این دوتا نرم افزار بالا را دانلود کردم میتونم بازیهای سونی 2 را براحتی آنجام بدم نرم افزار دیگه ای که نمیخواد درسته؟
راستی این نرم افزار بالا PCXS2 بتا از من رمز میخواد رمزش چی هستش؟تشکر
این دوتا نرم افزار بالا را دانلود کردم میتونم بازیهای سونی 2 را براحتی آنجام بدم نرم افزار دیگه ای که نمیخواد درسته؟
راستی این نرم افزار بالا PCXS2 بتا از من رمز میخواد رمزش چی هستش؟تشکر
سلام وقتی میخوام از حالت فشرده خارج کنم میگه پسورد میخواد
هر کاری کردم نتونستم عکس را بزارم تو سایت ولی عکس را داخل زیپ ریختم تو سایت بالا اومد نگاه کنید ببینید چی میگه
بفرما این نرم افزار میگه کد را وارد کنعزیز من چرا اینجا اپلود کردی در یک سایت اپلود کن اینجا فقط کاربران پرمیوم میتونن ببینن![]()
بفرما این نرم افزار میگه کد را وارد کن
http://shahrsakhtafzar.com/img/out.php/i21480_DSC00001.JPG
بفرما این نرم افزار میگه کد را وارد کن
http://www.burn-blue.com/image/view/pm4YbqcX/DSC00002_640x480.JPG
من فقط میخواستم بگم که کد میخواد نه اینکه اسم نرم افزار را نشون بدم آقای Squall*
سلام من بازم مزاحم اومداون فایلی که بالا برام گذاشتید دوست عزیز اصلا نصب نمیشد و کامپیوتر اون را نمی شناخت فکر کنم کامپیوترم ویروسی شده قاطی کرده هتمن در هر صورت از لطف شما ممنونم.
می خواستم بدونم این شیه ساز playstation 2 را کسی به صورت کامل نداره با تمام نرم افزارهای مورد نیازش داخل یک پوشه باشه برم همه رو یکجا از کافینت دانلود کنم از خود برنامه 9.6 pcsx2 گرفته تا نرم افزار بایاس و گرافیک و کنترل و.....خلاصه به طور کامل با تمام نرم افزارهای مورد نیازش البته ورژن نرم افزارش جدید باشه ها؟
درضمن اون نرم افزاری که تو صفحه اول بود 6 مگ دانلود کردم تا صد در صد رسید از دوباره شروع کرد از اول دانلود کردن من اصلا شانس ندارم.....
دوستمون گلدن جون تو صفحه قبل کامل شده رو گذاشته با همه پلاگین هاو....سلام من بازم مزاحم اومداون فایلی که بالا برام گذاشتید دوست عزیز اصلا نصب نمیشد و کامپیوتر اون را نمی شناخت فکر کنم کامپیوترم ویروسی شده قاطی کرده هتمن در هر صورت از لطف شما ممنونم.
می خواستم بدونم این شیه ساز playstation 2 را کسی به صورت کامل نداره با تمام نرم افزارهای مورد نیازش داخل یک پوشه باشه برم همه رو یکجا از کافینت دانلود کنم از خود برنامه 9.6 pcsx2 گرفته تا نرم افزار بایاس و گرافیک و کنترل و.....خلاصه به طور کامل با تمام نرم افزارهای مورد نیازش البته ورژن نرم افزارش جدید باشه ها؟
درضمن اون نرم افزاری که تو صفحه اول بود 6 مگ دانلود کردم تا صد در صد رسید از دوباره شروع کرد از اول دانلود کردن من اصلا شانس ندارم.....
سلام من بازم مزاحم اومداون فایلی که بالا برام گذاشتید دوست عزیز اصلا نصب نمیشد و کامپیوتر اون را نمی شناخت فکر کنم کامپیوترم ویروسی شده قاطی کرده هتمن در هر صورت از لطف شما ممنونم.
فرهاد جان اطلاع داري اين دو تا بيلد با هم چه فرقي دارن. تاريخ كامپايلشون يكي هست :
![]()