نداشتن پلاگینو نداشتن سیستم درست حسابی به نظر مناون اوایل که تازه GOW 1 ,2 اومده بود بازار من شبیه سازی کردم و یادمه که تو GOW1 اون آخراش
و GOW 2 هم تقریبا اولاش بازی گیر میکرد. یعنی تو پخش دمو دوربین گیر میکرد. دیگه من
بیخیالش شدم. حالا اینا درست شده؟ از چی بود؟
سلام:confused:
golden7night و meysam جان . بیا اینقدر گفتین ...
رفتن سایت ماکروسافت و جدیدترین دایرکت رو دان کردم (directx_aug2009_redist)
هیچ فرقی نکرد عزیزم !
و meysam جان اون مشکلاتی هم بهت گفتم (دستشو از طناب نمیگیره که عکسش پایین هست) درست نشد که شما 100 دفه بما گیر دایرکت دادی
و fps هم اینقدر گفتی هیچ فرقی نکردو هنوز روی 25-30 هستش :confused:
در ضمن من با pcsx2 9.7-r2237 که لینکش ماله golden جونه استفاده میکنم و فکر نکنم از تنظیمات باشه آخه اب پلو که نیست !
و سیستمم هم که قبلا گفته بودم cpu ام دو هسته ای 3.2 و گرافیک ATI radeon HD 3650 512 with hyper 1G و رم هم 2یهGel
باز هم اگه میشه تنظیماته توپه 9.7 رو بگین با بهترین پلاکینا و ...برای gow2
اگه میشه یک راهه حلی برای مشکل fps ام و اون باگ لعنتی (عکسش پایین است) بگید ...
![]()
![]()
![]()
* بازم ممنون *
خب.......... این مشکل fps که شما دارید مربوط به ویندوز7 میشه. وقتی که محیط بازی بزرگ میشه pcsx2 تو وین 7 افت فریم شدیدپیدا میکنه. تو عکسی هم که شما انداختی مشخصه. ولی در عوض بازیها تو وین7 با کیفیت خیلی بیشتری اجرا میشن. پیشنهاد میکنم بازی Gow2 رو تو وین XP اجرا کنید. ولی در عوض کیفیت گرافیک میاد پائین. حتما از GSDX 1076m استفاده کنیدسلام:confused:
golden7night و meysam جان . بیا اینقدر گفتین ...
رفتن سایت ماکروسافت و جدیدترین دایرکت رو دان کردم (directx_aug2009_redist)
هیچ فرقی نکرد عزیزم !
و meysam جان اون مشکلاتی هم بهت گفتم (دستشو از طناب نمیگیره که عکسش پایین هست) درست نشد که شما 100 دفه بما گیر دایرکت دادی
و fps هم اینقدر گفتی هیچ فرقی نکردو هنوز روی 25-30 هستش :confused:
در ضمن من با pcsx2 9.7-r2237 که لینکش ماله golden جونه استفاده میکنم و فکر نکنم از تنظیمات باشه آخه اب پلو که نیست !
و سیستمم هم که قبلا گفته بودم cpu ام دو هسته ای 3.2 و گرافیک ATI radeon HD 3650 512 with hyper 1G و رم هم 2یهGel
باز هم اگه میشه تنظیماته توپه 9.7 رو بگین با بهترین پلاکینا و ...برای gow2
اگه میشه یک راهه حلی برای مشکل fps ام و اون باگ لعنتی (عکسش پایین است) بگید ...
![]()
![]()
![]()
* بازم ممنون *
شما cpuت یه کم ضعیفه. مبدل رو میتونید از امضام دان کنید. (ورژن 9.6 یا 9.7)Directx هم حتما باید مال آگست 2009 باشهبا عرض سلام وخسته نباشيد من براي اولين بار ميخوام از اين شبيه ساز استفاده كنم لطفا نرم افزارهايي كه ميخواد وهمچنين نحوه تنظيم اونها رو بگيد بيشتر ميخوام بازي gow 1,2 رو بازي كنم...
سيستمم اينه..
vga:8500 gt
cpu:+5000amd x2
ram:2gig
يه خورده مشكل حل شد فريم رفت روي 40 ولي توي ابتداي بازي gow1كريتوس ظاهر وغيب ميشه مشكلش چيه چكار كنم.
golden جان ...
هیچ ربطی نداره XP یا Se7en من توی جفتش قبلا بازی کردم تازه فکر کنم توی se7en بهتر هم بود اگه میشه اون مشکله باگ رو بهم بگو و بهترین تنظیمات 9.7 رو و اصلا بگو ببینم سیستم من میتونه (با توجه به مشخصاتش) fps بیشتر بده ؟
با تشکر .. .
نه خیر عزیز من! پلاگین 1076m تو 7 به خوبی XP جواب نمیده. سیستم شما رو یادم نیست. ولی اگه خوب فریم نمیگیری از ورژنهای جدید GSDX استفاده کن(2393). ولی در عوض بازی Gow2 مشکل مه پیدا میکنه که هیچ رقمه از بین نمیره. اگه با ورژن جدید GSDX هم مشکل فریم داشتی، اونوقت حتما سیستمت نقص فنی پیدا کرده!golden جان ...
هیچ ربطی نداره XP یا Se7en من توی جفتش قبلا بازی کردم تازه فکر کنم توی se7en بهتر هم بود اگه میشه اون مشکله باگ رو بهم بگو و بهترین تنظیمات 9.7 رو و اصلا بگو ببینم سیستم من میتونه (با توجه به مشخصاتش) fps بیشتر بده ؟
با تشکر .. .
سلام
یه مسلمونی بیاد تنظیمات gow 2 رو اپلود کنه .:biggrin1:
منظورم فایلها config هست (.ini).
ممنون![]()