آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اسم این بازی چیه که نوشتید؟

call of duty world at war

راستی اینم بگید که برای اجرای بازی چه کار باید بکنم باید دیسک رو بزارم توی درایور یا ازش image بگیرم؟ یه راهنمایی بکنید یا بگید کجا آموزشش هست که بخونم....

ممنون

آخرین ویرایش:
call of duty world at war

راستی اینم بگید که برای اجرای بازی چه کار باید بکنم باید دیسک رو بزارم توی درایور یا ازش image بگیرم؟ یه راهنمایی بکنید یا بگید کجا آموزشش هست که بخونم....

ممنون

حتما از بازیت image بگیر در ضمن شما سیستمت چی هست؟ و با کدوم ورژن داری بازی میکنی pcsx2

سلام شبیه ساز من توی god of war 1,2 توی فیلم هاشون گیر می کنه شبیه ساز من هم 0.9.7
.2323 است و skip mpeg نداره چیکار باید بکنم وقتی هم که دکمه ی پچ رو می زنم برنامه اررور می ده و بسته می شه
توی god of war 1توی فیلمش وقتی نشو توی فضا می کشه
توی god of war 2 توی فیلمش وقتی با اون غول که زمین رو روی سرش نگه داشته هنگ می کنه فیلمه

در ضمن نوارها هم خش نداشتند

من هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم ازش ایمج گرفتم بعد با daemon tools بازش کردم اما بازم ایراد میگیره از تنظیمات منم وارد نیستم نمیدونم چه کار کنم...

سوال

نه خیر عزیز من! پلاگین 1076m تو 7 به خوبی XP جواب نمیده. سیستم شما رو یادم نیست. ولی اگه خوب فریم نمیگیری از ورژنهای جدید GSDX استفاده کن(2393). ولی در عوض بازی Gow2 مشکل مه پیدا میکنه که هیچ رقمه از بین نمیره. اگه با ورژن جدید GSDX هم مشکل فریم داشتی، اونوقت حتما سیستمت نقص فنی پیدا کرده!
اونی که میگی باگ نیست. مموریت رو آپلود کن تا خودم برات ردش کنم. با این برنامه هم فشردش کن. تنظیمات رو هم پائین گذاشتم که با GSDX2393 انجام شده

این از پوشه ini
تنظیمات رو هم به صورت عکس تو پائین گذاشتم.

اقا سلام
ببخشید میخواستم بدونم شما یا کسی از دوستان تونسته با این تنظیمات یا تنظیمات دیگری
god of war 2 رو تا اخر بره
اخه من هر کاری کردم فقط تا اونجایی که سه تا اسب بزرگ دارند ارابه رو میکشند{البته مجسمه شون} و باید از رو زنجیر رد بشی بری سمت مجسمه اسبا تونستم برم
یعنی وقتی میرسم به اونجاش که از طناب می ری اونطرف با اون یارو حرف میزنه بعد همینکه
کریتوس شمشیر هاشو در میاره هنگ میکنه
نمیدونم چجوری باید مشکلو حل کنم لطفا اگه می تونید کمک کنید
سیستم من:
cpu: amd athlon 64 x2 5600 mhz 2core
ram: 2gb 800mhz geil
vga:gforce 9800gt 512mb gddr3
pcsx2 0.9.7.2335 with latest plugins

سلام دوستان
سیستم من اینه :
CPU Core2Duo 2.00 gh
Ram 3 GB
VGA 8400 gt

به نظر شما میشه PCSX اجرا کنم یا بهتره قیدشو بزنم ؟
مرسی

من اخرین ورژن 9.7 رو دان کرم pcsx2_r2401 و این هم ریختم pcsx2-legacyr2186 جایی که 9.7 رو ریختم میخواستم ببینم با کدوم بیلد بازی gowبهتر اجرا میشه وگرافیک بهتره چون توی بازی هنوز کریتوس زیاد پایدار نیست و قطره های اب هم به صورت مربع دیده میشن ...من اون تنظیماتی که گلدن عزیز گفته انجام دادم ...میخواستم ببینم برای بازی تنظیمات دیگه ای لازم هست یا چیز دیگه ای هست که باید دان کنم...;)

من اخرین ورژن 9.7 رو دان کرم pcsx2_r2401 و این هم ریختم pcsx2-legacyr2186 جایی که 9.7 رو ریختم میخواستم ببینم با کدوم بیلد بازی gowبهتر اجرا میشه وگرافیک بهتره چون توی بازی هنوز کریتوس زیاد پایدار نیست و قطره های اب هم به صورت مربع دیده میشن ...من اون تنظیماتی که گلدن عزیز گفته انجام دادم ...میخواستم ببینم برای بازی تنظیمات دیگه ای لازم هست یا چیز دیگه ای هست که باید دان کنم...;)
9.6 هم خیلی خوب میاره با اون امتحان کن :love: من هیچ مشکلی نداشتم البته ویندوزت رو سون کن ببینم چی میبینی از بازی ها :eek: دایرکس روهم اپدیت کن :love:من تا دایرکس 11 رو باز میکنه:eek::eek:

درود، لطفا کسی به این سوال جواب میده ؟

سیستم من اینه :
CPU Core2Duo 2.00 gh
Ram 3 GB
VGA 8400 gt

به نظر شما میشه PCSX اجرا کنم یا بهتره قیدشو بزنم ؟
مرسی

http://www.4shared.com/account/file/60275195/ffc9232a/MGS3_GUIDE.html
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=39403
سلام،آقا قسمتون میدم این برام شاید یکی از مهم ترین کارای زندگیم باشه...
میشه اون برنامه ی درست شدن متال گیر 3 روی امیلیتور رو که روی نات پد درست کردین رو توی پروفایلم قرار بدین؟آخه به جان خودم نات پد من چیزای فارسیو نمیاره...بازم قسمتون میدم...
مرسی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or