آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا سلام
توی god of war 2چطوری باید اون غول سنگی که فوت می کنه رو بکشم؟
هر چی پریدم قفس یالای اون چیزو بشکنم نشد

آقا سلام
توی god of war 2چطوری باید اون غول سنگی که فوت می کنه رو بکشم؟
هر چی پریدم قفس یالای اون چیزو بشکنم نشد

برای صدمین بار اینجا برای راهنمایی بازی نیست مشکلی از ظر برنامه داری بگید خواهشن

سیو های که در ورژن 9.6 زدم در برنامه 9.7 ارور میده کسی نیست راهنمای کنه

سیو های که در ورژن 9.6 زدم در برنامه 9.7 ارور میده کسی نیست راهنمای کنه

شما از برنامه mymc alphaاستفاده كن. فكر كنم مشكلت حل بشه
اول يه بار از تو مموري كه مال 9.6 هست، سيو بازيت رو با اين برنامه بكش بيرون و بعد با پسوند max ذخيره كن. بعد برا بار دوم مموري 9.7 رو باهاش لود كن و اون سيوي كه max كردي رو بچسبون توش! حرفام يه كم الان مبهم برات به نظر مياد. ولي برنامه رو كه دان كني خودت ميفهمي چي ميگم;)

اول يه بار از تو مموري كه مال 9.6 هست، سيو بازيت رو با اين برنامه بكش بيرون و بعد با پسوند max ذخيره كن. بعد برا بار دوم مموري 9.7 رو باهاش لود كن و اون سيوي كه max كردي رو بچسبون توش! حرفام يه كم الان مبهم برات به نظر مياد. ولي برنامه رو كه دان كني خودت ميفهمي چي ميگم;)
من میخواهم مشکل را پیدا کنم

دان کردم حالا چجوری باهاش کار کنم

ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ولی ده بار توی بخش مربوط به خودش پرسیدم ولی کسی گوشش بدهکارنیست

میشه یکی تنظیمات FF x-2 رو برای من بزاره ؟........

بابا مردم به خدا ......

توی اینجا جواببدید لطفا
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=883408#post883408
اگه منظورت 12 هستش تنظیماتی نداره همین جوری بدونه تنظیمات خیلی خوب میاره اگه 12 رو میگی بگو تنظیمات خودم رو بهت بگم وسلام:love:

دوست من ديگه آپولو! كه نميخواي هوا كني! يه ربع باهاش كار كني همه چي دستت مياد.
به اين تاپيك يه سري بزن
راست میگه گلدن جون:love::love: حوصله نداری بگو تا خودم بیام درست کنم برات البته اگه کامپیوتر خوبی داشته باشی :love: اگه نداشته باشی از اپلو هوا کردن یه کمی اسون تره:biggrin1::biggrin1::-"
راستی جریان گاد اف وار دو چیه دوتا نور ابی روی سرشه هر کاری کردم نرفت ماله شمشیراشه

راست میگه گلدن جون:love::love: حوصله نداری بگو تا خودم بیام درست کنم برات البته اگه کامپیوتر خوبی داشته باشی :love: اگه نداشته باشی از اپلو هوا کردن یه کمی اسون تره:biggrin1::biggrin1::-"
راستی جریان گاد اف وار دو چیه دوتا نور ابی روی سرشه هر کاری کردم نرفت ماله شمشیراشه

والا مدتي هست بازيش نكردم ولي تا جايي كه يادم مياد فكر كنم اون نورا مربوط به خود بازي بودن. يه عكسي بنداز ازش رويتش كنيم!

ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ولی ده بار توی بخش مربوط به خودش پرسیدم ولی کسی گوشش بدهکارنیست

میشه یکی تنظیمات FF x-2 رو برای من بزاره ؟........

بابا مردم به خدا ......

توی اینجا جواببدید لطفا
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=883408#post883408

خیلی ببخشید من نمیدونم شما چرا هی میگید تنظیم شما اول بگو ببینم مشکلت کجاست که تنظیمات میخوای این بازی خیلی روون میادش دیگه چیزه خواصی نمیخواد شما بازی کن جایی مشکل داشتی بگید رفع کنیم

خب مشکل دارم دیگه .......

ببین وقتی بازی رو ران میکنم صفحه رو دو قسمتی نشون میده و خیلی اسلو موشن حرکت میکنه

من فاینال 10 رو باهمین تنضیمات راهت اجرا کردم ولی 2-10 رو ازیت میکنه

پلاگین GSdx10.dll رو هم میریزم توی پوشه پلاگین ولی برنامه اصلا نمیشناسه اونو .

میشه یکی بهم بگه از چه پلاگینو بایوسیاستفاده کنم ؟ (برای pcsx2 2.9.7 )

ولطفا یه عکس هم از تنضمات cpu و اسپید هک برام بزارید چون کلا گزینه ها تویاین ورژن تغییر کردند

خیلی خیلی ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or