آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا بایوس هاتون نصفش قدیمیه مال 9.2
بقیه خرابن چون رر بازش نکرد

فایل ستابتون هم خرابه آخه یچیزی توش حذف شده

لطفا دقت و تست کنید فایل ها رو

تمام بايوسها رو از اينجا بگير با حجم 3.8 مگ!

ورژن كامل PCSX2 9.6 با حجم 11.2 مگ (يه همراه بايوسها)

[ورژن كامل PCSX2 9.7 با حجم 11.8 مگ (به همراه بايوسها)

آخرین ویرایش:
PCSX2,0.9.7 Direct to Pcsx3 , And Xbox360 Emulator Coming Soon!!

سلام دوستان بهتره یه سری اینجا بزنین که خبرای تکون دهنده ای داره !!!

سلام , نه اشتباه تصور نکنین منظور من شروع به کار برنامه نویسای ایرانی و خارجی روی این پروژه هاست که سایت برنامه نویسان غرب خبر شروع به کار شبیه سازی این سیستمهارو دادن برای اطلاعات بیشتر میتونین خودتون توی سایت رسمی برنامه نویسان ببینین این سایت تازه را افتاده که منم توش عضوم میشه گفت هرچی مخو کله هست تو اینجا جم شدن ! بخش انجمنهای گروه درباره سیستمها یکی از برنامه نویسانشون توضیح داده . www.westprg.com

اه اه اصلا امکان نداره ما تو اجرای بازی های پلی1 موندیم با پلی دو ابر رایانه می خواد تا اجرا کنه حالا بخواد بازی های پلی 3 رو بیاره باید خونه بابا مو بفروشم تا بتونم بازی کنم اینم مغز ایرانی میاد ما رو سر کار میزاره اگه حتما تو هم یکی از اون مغز ها تشریف داری من میدونم سر کاری هست کسی جدی نگیره خوب میرم یه ایکس باکس میگیرم 200 تومن بدونه در دسر دیگه دیگه 3 میلیون نمی دم یه کامپیوتر نا بخواد ایکس باکس اجرا کنه اونم نا مطلوب سایت هم فک کنم ماله خودته دیکه هم از این پست ها نده مغز ایرانی شما تا Pcsx8
اراده کنید میسازید :cheesygri

Westing

اه اه اصلا امکان نداره ما تو اجرای بازی های پلی1 موندیم با پلی دو ابر رایانه می خواد تا اجرا کنه حالا بخواد بازی های پلی 3 رو بیاره باید خونه بابا مو بفروشم تا بتونم بازی کنم اینم مغز ایرانی میاد ما رو سر کار میزاره اگه حتما تو هم یکی از اون مغز ها تشریف داری من میدونم سر کاری هست کسی جدی نگیره خوب میرم یه ایکس باکس میگیرم 200 تومن بدونه در دسر دیگه دیگه 3 میلیون نمی دم یه کامپیوتر نا بخواد ایکس باکس اجرا کنه اونم نا مطلوب سایت هم فک کنم ماله خودته دیکه هم از این پست ها نده مغز ایرانی شما تا Pcsx8

:laughing: منظور از این مطالب این نیستش که راسته یا دروغ شما اگه از برنامه نویسی چیزی بلد باشین اونوقت میفهمین که جرات میخواد از بحث شبیه سازی تو این تاپیکا زد و ...

سلام , نه اشتباه تصور نکنین منظور من شروع به کار برنامه نویسای ایرانی و خارجی روی این پروژه هاست که سایت برنامه نویسان غرب خبر شروع به کار شبیه سازی این سیستمهارو دادن برای اطلاعات بیشتر میتونین خودتون توی سایت رسمی برنامه نویسان ببینین این سایت تازه را افتاده که منم توش عضوم میشه گفت هرچی مخو کله هست تو اینجا جم شدن ! بخش انجمنهای گروه درباره سیستمها یکی از برنامه نویسانشون توضیح داده . www.westprg.com

این سایتی که دادی باز نمیشه و این سایت که گزاشتی سورسش برای کجاست ؟ بعد اینکه فعلا بهترین برنامه نویسها دارن رو PS2 کار میکنن که به جاهایی رسیدن والا REFRACTION 5 سال پیش گفت بعد از PS2 روی شبیه ساز PS3 کار میکنن که هنوز نشده بعد این برنامه نوسها کجایی هستند میشه بگید ؟ بعد اینکه این فقط در حد حرف هست که خیلی ها این ادعا رو کردند

