آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام منم این نرم افزار رو از بازی نما با تمامی بایوس ها و پلاگین هاش دان کردم و به این سایت هم اومدم و هر چی که لازم بود (از صفحات ابتدایی این پست) دان کردم و حتی به نرم افزار فروشی هم رفتم و با قیمت 5000 تومان (که سرم کلاه رفت!) ورژن 9.1 رو خریدم هر چی هم به فروشنده گفتم برا شما قدیمی و کار نمیکنه زیر بار نرفت ، به هر حال من با هر اونچه که دارم حدود 80% بازی های پی اس 2 رو اجرا کردم البته با اف پی اس زیر 15 و این اصلا خوب نیست اگه میشه منو راهنمایی کنین.
اطلاعات سیستم:
پردازنده 2.53 گیگا هرتز(اینتل)-کارت گرافیک انویدیا 8500 جی تی 1 گیگ-رم 2 گیگ
مدل ایمولاتور 9.6-بایوس ها اروپا 2002 و 2004 -آمریکا 2002 و 2006 - ژاپن 2000 -پلاگین نمیدونم ولی تقریبا هر چی قدیمی رو دارم(گفتم هر چی تو سایت بازی نماست و اوایل این پست رو دان کردم.)

سلام منم این نرم افزار رو از بازی نما با تمامی بایوس ها و پلاگین هاش دان کردم و به این سایت هم اومدم و هر چی که لازم بود (از صفحات ابتدایی این پست) دان کردم و حتی به نرم افزار فروشی هم رفتم و با قیمت 5000 تومان (که سرم کلاه رفت!) ورژن 9.1 رو خریدم هر چی هم به فروشنده گفتم برا شما قدیمی و کار نمیکنه زیر بار نرفت ، به هر حال من با هر اونچه که دارم حدود 80% بازی های پی اس 2 رو اجرا کردم البته با اف پی اس زیر 15 و این اصلا خوب نیست اگه میشه منو راهنمایی کنین.
اطلاعات سیستم:
پردازنده 2.53 گیگا هرتز(اینتل)-کارت گرافیک انویدیا 8500 جی تی 1 گیگ-رم 2 گیگ
مدل ایمولاتور 9.6-بایوس ها اروپا 2002 و 2004 -آمریکا 2002 و 2006 - ژاپن 2000 -پلاگین نمیدونم ولی تقریبا هر چی قدیمی رو دارم(گفتم هر چی تو سایت بازی نماست و اوایل این پست رو دان کردم.)

دوست عزیز قبل از هر چیز
khosh.gif
دوم اینکه شما برای بهتر بازی کردن باید cpu دو هسته ای داشته باشی شما این رو هم دان کن Pcsx2-legacy-r2186.7z بریز جایی که قبلیها هستند بعد با همین ورژن کار کن از بازیات هم حتما image بگیر و سیستم شما یه جورایی ضعیف هست شما کدم بازی رو با این 15 فریم رفتی شما dx9 برای اگوست رو باید دان کنی تا از پلاگینهای جدید استفاده کنی در ضمن شما یه عکس یا نوشته از تنظیمات برنامت بزار تا کمک کنیم ;)

ببخشید,میشه یکی تویه یه ارسال بگه برای اجرای god of war2 چی باید دانلود کرد.یا حداقل بگه تو صفحه چند میشه همچین مطلبی رو پیدا کرد.چون تعداد صفحات برای گشتن خیلی زیاده.

