آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان. pcsx2 0.9.7 هم از ورژن الفا بیرون اومد و الان تقریبا کامل شده و مشکلات قبلی حل شده.پیشنهاد میکنم این ورژن رو تست کنید.

http://www.mediafire.com/orleans
اقا من که بازی میکنم این گاد اف وار2 یه چیزی روی سرش هست ماله شمشیرشه :biggrin1:چه کار کنم بره :love: بزار این جدیده که گزاشتی بزنم ببینم چی میشه :confused::confused:

با سلام و عرض خسته نباشید
آقا تمام نرم افزارهایی که تو پست اول بود همه را دانلود کردم یک سری نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 2 بصورت کامل خواستم آقای kolange_edalat2001 زحمت کشیدند برام گذاشتند اون هم دانلودش کردم و نصبش کردم الان یه مشکلی که دارم اینه که نه میتونم با دسته بازی کنم نه با کیبرد و موس میخواستم بدونم چه جوریی باید تنظیمش کرد همه نرم افزارها ورژن جدیدش را دارم یه مقاله بود اون هم خوندمش ولی در مورد تنظیم دسته چیز خاصی ننوشته بود این قسمت configure چه کاریی باید انجام بدم لطفا کمکم کنید چیکار باید انجام بدم که بتونم با دسته یا کیبرد بازی کنم؟از زحمات شما ممنونم دوستان

سلام

ببخشید من با نسخه ی 0.9.7تقریبا تمام بازی ها رو اجرا کردم
اما وقتی بازی tekken5رو باهاش اجرا می کنم خوب اجرا می شه ولی خطوطی
موازی و عمود روی صفحه ظاهر می شوند.من باید چیکار کنم؟
لطفا تنظیمات 0.9.7روبزارید.ممنون!!!!!!!$$$$$$$$$$$$

ببخشید من با نسخه ی 0.9.7تقریبا تمام بازی ها رو اجرا کردم
اما وقتی بازی tekken5رو باهاش اجرا می کنم خوب اجرا می شه ولی خطوطی
موازی و عمود روی صفحه ظاهر می شوند.من باید چیکار کنم؟
لطفا تنظیمات 0.9.7روبزارید.ممنون!!!!!!!$$$$$$$$$$$$

شما تو تنظيمات gsdxتيك Native رو بزن. همين!
اين تيك خيلي از مشكلات گرافيكي رو حل ميكنه

آقا تمام نرم افزارهایی که تو پست اول بود همه را دانلود کردم یک سری نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 2 بصورت کامل خواستم آقای kolange_edalat2001 زحمت کشیدند برام گذاشتند اون هم دانلودش کردم و نصبش کردم الان یه مشکلی که دارم اینه که نه میتونم با دسته بازی کنم نه با کیبرد و موس میخواستم بدونم چه جوریی باید تنظیمش کرد همه نرم افزارها ورژن جدیدش را دارم یه مقاله بود اون هم خوندمش ولی در مورد تنظیم دسته چیز خاصی ننوشته بود این قسمت configure چه کاریی باید انجام بدم لطفا کمکم کنید چیکار باید انجام بدم که بتونم با دسته یا کیبرد بازی کنم؟از زحمات شما ممنونم دوستان

دوست عزيز نارحت نشي ها ولي آدم كه ديگه هر سوال رو نميپرسه. يه كم به خودتون زحمت بدين:love::love::love::love::love:

آخرین ویرایش:

شما هم میتونی با دسته بازی کنی هم با کیبورد برای بازی کردن با کیبورد شما میتونی از پلاگین
TwinPad 0.8.2.zip استفاده کنی که خیلی راحت هست در همون صفحه اول شما دکمهای مورد نظرت رو تغریف میکنی در مورد بازی با دسته هم شما از این برنامه LilyPad 0.10.0 (r1826).rar استفاده کن دسته رو وصل کن به قسمت تنظیمات برو و روی دکمها مثلا L1 کلیک کن بعد دکمه L1 دسته رو بزن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or