Golden7light
کاربر سایت
تمامی اونها اولا سلمن دوما این قیافه چیه کسی مگه بهت بدهکاره باید فیلهای با پسوند bin رو دان کنی![]()
دوستان گيم شارك رو هم ميشه رو اين اجرا كرد؟ كسي تا حالا اجرا كرده؟
ببخشید لطفا دیگه فایل هاتون رو توی 4 sharedنزارید آخه هر 20پانیه disconnect میشه
ممنون
:biggrin1::biggrin1:
special thanks
اقا اگه میشه یک بار دیگه تنظیمات god of war1رو بزارید
من توی نسخه ی 9.5که بازی می کنم اینو با بایس های تازه 2006اون اژدهای توی کشتی غیب می شه لطفا کمکم کنید ! اگه با 9.7بازی کنم حله. :blushing::biggrin1::smile:
اقا من ویندوزم 7 هست نمی زاره بزارم روی دایرکس 10 جریان چیه
بابا من گرفتم هر دو هم کار میکنه من با وین رار بازش کردم امتحان کن میشه:biggrin1:یا علی تو هنوز اول کاری باید هفت خان رستمو رد کنی تا بتونی بازی کنیاقا من ورژن 9.7رو که توی این صفحه گفتید دانلود کردم
ببخشید ولی این فایلو حتی 7zipهم باز نکرد چکار باید بکنم؟:confused::confused::confused:
ما رو که مسخره نکردید ها؟؟؟؟:laughing::cheesygri
خیلی خنگم نه؟؟؟؟:biggrin1:
لطفا به من حتما جواب بدید ممنون!!!![]()
دوست خوبم همونطور كه استاد فرهاد گفتن الان ديگه به تنظيمات خاصي برا بازيها نياز نيست. من خودم بيشتر با 9.6 كار ميكنم. مشكلي هم نداره.شما برا gow1 با 9.6 كار كن اگه مشكلي بود بگو تا براتون تنظيمات تو 9.7بذارم. فقط اگه اونايي كه تو امضاي من هستن رو دان كردي، پلاگين گرافيك رو روي جديدترينش بذار. قديميا واسه چندتا بازيه ديگه هستن::biggrin1::biggrin1:
special thanks
اقا اگه میشه یک بار دیگه تنظیمات god of war1رو بزارید
من توی نسخه ی 9.5که بازی می کنم اینو با بایس های تازه 2006اون اژدهای توی کشتی غیب می شه لطفا کمکم کنید ! اگه با 9.7بازی کنم حله. :blushing::biggrin1::smile:
باشه از اين به بعد من سعي ميكنم تو Multiupload بذارمببخشید لطفا دیگه فایل هاتون رو توی 4 sharedنزارید آخه هر 20پانیه disconnect میشه
ممنون
ببين شما سادهترين راحي كه جلوته! اينه كه اگه با ورژن فارسي gow2 ميري، بري انگليسيش رو بگيري و اگه داري با انگليسي ميري، بري فارسيش رو بگيري، بعد با اون سيو قبليت رو ادامه بدي تا اون يه تيكه كه گير ميزنه رد بشه، بعد ميتوني با هركدوم كه دلت خاست ادامه بدي!! البته راه ديگهاي هم هست كه اگه دلت نخواست بري يكي ديگه بخري يا مشكلت حل نشد بگو تا برات بگم.یک سوال در مورد gow2 دارم. بازی کاملا روان اجرا میشه اما در پایان مرحله ی Ascension of Atlas صفحه سیاه میشه! ولی بازی در جریانه و حتی میشه وارد منو شد(منو بدون مشل اجرا میشه).تو خود برنامه نوشته :unexected MPEG error???
در صفحه 168 هم یک همچین چیزی دیدم اما معلوم نشد چطور مشکلشون حل شده!
شما برا gow بايد رو Hardware بذاري. فقط دقت كن كه از ورژناي جديد استفاده كني. شما هم اگه همون تنظيماتي كه برا gow1 تو 9.6 گذاشتم استفاده كني، مشكلت حل ميشه9800 10 رو هم ساپورت میکنه درستش کردم اقا انقدر فریم پایینه گاو1 30 فریم تنضیماتی نداره این ورژن که دوستمون گلدن گذاشته هر دو رو گرفتم ولی دومی نمیاره 9.7 تا دایرکس 11 و10 رو داره میزنم یه ارور میده ولی 9.6 رو که زدم میزاره دایرکس 10 استفاده کنی روی سافت میزنم میاره
مشكلي ندارن. شما سعي كن برا دانلود از برنامه IDM يا DAP استفاده كني. خودم با IDM5.2 حال ميكنم!اقا من ورژن 9.7رو که توی این صفحه گفتید دانلود کردم
ببخشید ولی این فایلو حتی 7zipهم باز نکرد چکار باید بکنم؟:confused::confused::confused:
ما رو که مسخره نکردید ها؟؟؟؟:laughing::cheesygri
خیلی خنگم نه؟؟؟؟:biggrin1:
لطفا به من حتما جواب بدید ممنون!!!![]()
هفت خان كدومه دوست من! شما اگه تازه كارين بهته با 9.6 كار كنيد كه آسونتره بعد ديگه اگه 9.6 جواب نداد برين سراغ 9.7بابا من گرفتم هر دو هم کار میکنه من با وین رار بازش کردم امتحان کن میشه:biggrin1:یا علی تو هنوز اول کاری باید هفت خان رستمو رد کنی تا بتونی بازی کنی
یک سوال در مورد gow2 دارم. بازی کاملا روان اجرا میشه اما در پایان مرحله ی Ascension of Atlas صفحه سیاه میشه! ولی بازی در جریانه و حتی میشه وارد منو شد(منو بدون مشل اجرا میشه).تو خود برنامه نوشته :unexected MPEG error???
در صفحه 168 هم یک همچین چیزی دیدم اما معلوم نشد چطور مشکلشون حل شده!
مشکل در اینه که بنده از 2 dvd استفاده میکنم.یک نسخه 8 gb و یک نسخه 4 gb !
از نسخه pcsx2-r1888 استفاده میکنم و با دستکاری هایی که در advanced options انجام دادم در حال حاظر در قبل از فیلم مبارزه گیر میکنه!
بنابر این اشکال کار از تنظیماته.