آخرین ویرایش:

نه میثم جان چیزه نا ممکنی نیست زمان میبره همین PS2 هم خیلی ها میگفتن امکان نداره اگه برنامه نویس قوی پیدا بشه میشه که الته باید حتما تجربه شبیه ساز کردن PS1 و PS2 رو دشته باشه و الان هم با سیستمهای جدیدی که برای PC اومده این مسئله میشه گفت شدنی هست البته نه الان ;)

:laughing: منظور از این مطالب این نیستش که راسته یا دروغ شما اگه از برنامه نویسی چیزی بلد باشین اونوقت میفهمین که جرات میخواد از بحث شبیه سازی تو این تاپیکا زد و ...
من نمی گم دروغه:love: ولی تا حالا ایران یه برنامه شبیه سازی داده بیرون :eek::confused: اگه ایران تونست یه برنامه بسازه که بتونیم بازی میکرو با کامپیوتر بازی کنیم بعدش بیاد در باره پلی 3 که کل هکر های دنیا موندن بازی کپی اجرا کنن :biggrin1::biggrin1: اینم از اون حرف ها هستش که شما میگید. نه بلد نیستم :confused:بعدش جرات نمی خواد مگه می خواد ادم بکشی:biggrin1:بیا منم میگم شبیه سازه پلی 4 رو دارم کار می کنم چی شد گرفتنم :love: بگذریم خندیدم:biggrin1:البته نه به شما به اون کسانی که این فکر رو توی ایران دارن:biggrin1:

نه میثم جان چیزه نا ممکنی نیست زمان میبره همین PS2 هم خیلی ها میگفتن امکان نداره اگه برنامه نویس قوی پیدا بشه میشه که الته باید حتما تجربه شبیه ساز کردن PS1 و PS2 رو دشته باشه و الان هم با سیستمهای جدیدی که برای PC اومده این مسئله میشه گفت شدنی هست البته نه الان ;)
هیچ چیزی نا ممکن نیست :blushing:
اره من هم می دونم یه روز میاد نه به دست ما ایرانی ها :biggrin1: اگه ایران بخواد روش کار کنه یا دیگه نمی یاد یا اگه بیاد تا 8000 سال اینده شاید بیاد بیرون :sick::sick::sick: اره من هم میدونم کسانی که این یکی دو تا رو ساختن اونا این رو هم کاریش می کنن نه الان شاید 4 ساله دیگه خبری بشه :biggrin1::biggrin1:

این سایتی که دادی باز نمیشه و این سایت که گزاشتی سورسش برای کجاست ؟ بعد اینکه فعلا بهترین برنامه نویسها دارن رو PS2 کار میکنن که به جاهایی رسیدن والا REFRACTION 5 سال پیش گفت بعد از PS2 روی شبیه ساز PS3 کار میکنن که هنوز نشده بعد این برنامه نوسها کجایی هستند میشه بگید ؟ بعد اینکه این فقط در حد حرف هست که خیلی ها این ادعا رو کردند
اقا این دوستمون راست میگفت :love::love::love::love::love::love::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
باید جرات کنی:sick::sick::sick::sick::sick: ترتیب سایتشونو دادن هه هه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من به كار ايراني ها ايمان دارم. اگه بخوان كاري بكنن حتماً ميكنن. ما هيچ چيزي از غربي ها كم نداريم تازه جلوتر هم بوديم ولي اونا اومدم علم رو از ما دزديدن حالا نوبت ماست كه علم رو ازشون بدزديم. شك نكنين ميتونيم كافيه كه بخواهيم. آيه ياس هم نخونين.

West Programmers

درباره اینکه ایرانیها میتونن کاری کنن یا نه بهتره خودمونو دست کم نگیریم همین الانش برترین برنامه نویسارو هم داریم خبراییم که شنیدم که از نوشتن سیستم عامل یونیگ هستش که اسم بردن البته به زودی خبراشو بیشتر میدن وقتی ما بتونیم سیستم عامل بنویسیسم چرا نتونیم شبیه سازی کنیم ؟ چس هر چیزی شدنیه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or