آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام من Gow 2 نسخه کامپیوتر رو که به صورت ایمیج هست از بازار خریدم وطبق دستورالعملش اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون من اصلا با این شبیه ساز کار نکردم

1-اول بازی تا چند ثانیه صدا درسته بعد صدا میشه مثل صدایی که از ته چاه بیاد به صورت تیک دار
2-من متوسط 30 - 40 فریم گرفتم ولی سرعت بازی پایینه یعنی اسلو موشنه یه همچی چیزی
3- چه جوری میتونم تنظیمات گرافیک رو اعمال کنم که مثلا بازی رو رز 1280 -1024 ران بشه

سیستمم(لپ تاپ)
cpu =t7500 2.2 GHZ cor2duo
vga 8600m gt
ram 2gb

ممنون عذر میخام که سوالام کمی ابتدایی هست و شاید شما راهنمای کامل رو تو همین تتاپیک گذاشتید و من نتونستم تو این 300 صفحه پیدا کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

درود. دوست عزیز در مورد بازی GOW 2 با این سیستم راحت میشه ران کرد شما حتما از بازیت IMAGE بگیر برای صدا هم از SPU-X-1.3 استفاده کن در مورد گرافیکت شما باید از ورژن GSDX استفاده کنی تو قسمت تنظیماتش قسمتی است به نام D3D INTERNAL شما برا اینکه بتونی رزولیشن رو بالا ببری باید تیک بقلش که به نام NATIVA هست رو نزنی PIXEL SHADER رو هم روی 3 باید باشه به شما پیشنهاد میکنم از GSDX10 استفاده کنی که باید ویندوز 7 و یا ویستا داشته باشی و DX9 برای اگوست رو هم دان کن که برای پلاگینهای جدید لازم هست در قسمت ADVANCED شما همه چیرو روی DEFAULT بزار بعد در قسمت CPU هم تیک MTGS رو بزن و فریم روی روی NORMAL رو روی نرمال بزار و اعداد پایین همه0 باشن در SPEED HACK هم emotion engine رو روی x2 بزار سه تیک وسط رو فقط بزن و vucycle رو ببر اخر و یک چیز شما از چه ورژنی داری استفاده میکنی منظورم PCSX2 هست

سلام گویا این بازی god of war برای pc درست پرت نشده.یه سوال داشتم:
من میتونم با سیستم زیر این بازی رو با این شبیه ساز راحت اجرا کنم؟
cpu:دو هسته ای 3 که تا 3/6 اور کلاک میکنم
گرافیک:7300gt
رم:2gig ddr2

فرهاد اینکاری که گفتی رو کردم.تصویر فوق العاده شد.ولی چرا فریم اومد پایین.سیستم:
cpu2.6 dua .8800GT.2gb ram
توی 9.6 گزینه سی پی یو داشت چرا تو این نداره.؟حتما داره من جا شو نمیدونم.چون اگه یه ذره ور برم درست میشه.در ضمن چجوری دمو و کات سین های بازی رو skip کنم؟چون گیر میکنه.توی چند صفحه پیش توضیح دادی.ممنون میشم دوباره بگی.:love::love:

سلام گویا این بازی god of war برای pc درست پرت نشده.یه سوال داشتم:
من میتونم با سیستم زیر این بازی رو با این شبیه ساز راحت اجرا کنم؟
cpu:دو هسته ای 3 که تا 3/6 اور کلاک میکنم
گرافیک:7300gt
رم:2gig ddr2

بله تا حدودی شما میتونی بازی رو راحت اجرا کنی با ورژنهای جدید و گرفتن image از بازیت

[
mehdizadehسلام من همه ی پلاگینها یمربوط به pcsx2 9.6 را میخواهم
شما خود برنامرو دان کردی که دنبال plugin هاش هستی؟ عزیز

فرهاد اینکاری که گفتی رو کردم.تصویر فوق العاده شد.ولی چرا فریم اومد پایین.سیستم:
cpu2.6 dua .8800GT.2gb ram
توی 9.6 گزینه سی پی یو داشت چرا تو این نداره.؟حتما داره من جا شو نمیدونم.چون اگه یه ذره ور برم درست میشه.در ضمن چجوری دمو و کات سین های بازی رو skip کنم؟چون گیر میکنه.توی چند صفحه پیش توضیح دادی.ممنون میشم دوباره بگی.:love::love:

بیا حمید جان از این روش برای رد دمو استفاده کن
وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد مشکل حل شده باشه

درود به همه.
دوستان من با pcsx2 9.6 تو XP خداتا فریم میگرفتم. ولی وقتی تو 7 اجراش میکنم، مازیمم 40 فریم میده. ولی 9.7 اینطوری نیست. آخرین درایور گرافیک و DX اگوست هم نصبه. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه:love:

دوستان یکی مینیمم مشخصات سیستمی که برای اجرای بازی های ps2 احتیاج هست رو خواهشا بگه.

دوستان یکی مینیمم مشخصات سیستمی که برای اجرای بازی های ps2 احتیاج هست رو خواهشا بگه.
دو هسته ای باشه cpuخوبه گرافیک هک بالای 7000 باشه فک کنم خوب باشه رم 1 باشه فک کنم ز این بالاتر هم داشته باشی خوبه کمتر هم باشه میاره ولی شاید تو فریم کمی اذیت بشی:eek::eek:

فرهاد جان تو قسمت misc چیزایی که گفتی رو نداره.تو جدیده جاهاشون عوض شده.

برای بازی کردن resident evil : 0utbreak با سرعت خوب چه سیستمی باید داشته باشیم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or