آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا کلنگ هر کاری میکنم نمی شه به دادم برس 20 فریم اون تنظیماتی که گذاشته بودی برای گاو1 گرفتم بازم نشد

ای بابا کلنگ هر کاری میکنم نمی شه به دادم برس 20 فریم اون تنظیماتی که گذاشته بودی برای گاو1 گرفتم بازم نشد

عزیز من بهت گفتم تنظیمات cpu.advanced.speedhack و با چه ورژنی کار میکنی رو بزار

اقا من هر کاری کردم نتونستم pcsx2-r2107 رو گیر بیارم اگه میشه یه لینک سالم بزارین خیلی ممنون میشم

عزیز من بهت گفتم تنظیمات cpu.advanced.speedhack و با چه ورژنی کار میکنی رو بزار
با لگانسی بهتر شد ولی باید هی با هاش ور بری بهترین تنظیمات چیه این دایرکس 130 مگی روهم دان کردم بندازم کجا زیادن ممنون می شم کمک کنید بزار یه چیز بگم همه رو گر فتم اگه میشه از اول تو ضیح بدی ممنون میشم و کجا بندازم فایل ها روممنون :((:((:(( انداختن کجا مهمه :biggrin1::biggrin1::cool:

با لگانسی بهتر شد ولی باید هی با هاش ور بری بهترین تنظیمات چیه این دایرکس 130 مگی روهم دان کردم بندازم کجا زیادن ممنون می شم کمک کنید بزار یه چیز بگم همه رو گر فتم اگه میشه از اول تو ضیح بدی ممنون میشم و کجا بندازم فایل ها روممنون :((:((:(( انداختن کجا مهمه :biggrin1::biggrin1::cool:

گمونم هم چیرو باید ده بار بگم باباااااااااااااااااااااااااا اینارو تنظیماتش رو بزااااااااااااااااااااااااااااااااااار
CPU. ADVANCED.SPEEDHACK و ورژن برنامت چی هست

سیوهای ورژنهای قدیمی در این ورژنهای جدید کار نمیکند یعنی من سیو بازی خدای جنگ را در این ورژنهای جدید میزنم ارور لودینگ میده چرا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or