آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هفت خان كدومه دوست من! شما اگه تازه كارين بهته با 9.6 كار كنيد كه آسونتره بعد ديگه اگه 9.6 جواب نداد برين سراغ 9.7
موفق باشيد;)[/QUOTE]
این دوستمون گفته از زیپ فک کنم در نمی یاد :(والا هر کاری میکنم 9.7 ارور دایرکس 10 رو میده ولی 9.6 نمی ده

این دوستمون گفته از زیپ فک کنم در نمی یاد :(والا هر کاری میکنم 9.7 ارور دایرکس 10 رو میده ولی 9.6 نمی ده

ببینم شما داری از کدوم پلاگین gsdx استفاده میکنی بعد ایا اون dx10 رو برای دان گزاشته بودم دان کردی؟ بعد چه اروری میده کامل بگو

اقا من تونستم بعد سال ها گاو1 رو با 60 فریم ثابت تقریبا بازی کنم فقط یک مشکل داره که چند تا خط سبز روی صفحه هست مشکل چی هست لطفا راهنمایی کنید

ببینم شما داری از کدوم پلاگین gsdx استفاده میکنی بعد ایا اون dx10 رو برای دان گزاشته بودم دان کردی؟ بعد چه اروری میده کامل بگو
اره دانلود کردم نصب هم کردم ولی هی میگه اپدیت کن میرم اپدیت کنم میگه 9.c که اونم من خودم نصب کردم روی کارت گرافیکم بود ولی الانروی 10 گزاشتم ااومد ولی وقتی میام GSDX نمی دونم چی بود اسمش SSE2 اولی رو میزاره بزارم بقیه رو که می خوام بزارم ارور اپدیت رو میده :(یه راهنمایی کنید ممنون میشم

اره دانلود کردم نصب هم کردم ولی هی میگه اپدیت کن میرم اپدیت کنم میگه 9.c که اونم من خودم نصب کردم روی کارت گرافیکم بود ولی الانروی 10 گزاشتم ااومد ولی وقتی میام GSDX نمی دونم چی بود اسمش SSE2 اولی رو میزاره بزارم بقیه رو که می خوام بزارم ارور اپدیت رو میده :(یه راهنمایی کنید ممنون میشم

خوب شما باید dx9 رو برای اگوست رو دان کنی بعد باید ++ c برای 2010 , 2008 رو هم دان کنی و نصب کنی شما cpu ت چیه؟

کارهایی که Golden7light جان گفتن انجام بده اگه نشد برو تو قسمت advanced و clamp mode ها رو بزار روی high و normal و یا بیشتر از بازیت image بگیر و سعی کن با deamon tool ازش mount کنی
با تشکر از جواب شما. بنده clamp ها رو روی بیشترین درجه تنظیم کردم. اما یک فیلم مانده به فیلم مورد نظر دچار این مشکل شد!

خب شما اگه از 9.6 استفاده ميكني(آخه هم 9.7 و هم 9.6، 1888 رو دارن.) اون تنظيماتي كه برا gow1 رو گذاشتم، استفاده كن، قاعدتا نبايد مشكلي باشه. چون من ندارم!
الان نسخه ای که در امضای شماست دارم دانلود میکنم . یعنی نسخه ی .9.6
1888 من مربوط به نسخه ی بتای خود سایت pcx2

این نسخه ی 9.6 شما 4 تا فایل exe همراهشه. کدوم فایل رو اجرا کنم؟

آخرین ویرایش:
می شه با فرمت exeبزاریشون والا با هر برنامه ای باز می کنم میگه فایل ناشناخته است
با7zip-power archive-winrar

آقا یافتم ایراد از 4shared بود
حالا توی media fireکدام فایل ها را دانلود کنم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب شما باید dx9 رو برای اگوست رو دان کنی بعد باید ++ c برای 2010 , 2008 رو هم دان کنی و نصب کنی شما cpu ت چیه؟