اقا من می خوام god of war 2 رو تو سیستم زیر اجرا کنم.دقیقا باید چی دانلود کنم و چه تنظیماتی انجام بدم.
Motherboard:gigabyte model:GA-M55S-S3
Ram:2 gig Dual Channel 800 patriot
graphic:nvidia geforce 9400 gt

شما نوع cpu ت چی هست ؟ در ضمن ایا برنامه 9.6 رو دان کردی ؟ اگر دان نکردی باید این کارهارو انجام بدی .
اول این برنامه رو دان کن
PCSX2 0.9.6 Installer

DOWNLOAD

بعد از دان کردن و نصبش شما باید این هم که ورژن به روز شدش هست رو نیز دان کنی
Pcsx2-legacy-r2186.7z جایی میریزی که اولی رو ریختی با همین هم بازی میکنی حتما dx9 برای اگوست رو باید دان کنی

golden7night جان ....
نگاه کن عزیزم توی اون لینکی DL که برام گذاشتی SSE3 نداره .....
نگاه کن SSE3 !
من خودم این plug رو دارم / بازم ممنون
** دو سوال زیر دیپلمی:biggrin1: ...
1. چطوری باید یک عکسی رو بزارم (از روی هاردم) ؟
2. دوست عزیز چگونه باید DirectX رو آپ کنم ؟ منظورت در بالا آپ کردن از روی سیستم است (اگه هست لطفا توضیح بده) یا منظورت اینکه DirectX آپ رو دان کنم (اگه این هست آن لینک DirectX لازم برای برای رفع مشکل من بگزار(gow2).)
ممنون :cheesygri

آخرین ویرایش:
والا دقيقا نميدونم cpu شما دو هسته‌اي هست يا نه!(فكر ميكنم باشه) اگه نباشه كه از اين بيشتر نميتوني فريم بگيري. همونطور كه دوستمون گفت dx رو آپ كني بايد حل بشه. اينم از پلاگين 1076m به طور كامل(با SSSE3,41) كه مخصوص Gow2 هست و ديگه مشكل سايه نداره. اون مشكلي هم گفتي فكر ميكنم منم يادمه. اون باگ نيست، فقط يه كم سخت ميشه گرفتش. فكر كنم قبلش بايد يه كاري ميكردي تا طناب برات بياد اينورتر

شما ورژن 9.7 رو كه توي امضام هست رو دان كن با اون پلاگين 1076m كه تو بالا دادم. dx شما هم بايد مال آگوست 2009 باشه. همين
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ميگم دوستان بقيه اين شبيه‌سازا كه تو Orlean هستن مال چي هستن؟ مخصوصا اونايي كه تو قسمت Other هستن. اگه كسي ميدونه يه هلپي هم به ما بده:love:
golden7night و kolang edalat جان اگه میشه اون قسمتی رو که توی برفه باید طناب بگیره ...
لطفا اگه میشه یکم فکر کن ومنو دقیق راهنمایی کن چکار کنم --------- ممنون میشم:biggrin1:
سایر دوستان هم اگه میدونن لطفا رهنمایی کنن .
اخه من نمیدونم چطوری دوستان gow2 بازی کردن و رد کردن
لطفا همین دوستان منو راهنمایی کنن . ممنون ...

آخرین ویرایش:
ممنون از خوش آمد گوییت.
سیستمم پردازندش دو هسته ای هست و برا عکس گرفتن باید برم رو اون یکی سیستم که فعلا نمیتونم .
اما God of war 2 و Wining eleven ها و متال جییر و یه بازی ماشین و Most wanted و... رو تونستم بازی کنم جای تعجب داره چون تو اون لیستی که هست هیچ کدوم از این بازی هاPlay able نیست و تمام این بازی ها فریم ریتشون زیر 15 بوده.
خوب برم کارایی که گفتی رو انجام بدم در ضمن سه تا پلاگین رو براش ارور می گرفت sse2 و sse3 و sse4 حالا نمیدونم درست گفتم یا نه اما هر سه این شکلی بودن و من پاکشون کردم مشکل حل شد بجاش سه تا دیگه دان کردم که بعدا میگم چی بودن!

