آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب مشکل دارم دیگه .......

ببین وقتی بازی رو ران میکنم صفحه رو دو قسمتی نشون میده و خیلی اسلو موشن حرکت میکنه

من فاینال 10 رو باهمین تنضیمات راهت اجرا کردم ولی 2-10 رو ازیت میکنه

پلاگین GSdx10.dll رو هم میریزم توی پوشه پلاگین ولی برنامه اصلا نمیشناسه اونو .

میشه یکی بهم بگه از چه پلاگینو بایوسیاستفاده کنم ؟ (برای pcsx2 2.9.7 )

ولطفا یه عکس هم از تنضمات cpu و اسپید هک برام بزارید چون کلا گزینه ها تویاین ورژن تغییر کردند

خیلی خیلی ممنون

از ويندوز 7 استفاده كني بهتره. مطمئن شو Dx هم آپه. از همون GSDX9 هم استفاده كني بهتره تو وين 7 هم تا dx11 رو مياره برات. اگه GSDX جواب نداد از ZeroGS يا ZZOGL استفاده كن.

خب مشکل دارم دیگه .......

ببین وقتی بازی رو ران میکنم صفحه رو دو قسمتی نشون میده و خیلی اسلو موشن حرکت میکنه

من فاینال 10 رو باهمین تنضیمات راهت اجرا کردم ولی 2-10 رو ازیت میکنه

پلاگین GSdx10.dll رو هم میریزم توی پوشه پلاگین ولی برنامه اصلا نمیشناسه اونو .

میشه یکی بهم بگه از چه پلاگینو بایوسیاستفاده کنم ؟ (برای pcsx2 2.9.7 )

ولطفا یه عکس هم از تنضمات cpu و اسپید هک برام بزارید چون کلا گزینه ها تویاین ورژن تغییر کردند

خیلی خیلی ممنون

این تنظیمات خودم هست gsdx10 فقط تو vista و 7 نشون داده میشه بهتره 7 بریزی حتما از بازیت image بگیر و سعی کن با daemon tool بازش کنی تو قسمت cpu نوع فریم ریت رو روی normal بزار تیک MTGS رو بزن اگه دو هسته ای هست و DETAIL SETING رو هم همه روی 0 باهش در قسمت ADVANCED همه چی روی DEFAULT تو قسمت SPEED HACK هم از X2 استفاده کن سه تیک وسطی رو بزن و VUCYCLE رو تا اخر بکش اگه دیدی بازی مشکل داره بیارش وسط

این اخطار رو میده

New%20Bitmap%20Image.bmp

help me

کلنگ عدالت جان و golden7night و Leon و دیگر دوستان . . .
بابا من خیلی وقته که gow2 روی PC اجرا کردم و خیلی از راهنمایی های دوستان و جدیدترین
روشها وتنظیمات وplugin وbiosو pcsx2ها رو تقریبا از پستهای اول نگاه کردم اما gow2 رو نهایت از 29-Max 30 fpsبیشتر نمیگیرم لطفا راهنمایی ام کنید از تمام دوستان خواهش می کنم :confused:
این سیستم منه:
intel 3.2GHz : CPU
Graphic : Radeon ATI 3650 HD 1G with Hyper memory
Ram : 2 gig Gel
windows 7 , XPو با
directx 9, 10,11حتی امنتحان کردم
تنظیماتم :
graphics : gsdx 1076m (MSVC 15.00 sse2) 0.1.15 البته CPU من sse3 هم ساپرت میکنه ولی گیر نیاوردم
Bios : v2.20(10/2/2006) console
و دیگر تنظیماتیکه دوستان گفتم و خیلی حالات و تنظیماتی که خودم و توی پستها گفتند و امتحان کردم و به اون صورت با فرقی نمیکردند !

