veryhigh
کاربر سایت
دوستان کسی میدونه با این مموری چه کار کنم روی هر کدوم که میزنم کپیش میکنه توی اون یکی مموری......
درود، لطفا کسی به این سوال جواب میده ؟
سیستم من اینه :
CPU Core2Duo 2.00 gh
Ram 3 GB
VGA 8400 gt
به نظر شما میشه PCSX اجرا کنم یا بهتره قیدشو بزنم ؟
مرسی
دوستان کسی میدونه با این مموری چه کار کنم روی هر کدوم که میزنم کپیش میکنه توی اون یکی مموری......
سلام شبیه ساز من توی god of war 1,2 توی فیلم هاشون گیر می کنه شبیه ساز من هم 0.9.7
.2323 است و skip mpeg نداره چیکار باید بکنم وقتی هم که دکمه ی پچ رو می زنم برنامه اررور می ده و بسته می شه
توی god of war 1توی فیلمش وقتی نشو توی فضا می کشه
توی god of war 2 توی فیلمش وقتی با اون غول که زمین رو روی سرش نگه داشته هنگ می کنه فیلمه
در ضمن نوارها هم خش نداشتند
اقا سلام
ببخشید میخواستم بدونم شما یا کسی از دوستان تونسته
god of war 2 رو تا اخر بره
اخه من هر کاری کردم فقط تا اونجایی که سه تا اسب بزرگ دارند ارابه رو میکشند{البته مجسمه شون} و باید از رو زنجیر رد بشی بری سمت مجسمه اسبا تونستم برم
یعنی وقتی میرسم به اونجاش که از طناب می ری اونطرف با اون یارو حرف میزنه بعد همینکه
کریتوس شمشیر هاشو در میاره هنگ میکنه
نمیدونم چجوری باید مشکلو حل کنم لطفا اگه می تونید کمک کنید
سیستم من:
cpu: amd athlon 64 x2 5600 mhz 2core
ram: 2gb 800mhz geil
vga:gforce 9800gt 512mb gddr3
pcsx2 0.9.7.2335 with latest plugins
خوب شما مگه کاره دیگه ایهم میخوای بکنی با این مموری که نمیشه
پس چه کار کنم؟ چجوری بازی اجرا میشه؟
بله دوست عزیز شما راحت میتونی بازی هارو ران کنی اول از بازیت image بگیر بعد هم از gsdx ssse3 و یا sse4 استفاده کن به نظر من چون وارد نیستی از 2186 استفاده کن مشکلی بگو
درود
آقا شما RE code veronica X میدونی اجرا میشه با pcsx یا نه ؟
ما تو کف این بازی هستیم ولی با dolphin فریم ریتش کمه نمیتونم بازی کنم.
برای اون کار باید درایو بلو ری داشت دوست عزیزعظیم ترین پروژه شبیه سازی PS3 در PC
میشه یه توضیحی بدی
این بازی با دو ورژن امتحان شده در pcsx2 که ورژن us قابل اجرا هست به راحتی و ورژن دوم که es که داحل بازی میره و بعد دچار هنگ میشه شما داری کدوم ورژن رو بازی میکنی