اقا من از کجا بدنم دایرکس من چنده ویندوز 7 رو هم نصب کردم 32 بیت هستش اسم سی پی یو اینه AMD Phenom 9650 quad-core processor2.30 اینه این مشکل که گفتم جواب منو ندادید گاد اف وار خط های سبزی روی صفحه میوفته بعدش اگه ویندوز 64 بزنم ارزش داره با این سیستم من بچه ها برای بازی کردن بازی های گیم کیوب و پلی دو خدا رو شکر که الان بهتر میاره با راهنمایی کولنگو گولدن جون انشالا عروسیشون جبران کنیم من منتظر راهنمای کولنگ جون هستم من دایرکس و 9 اگوست رو از کجا بگیرم راستی وقتی روی دایرکس 9 باشه که ارور نمیده کلنک روی 10 ارور میده اون دایرکس 10 روکه گفتی زدم من ورژنی که گلدن گذاشته دانلود کردم:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اقا من از کجا بدنم دایرکس من چنده ویندوز 7 رو هم نصب کردم 32 بیت هستش اسم سی پی یو اینه AMD Phenom 9650 quad-core processor2.30 اینه این مشکل که گفتم جواب منو ندادید گاد اف وار خط های سبزی روی صفحه میوفته بعدش اگه ویندوز 64 بزنم ارزش داره با این سیستم من بچه ها برای بازی کردن بازی های گیم کیوب و پلی دو خدا رو شکر که الان بهتر میاره با راهنمایی کولنگو گولدن جون انشالا عروسیشون جبران کنیم من منتظر راهنمای کولنگ جون هستم من دایرکس و 9 اگوست رو از کجا بگیرم راستی وقتی روی دایرکس 9 باشه که ارور نمیده کلنک روی 10 ارور میده اون دایرکس 10 روکه گفتی زدم من ورژنی که گلدن گذاشته دانلود کردم:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

برای دیدن اطلاعات DirectX توی قسمت Run یا Command Promptگزینه DXDIAG رو وارد کن تا مشخصات دستت بیاد!

آخرین ویرایش:
كارت گرافيكت چيه؟ يه عكس از اروري كه ميده بنداز بزار اينجا ببينيم چي ميگه آخه! :confused:

با تشکر از جواب شما. بنده clamp ها رو روی بیشترین درجه تنظیم کردم. اما یک فیلم مانده به فیلم مورد نظر دچار این مشکل شد!
برنامه به محض اينكه به دمو ميرسه هنگ ميكنه يا وسطاي دمو؟

الان نسخه ای که در امضای شماست دارم دانلود میکنم . یعنی نسخه ی .9.6
1888 من مربوط به نسخه ی بتای خود سایت pcx2

این نسخه ی 9.6 شما 4 تا فایل exe همراهشه. کدوم فایل رو اجرا کنم؟
شما pcsx2-legacy-icc -r2186 رو اجرا كن

می شه با فرمت exeبزاریشون والا با هر برنامه ای باز می کنم میگه فایل ناشناخته است

تو مديا فاير هم اون دوتايي كه pcsx هست ديگه! يكيشون 9.6 هست بدون پلاگين و فلان و غيره! يكيشون هم 9.7 هست با پلاگين و فلان و غيره! فقط بايوس و مموري نداره
برات تو multiupload گذاشتم دان كن ببين چي ميشه
اين از 9.6

اينم از 9.7

فكر كنم اين cpu شما فقط SSE2رو ساپورت ميكنه. شما بايد gsdx رو روي SSE2 بذاري. برا اون خط هاي سبز هم اول بگو با 9.6 كار ميكني يا 9.7. ويندوز 64 هم اگه برا pcsx ميخواي فكر نميكنم چنان فرقي با 32 كنه. شما cpuت قويه به 64 نيازي نداري. برا gsdxهم همينطور. dx10 رو هم اگه برا gow ميخواي بيخيال شو! بابا dx9 هم به راحتي جواب ميده ديگه 10 ميخواي چيكار

شما باید این ورژن رو دان کنی Pcsx2-legacy-r2186.7z البته اگه بتونی این ورژن رو هم دان کنی و از پلاگینهاش رو 2186 بریزی خیلی خوب هست Pcsx2-r2276.7z بازم میگم نیازی با این کار کنی فقط پلاگینهاش رو بریز تو 2186 چون به روز هست ;)

شما میتونی ورژن dx9 رو برای اگوست رو از اینجا دان کنی DirectX Runtime 08/2009 Download
اگه وین 64 بیت بریزی خوب هست و کمی به فریم اضافه میشه در مورد خطهای سبز حتما از اخرین ورژن gsdx استفاده کن و در قسمت advanced گزینه clamp mode رو بزار روی normal یا high شما کارت گرافیکت چیه ؟ شما باید از sse2 فقط استفاده کنی چون با ssse3.4 نمیتونی بعد در مورد ارور یه عکس از ارورت و از کنسول برنامه بزار ببینیم مشکلش چیه

بچها گویا همانطور که میبینید خبری از ورژن جدید مدتی نیست گویا دارن قسمت GUI رو ترمیم میکنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or