سلام تنظيمات smack down vs raw 2010 رو ميخواستم لطفا.
سيستم
vga:9500 1g
ram:2g
cpu:amd athelon x2 4000 2.11GHz تك هستاي هستش...

golden7night و kolang edalat جان اگه میشه اون قسمتی رو که توی برفه باید طناب بگیره ...
لطفا اگه میشه یکم فکر کن ومنو دقیق راهنمایی کن چکار کنم --------- ممنون میشم:biggrin1:
تو رو حضرت عباس این دایرکس رو دانلود کن که کلنگ جون گزاشته چند صفحه قبل اصلا تو چرا گوش نمی دی من همه مشکلات تو رو داشتم در ضمن باید اینتل باشه سی پی یو تو که تا 3.4 sse بره گرفتی اگه ای ام دی باشه sse2 بالا تر نمی ماله من که 4 هسته ای هستش نمی ره بالا تر تا دایرکست اپدیت نشه نمی تونی کاری انجام بدی من که دارم گاد 1.2 بازی میکنم از خود پلی دو بهتر اون دایرکسی که تو از روی بازی ها میزنی 9.c هستش هیج ارزشی نداره بعدش روی ویندوز سون امتحان کن دیگه هم نگو جواب مارو نمیدید:biggrin1::biggrin1:من چاکر کلنگ وگلدن جون هستم ما شاگرد اینا هستیم وسلام:love::love:

golden7night جان ....
نگاه کن عزیزم توی اون لینکی DL که برام گذاشتی SSE3 نداره .....
نگاه کن SSE3 !
من خودم این plug رو دارم / بازم ممنون
** دو سوال زیر دیپلمی:biggrin1: ...
1. چطوری باید یک عکسی رو بزارم (از روی هاردم) ؟
2. دوست عزیز چگونه باید DirectX رو آپ کنم ؟ منظورت در بالا آپ کردن از روی سیستم است (اگه هست لطفا توضیح بده) یا منظورت اینکه DirectX آپ رو دان کنم (اگه این هست آن لینک DirectX لازم برای برای رفع مشکل من بگزار(gow2).)
ممنون :cheesygri

اوني كه من گذاشتم 3 تا SSEهارو داره. فقط شما تا dx رو جديد نكني، نميتوني ازشون استفاده كني. اگه ADSLداري بيا اينو دان كن حجمش حدود 95 مگه. اگه ADSLنداري اينو دان كن، بعد وقتي كه به اينترنت وصلي اجراش كن. خودش به طور اتومات اون DLLهايي رو كه DXات نداره رو برات دان ميكنه با حجم حدود 2-3 مگ.
برا آپلود عكس هم از روي هارت از اين سايت استفاده كن.

بابا يه كم روش فكر كني حل ديگه. در ضمن اينجا مشكلات داخل بازي رو مطرح نميكنيم، صاحب تاپيك عصباني ميشن

سيستم
cpu شما دو هسته‌اي هست نه تك هسته اي. ولي ضعيفه. شايد نتوني خوب فريم بگيري. تنظيمات رو اينجا گفتم. خودت ببين

آخرین ویرایش:
ممنون از خوش آمد گوییت.
سیستمم پردازندش دو هسته ای هست و برا عکس گرفتن باید برم رو اون یکی سیستم که فعلا نمیتونم .
اما God of war 2 و Wining eleven ها و متال جییر و یه بازی ماشین و Most wanted و... رو تونستم بازی کنم جای تعجب داره چون تو اون لیستی که هست هیچ کدوم از این بازی هاPlay able نیست و تمام این بازی ها فریم ریتشون زیر 15 بوده.
خوب برم کارایی که گفتی رو انجام بدم در ضمن سه تا پلاگین رو براش ارور می گرفت sse2 و sse3 و sse4 حالا نمیدونم درست گفتم یا نه اما هر سه این شکلی بودن و من پاکشون کردم مشکل حل شد بجاش سه تا دیگه دان کردم که بعدا میگم چی بودن!

