آقا سلام
توی god of war 2چطوری باید اون غول سنگی که فوت می کنه رو بکشم؟
هر چی پریدم قفس یالای اون چیزو بشکنم نشد
سیو های که در ورژن 9.6 زدم در برنامه 9.7 ارور میده کسی نیست راهنمای کنه
سیو های که در ورژن 9.6 زدم در برنامه 9.7 ارور میده کسی نیست راهنمای کنه
فکر کنم ایراد از برنامه باشهببین یک پیشنهاد میکنم چه بازیهایی رو سیو کدی نمیادش من برات بزارم
من میخواهم مشکل را پیدا کنمشما از برنامه mymc alphaاستفاده كن. فكر كنم مشكلت حل بشه
اول يه بار از تو مموري كه مال 9.6 هست، سيو بازيت رو با اين برنامه بكش بيرون و بعد با پسوند max ذخيره كن. بعد برا بار دوم مموري 9.7 رو باهاش لود كن و اون سيوي كه max كردي رو بچسبون توش! حرفام يه كم الان مبهم برات به نظر مياد. ولي برنامه رو كه دان كني خودت ميفهمي چي ميگم![]()
دان کردم حالا چجوری باهاش کار کنمشما از برنامه mymc alphaاستفاده كن. فكر كنم مشكلت حل بشه
اول يه بار از تو مموري كه مال 9.6 هست، سيو بازيت رو با اين برنامه بكش بيرون و بعد با پسوند max ذخيره كن. بعد برا بار دوم مموري 9.7 رو باهاش لود كن و اون سيوي كه max كردي رو بچسبون توش! حرفام يه كم الان مبهم برات به نظر مياد. ولي برنامه رو كه دان كني خودت ميفهمي چي ميگم![]()
اگه منظورت 12 هستش تنظیماتی نداره همین جوری بدونه تنظیمات خیلی خوب میاره اگه 12 رو میگی بگو تنظیمات خودم رو بهت بگم وسلامببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ولی ده بار توی بخش مربوط به خودش پرسیدم ولی کسی گوشش بدهکارنیست
میشه یکی تنظیمات FF x-2 رو برای من بزاره ؟........
بابا مردم به خدا ......
توی اینجا جواببدید لطفا
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=883408#post883408
من میخواهم مشکل را پیدا کنم
دان کردم حالا چجوری باهاش کار کنم
راست میگه گلدن جون
راست میگه گلدن جونحوصله نداری بگو تا خودم بیام درست کنم برات البته اگه کامپیوتر خوبی داشته باشی
اگه نداشته باشی از اپلو هوا کردن یه کمی اسون تره:biggrin1::biggrin1:
راستی جریان گاد اف وار دو چیه دوتا نور ابی روی سرشه هر کاری کردم نرفت ماله شمشیراشه
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ولی ده بار توی بخش مربوط به خودش پرسیدم ولی کسی گوشش بدهکارنیست
میشه یکی تنظیمات FF x-2 رو برای من بزاره ؟........
بابا مردم به خدا ......
توی اینجا جواببدید لطفا
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=883408#post883408