر GSDX كه استفاده ميكني، تيك Native رو بزن. سرعت خيلي بيشتر ميشه.
اون سيوت دارم روش كار ميكنم. اصلا يادم نمياد اونجا چيكار كردم! اگه ردش كردم برات ميذارم
ويرايش: الان يادم مياد اونجا كه يه پرنده رو يه سنگي هست، داشت يه يارو بدبختي رو ميخورد. اونجا باگ داره چون بايد يه كاري ميكردي. اگه از ورژن زيرنويس فارسي استفاده ميكني، يه بار ديگه از اول با ورژن انگليسي ببرش
یعنی چی شد golden جون ... ردش کردی یا نه .در ضمن نسخش eng شه.
![]()
یه نفر جواب مارو بده ...
چطوری از memcarda یا شایدم همون سیو وارد بازی بشم ...کسی اگه سیو gow1,2 رو داره بذاره...![]()
سلام دوستان
من شبیه ساز 9.7.2323 رو توی ویندوز 7 نصب کردم بعد وقتی بهقسمت پلاگین می روم
توی قسمت gs وقتی یکی از پلاگین های GSdx 2320رو انتخاب می کنم[SSE2,SSE3]
و APPLY رو می زنم
یک ارروری میاد و میگه باید DrXخودتون رو آپدیت کنید و بعد هم می گوید که شبیه ساز قادر به باز کردن این پلاگین نیست ولی دو پلاگین دیگه ی قسمت GS رو باز می کند در ضمن ایراد از رایانه نیست چون وقتی ویندوزم ویستا بود به خوبی بازش می کرد من برای انکه بازی GOD OF WAR رو اجرا کنم باید یکی از این دو تا باشه لطفا راهنماییم کنید