بله تو اون لیتی که تو سایت pcsx2 هست هنوز بتا تستر ها به روزش نکردن و الان بیشتر بازیها روان اجرا میشه البته شنا اگه سیستمت قوی باشه راحت 60 فریم رو میگیری بدون مشکل . خوب الان شما مشکل رو نگفت باز

سيستم

دوست عزیز شما اول بازی رو را کن با تنظیمات defaulat مشکل پیدا کردی بگو تا کمکت کنیم

پیشنهاد

سلام.من نمیدونم چرا دوستان با اینکه پلاگین های جدید اپدیت شده و خیلی از مشکلات رفع شده ولی هنوز از پلاگین های قدیمی استفاده می کنید؟؟؟!! :confused:

من که فقط از pcsx 0.9.7 استفاده می کنم مشکلی هم باش ندارم و الان دیگه کامل هست و مشکلات حل شده و تا چند وقت دیگه به طور رسمی معرفی می شه.
حالا دوستان اگه با اینترفیس جدید این شبیه ساز مشکل دارن و نمی تونن باش کار کنن میتونن از پلاگین هاش استفاده کنن و از اپدیت اینترفیس قدیمی استفاده کنن.
البته ورژن جدید اگه یکم باش کار کنید خیلی راحت هست و کم کم و از الان باید باش یاد بگیرید و ورژن فدیمی رو بذارید کنار دیگه.

آخرین ورژن pcsx0.9.7 رو همیشه از لینک زیر بگیرید به همراه تمامی پلاگین های به روز شده و هر روز هم اپدیت میشه :

http://www.mediafire.com/orleans

برای استفاده از ورژن قدیمی هم فقط فایل زیر رو دانلود و در کنار ورژن جدید کپی کنید.

Pcsx2-legacy-r2186.7z

سلام.من اين تنظيماتي كه golden 7light گفته بود رو انجام دادم و 35 فريم گرفتم كه تو منو خيلي روون هستش اما هنگام بازي به گند كشيده ميشه

سلام.من اين تنظيماتي كه golden 7light گفته بود رو انجام دادم و 35 فريم گرفتم كه تو منو خيلي روون هستش اما هنگام بازي به گند كشيده ميشه

به خاطر cpuته. از ورژنهاي آخر برنامه استفاده كن. Speed Hackها رو هم بكش تا آخر.

[FONT=&quot]
C:%5CUsers%5CHamidreza%5CDesktop
سلام به بر و بکس![/FONT]​
[FONT=&quot]من از پست های آخر تونستم که پلاگین های جدید رو دانلود کنم و بعد از نصب اونا و زدن دکمه [/FONT]Configuration[FONT=&quot] به چهار تا پلاگین گیر داد و در قسمت صفحه کنسول با قرمز اونا رو نشون داد این پلاگین ها به صورت زیر هست:[/FONT]​
gsdx-sse2-r1873.dll​
gsdx-sse4-r1873.dll​
gsdx-ssse3-r1873.dll​
[FONT=&quot]و یکی دیگه هم بود که اسمش رو نمیدونم ، به هر حال من اونا رو پاک کردم و به کارم ادامه دادم و بازی [/FONT]GOW[FONT=&quot] رو اجرا کردم این بار خیلی سریع تر از دفعه قبل که پلاگین های جدید رو نصب نکرده بودم[/FONT] [FONT=&quot] پیشرفت البته تو خوده بازی سرعت کم میشه (جالب این که جناب کلنگ گفته بودن برا استفاده از پلاگین های جدید باید دایرکت ایگس مارچ 2009 رو نصب داشته باشیم!).
[/FONT]​
[FONT=&quot]اما بعد از اینکه دایرکت ایکس رو نصب کردم و داخل پوشه خود ایمولاتور گذاشتم تمام پلاگین های جدید پاک شد و برگشت به حالت اول و من ضایع شدم![/FONT]​
[FONT=&quot]خوب دوباره سعی میکنم تا نصبش کنم و منم فکر میکنم سرعت کم به خاطر سی پی یو است.
آخه همه چی حله فقط سرعت ندارم.
[/FONT]​

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or