سلام من Gow 2 نسخه کامپیوتر رو که به صورت ایمیج هست از بازار خریدم وطبق دستورالعملش اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون من اصلا با این شبیه ساز کار نکردم
1-اول بازی تا چند ثانیه صدا درسته بعد صدا میشه مثل صدایی که از ته چاه بیاد به صورت تیک دار
2-من متوسط 30 - 40 فریم گرفتم ولی سرعت بازی پایینه یعنی اسلو موشنه یه همچی چیزی
3- چه جوری میتونم تنظیمات گرافیک رو اعمال کنم که مثلا بازی رو رز 1280 -1024 ران بشه
سیستمم(لپ تاپ)
cpu =t7500 2.2 GHZ cor2duo
vga 8600m gt
ram 2gb
ممنون عذر میخام که سوالام کمی ابتدایی هست و شاید شما راهنمای کامل رو تو همین تتاپیک گذاشتید و من نتونستم تو این 300 صفحه پیدا کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
درود. دوست عزیز در مورد بازی GOW 2 با این سیستم راحت میشه ران کرد شما حتما از بازیت IMAGE بگیر برای صدا هم از SPU-X-1.3 استفاده کن در مورد گرافیکت شما باید از ورژن GSDX استفاده کنی تو قسمت تنظیماتش قسمتی است به نام D3D INTERNAL شما برا اینکه بتونی رزولیشن رو بالا ببری باید تیک بقلش که به نام NATIVA هست رو نزنی PIXEL SHADER رو هم روی 3 باید باشه به شما پیشنهاد میکنم از GSDX10 استفاده کنی که باید ویندوز 7 و یا ویستا داشته باشی و DX9 برای اگوست رو هم دان کن که برای پلاگینهای جدید لازم هست در قسمت ADVANCED شما همه چیرو روی DEFAULT بزار بعد در قسمت CPU هم تیک MTGS رو بزن و فریم روی روی NORMAL رو روی نرمال بزار و اعداد پایین همه0 باشن در SPEED HACK هم emotion engine رو روی x2 بزار سه تیک وسط رو فقط بزن و vucycle رو ببر اخر و یک چیز شما از چه ورژنی داری استفاده میکنی منظورم PCSX2 هست