[FONT="]سلام به بر و بکس![/FONT]
[FONT="]من از پست های آخر تونستم که پلاگین های جدید رو دانلود کنم و بعد از نصب اونا و زدن دکمه [/FONT]Configuration[FONT="] به چهار تا پلاگین گیر داد و در قسمت صفحه کنسول با قرمز اونا رو نشون داد این پلاگین ها به صورت زیر هست:[/FONT]gsdx-sse2-r1873.dllgsdx-sse4-r1873.dllgsdx-ssse3-r1873.dll[FONT="]و یکی دیگه هم بود که اسمش رو نمیدونم ، به هر حال من اونا رو پاک کردم و به کارم ادامه دادم و بازی [/FONT]GOW[FONT="] رو اجرا کردم این بار خیلی سریع تر از دفعه قبل که پلاگین های جدید رو نصب نکرده بودم[/FONT] [FONT="] پیشرفت البته تو خوده بازی سرعت کم میشه (جالب این که جناب کلنگ گفته بودن برا استفاده از پلاگین های جدید باید دایرکت ایگس مارچ 2009 رو نصب داشته باشیم!).
[/FONT][FONT="]اما بعد از اینکه دایرکت ایکس رو نصب کردم و داخل پوشه خود ایمولاتور گذاشتم تمام پلاگین های جدید پاک شد و برگشت به حالت اول و من ضایع شدم![/FONT][FONT="]خوب دوباره سعی میکنم تا نصبش کنم و منم فکر میکنم سرعت کم به خاطر سی پی یو است.
آخه همه چی حله فقط سرعت ندارم.
[/FONT]
دوست عزیز dx9 رو باید ورژن اگوست رو دان کنید تا ورژنهای جدید از قبل همین gsdx ظاهر بشه و ورژن مارچ قدیمی هست