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان
من در gow2 جایی که بعد از اون غول که فوت میکنه و می ایی بیرون (در برف است )
و بعد از انجام کارهایی میروی بالا (بالای سخره ها) بعداش باید طنابی را بگیری و بری ان طرف که نمیگیرد و bug دارد و با skip MPEG نمی شود چون در داخل بازی است
لطفا راهنمایی کنید چگونه رد کنم
یا اگر کسی save بعد از اینجا را دارد بدهد (خیلی بالاتر از اینجا لطفا نباشد)

2. راستی میشه برام پلاگین برای sse3 بگذارید ممنون میشم

ببخشید,میشه یکی تویه یه ارسال بگه برای اجرای god of war2 چی باید دانلود کرد.یا حداقل بگه تو صفحه چند میشه همچین مطلبی رو پیدا کرد.چون تعداد صفحات برای گشتن خیلی زیاده.

سلام بر دوستان
و بعد از انجام کارهایی میروی بالا (بالای سخره ها) بعداش باید طنابی را بگیری و بری ان طرف که نمیگیرد و bug دارد و با skip MPEG نمی شود چون در داخل بازی است

بابا من خیلی وقته که gow2 روی PC اجرا کردم و خیلی از راهنمایی های دوستان و جدیدترین
روشها وتنظیمات وplugin وbiosو pcsx2ها رو تقریبا از پستهای اول نگاه کردم اما gow2 رو نهایت از 29-Max 30 fpsبیشتر نمیگیرم لطفا راهنمایی ام کنید از تمام دوستان خواهش می کنم :confused:
این سیستم منه:
windows 7 , XPو با
تنظیماتم :
graphics : gsdx 1076m (MSVC 15.00 sse2) 0.1.15 البته CPU من sse3 هم ساپرت میکنه ولی گیر نیاوردم
و دیگر تنظیماتیکه دوستان گفتم و خیلی حالات و تنظیماتی که خودم و توی پستها گفتند و امتحان کردم و به اون صورت با فرقی نمیکردند !
دوست من من هم اول روی 30 فزیم بود این رو صد بار دارم میگم دایرکس سون رو اپدیت کن اون sse3 رو هم برات فعال میکنه دایرکسی که برای برج 10 هستش حتما حتما بگیر تا تغییرات رو بفهمی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اقا من می خوام god of war 2 رو تو سیستم زیر اجرا کنم.دقیقا باید چی دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم.
Motherboard:gigabyte model:GA-M55S-S3
Ram:2 gig Dual Channel 800 patriot
graphic:nvidia geforce 9400 gt

این سیستم منه:
windows 7 , XPو با
تنظیماتم :

سلام بر دوستان

والا دقيقا نميدونم cpu شما دو هسته‌اي هست يا نه!(فكر ميكنم باشه) اگه نباشه كه از اين بيشتر نميتوني فريم بگيري. همونطور كه دوستمون گفت dx رو آپ كني بايد حل بشه. اينم از پلاگين 1076m به طور كامل(با SSSE3,41) كه مخصوص Gow2 هست و ديگه مشكل سايه نداره. اون مشكلي هم گفتي فكر ميكنم منم يادمه. اون باگ نيست، فقط يه كم سخت ميشه گرفتش. فكر كنم قبلش بايد يه كاري ميكردي تا طناب برات بياد اينورتر

ببخشید,میشه یکی تویه یه ارسال بگه برای اجرای god of war2 چی باید دانلود کرد.یا حداقل بگه تو صفحه چند میشه همچین مطلبی رو پیدا کرد.چون تعداد صفحات برای گشتن خیلی زیاده.

اقا من می خوام god of war 2 رو تو سیستم زیر اجرا کنم.دقیقا باید چی دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم.
Motherboard:gigabyte model:GA-M55S-S3
Ram:2 gig Dual Channel 800 patriot
graphic:nvidia geforce 9400 gt
شما ورژن 9.7 رو كه توي امضام هست رو دان كن با اون پلاگين 1076m كه تو بالا دادم. dx شما هم بايد مال آگوست 2009 باشه. همين
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ميگم دوستان بقيه اين شبيه‌سازا كه تو Orlean هستن مال چي هستن؟ مخصوصا اونايي كه تو قسمت Other هستن. اگه كسي ميدونه يه هلپي هم به ما بده:love:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or