veryhigh
کاربر سایت
میشه تنظیمات واسه cod waw رو بزارید
یه کمکی هم به من بی سواد بکنید........
اسم این بازی چیه که نوشتید؟
call of duty world at war
آخرین ویرایش:
میشه تنظیمات واسه cod waw رو بزارید
یه کمکی هم به من بی سواد بکنید........
call of duty world at war
راستی اینم بگید که برای اجرای بازی چه کار باید بکنم باید دیسک رو بزارم توی درایور یا ازش image بگیرم؟ یه راهنمایی بکنید یا بگید کجا آموزشش هست که بخونم....
ممنون
حتما از بازیت image بگیر در ضمن شما سیستمت چی هست؟ و با کدوم ورژن داری بازی میکنی pcsx2
نه خیر عزیز من! پلاگین 1076m تو 7 به خوبی XP جواب نمیده. سیستم شما رو یادم نیست. ولی اگه خوب فریم نمیگیری از ورژنهای جدید GSDX استفاده کن(2393). ولی در عوض بازی Gow2 مشکل مه پیدا میکنه که هیچ رقمه از بین نمیره. اگه با ورژن جدید GSDX هم مشکل فریم داشتی، اونوقت حتما سیستمت نقص فنی پیدا کرده!
اونی که میگی باگ نیست. مموریت رو آپلود کن تا خودم برات ردش کنم. با این برنامه هم فشردش کن. تنظیمات رو هم پائین گذاشتم که با GSDX2393 انجام شده
این از پوشه ini
تنظیمات رو هم به صورت عکس تو پائین گذاشتم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
9.6 هم خیلی خوب میاره با اون امتحان کنمن اخرین ورژن 9.7 رو دان کرم pcsx2_r2401 و این هم ریختم pcsx2-legacyr2186 جایی که 9.7 رو ریختم میخواستم ببینم با کدوم بیلد بازی gowبهتر اجرا میشه وگرافیک بهتره چون توی بازی هنوز کریتوس زیاد پایدار نیست و قطره های اب هم به صورت مربع دیده میشن ...من اون تنظیماتی که گلدن عزیز گفته انجام دادم ...میخواستم ببینم برای بازی تنظیمات دیگه ای لازم هست یا چیز دیگه ای هست که باید دان کنم...![]()
درود، لطفا کسی به این سوال جواب میده ؟
سیستم من اینه :
CPU Core2Duo 2.00 gh
Ram 3 GB
VGA 8400 gt
به نظر شما میشه PCSX اجرا کنم یا بهتره قیدشو بزنم ؟
مرسی