آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شلام یک patch جدید برای بازیه silen hill origins میزارم براتون که بسیار عالی شده با gsdx باید software بزارید البته در بعضی مواقعه هم میتونید با zero کار کنید A8D83239.pnach موفق باشد این ورژن فقط برای slus هست ;)

شلام یک patch جدید برای بازیه silen hill origins میزارم براتون که بسیار عالی شده با gsdx باید software بزارید البته در بعضی مواقعه هم میتونید با zero کار کنید A8D83239.pnach موفق باشد این ورژن فقط برای slus هست ;)
جواب من چی شد
سیوهای ورژنهای قدیمی در این ورژنهای جدید کار نمیکند یعنی من سیو بازی خدای جنگ را در این ورژنهای جدید میزنم ارور لودینگ میده چرا
من هر کاری کردم pes 2010 نیامد فرهاد جان تنظیمات خاصی باید انجام داد این بازی از شرکت لوح زرین است انگلیسی ان در بازار نیست

وقتی بازی را میزنم فقط صفحه سیاه میاید و دیگه هیچی نمیاید
تو بازار نیستش تتتتتتتتتتتنظیمات بازی pes2010
گرافیک 8600 جی تی
سی پی یو دو هسته ای 4500 اینتل
رم 2 گیگ
ویندوز 7
سایت است که بشه بازیهای سونی 2 را دان کرد یا مغازه ای است که بشه بازیهای اصل انگلیسی را تهیه کرد

جواب من چی شد
سیوهای ورژنهای قدیمی در این ورژنهای جدید کار نمیکند یعنی من سیو بازی خدای جنگ را در این ورژنهای جدید میزنم ارور لودینگ میده چرا
من هر کاری کردم pes 2010 نیامد فرهاد جان تنظیمات خاصی باید انجام داد این بازی از شرکت لوح زرین است انگلیسی ان در بازار نیست

وقتی بازی را میزنم فقط صفحه سیاه میاید و دیگه هیچی نمیاید
تو بازار نیستش تتتتتتتتتتتنظیمات بازی pes2010
گرافیک 8600 جی تی
سی پی یو دو هسته ای 4500 اینتل
رم 2 گیگ
ویندوز 7
سایت است که بشه بازیهای سونی 2 را دان کرد یا مغازه ای است که بشه بازیهای اصل انگلیسی را تهیه کرد

ببینم منظورت از سیوات نمیاد کدومه ؟ با f1 هست یا نه با مموری کارد هست ؟

سلام فرهاد جان شرمنده این همه سوال فقط 1 پاسخ
مموری کارت است

حوب دقیق بگو چه اروری میده و چی میشه سیوات رو چجوری ران میکنی که نمیشه سیو قبلیت رو چجوری ریختی تو این مموری جدید کامل بگو

حوب دقیق بگو چه اروری میده و چی میشه سیوات رو چجوری ران میکنی که نمیشه سیو قبلیت رو چجوری ریختی تو این مموری جدید کامل بگو
با ورژن 06 بازیهای خدای جنگ 1و 2 و غیره را سیو کردم
الان با ورژن 07 لود ارور میده

با ورژن 06 بازیهای خدای جنگ 1و 2 و غیره را سیو کردم
الان با ورژن 07 لود ارور میده

به خاطر همین جواب دادناته که درست جواب نمیگیری من بهت میگم کامل توضیح بده که چه اروری میده باز میگی ارور میده ؟

به خاطر همین جواب دادناته که درست جواب نمیگیری من بهت میگم کامل توضیح بده که چه اروری میده باز میگی ارور میده ؟
الان من با برنامه 1888 بازی خدای جنگ را با سیو اوردم ولی با همان سیو ولی با ورژنهای جدید یا همان 07 سیوهای را نمیخونه وقتی مموری کارت را از 1888 به روی مموری کارت ورژنهای جدید گذاشتم از سیو نمیاره ا

الان من با برنامه 1888 بازی خدای جنگ را با سیو اوردم ولی با همان سیو ولی با ورژنهای جدید یا همان 07 سیوهای را نمیخونه وقتی مموری کارت را از 1888 به روی مموری کارت ورژنهای جدید گذاشتم از سیو نمیاره ا

خب شايد 9.7 مموري خودش رو بخواد!
تو بعصي از بازيها كه من تست كردم 9.6 فريم بيشتري ميده. خداي جنگ هم كه با 9.6 مشكلي نداره با همون برو

آقا بایوس هاتون نصفش قدیمیه مال 9.2
بقیه خرابن چون رر بازش نکرد

فایل ستابتون هم خرابه آخه یچیزی توش حذف شده

لطفا دقت و تست کنید فایل ها رو

آقا بایوس هاتون نصفش قدیمیه مال 9.2
بقیه خرابن چون رر بازش نکرد

فایل ستابتون هم خرابه آخه یچیزی توش حذف شده

لطفا دقت و تست کنید فایل ها رو

تمامی اونها اولا سلمن دوما این قیافه چیه کسی مگه بهت بدهکاره باید فیلهای با پسوند bin رو دان کنی :evil:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or