آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:biggrin1::biggrin1:

تمامی اونها اولا سلمن دوما این قیافه چیه کسی مگه بهت بدهکاره باید فیلهای با پسوند bin رو دان کنی :evil:

special thanks

اقا اگه میشه یک بار دیگه تنظیمات god of war1رو بزارید
من توی نسخه ی 9.5که بازی می کنم اینو با بایس های تازه 2006اون اژدهای توی کشتی غیب می شه لطفا کمکم کنید ! اگه با 9.7بازی کنم حله. :blushing::sick::biggrin1::smile:

ببخشید لطفا دیگه فایل هاتون رو توی 4 sharedنزارید آخه هر 20پانیه disconnect میشه
ممنون

دوستان گيم شارك رو هم ميشه رو اين اجرا كرد؟ كسي تا حالا اجرا كرده؟

این سوال برای چندمین بار پرسیده میشه نه شما نمیتونی از برنامه گیم شارک تو این emu استفاده کنی ولی با استفاده از patch یا سیو میتونی cheat استفاده کنی

ببخشید لطفا دیگه فایل هاتون رو توی 4 sharedنزارید آخه هر 20پانیه disconnect میشه
ممنون

من اشکالی درش نمیبینیم بعضی وقتها هم دان میکنم و dc نمیشه شما اگر چیزی رو خواستی دان کنی نشد بهم بگو تا برات یه جا دیگه بزارم

special thanks

من توی نسخه ی 9.5که بازی می کنم اینو با بایس های تازه 2006اون اژدهای توی کشتی غیب می شه لطفا کمکم کنید ! اگه با 9.7بازی کنم حله. :blushing::sick::biggrin1::smile:

الان با این ورژن جدید دیگه به اون صورت نیاز به تنطیمات نداری با 9.7 کار کن و اگه win7 هم داری بهتر مشکل مه خیلی بهتر شده و سرعت بازی هم چند برابر من gow1 رو بازی نکردم ;)

اقا من ویندوزم 7 هست نمی زاره بزارم روی دایرکس 10 جریان چیه

شما کارت گرافیکت چیه ؟ بعد با کدم پلاگین کار میکنی یه عکس بزار شما اگه کارت گرافیکت dx10 رو ساپورت نکنه نمیتونی کار کنی پیشنهاد میکنم این رو بریزی DirectX10 rc2 update.7z

یک سوال در مورد gow2 دارم. بازی کاملا روان اجرا میشه اما در پایان مرحله ی Ascension of Atlas صفحه سیاه میشه! ولی بازی در جریانه و حتی میشه وارد منو شد(منو بدون مشل اجرا میشه).تو خود برنامه نوشته :unexected MPEG error???
در صفحه 168 هم یک همچین چیزی دیدم اما معلوم نشد چطور مشکلشون حل شده!

9800 10 رو هم ساپورت میکنه درستش کردم اقا انقدر فریم پایینه گاو1 30 فریم تنضیماتی نداره این ورژن که دوستمون گلدن گذاشته هر دو رو گرفتم ولی دومی نمیاره 9.7 تا دایرکس 11 و10 رو داره میزنم یه ارور میده ولی 9.6 رو که زدم میزاره دایرکس 10 استفاده کنی روی سافت میزنم میاره

سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من ورژن 9.7رو که توی این صفحه گفتید دانلود کردم
ببخشید ولی این فایلو حتی 7zipهم باز نکرد چکار باید بکنم؟:confused::confused::confused:

ما رو که مسخره نکردید ها؟؟؟؟:p:laughing::cheesygri

خیلی خنگم نه؟؟؟؟:biggrin1::eek::-"

لطفا به من حتما جواب بدید ممنون!!!:love:

ببخشید ولی این فایلو حتی 7zipهم باز نکرد چکار باید بکنم؟:confused::confused::confused:

بابا من گرفتم هر دو هم کار میکنه من با وین رار بازش کردم امتحان کن میشه:biggrin1:یا علی تو هنوز اول کاری باید هفت خان رستمو رد کنی تا بتونی بازی کنی

special thanks

دوست خوبم همونطور كه استاد فرهاد گفتن الان ديگه به تنظيمات خاصي برا بازيها نياز نيست. من خودم بيشتر با 9.6 كار ميكنم. مشكلي هم نداره.شما برا gow1 با 9.6 كار كن اگه مشكلي بود بگو تا براتون تنظيمات تو 9.7بذارم. فقط اگه اونايي كه تو امضاي من هستن رو دان كردي، پلاگين گرافيك رو روي جديدترينش بذار. قديميا واسه چندتا بازيه ديگه هستن:

ممنون
باشه از اين به بعد من سعي ميكنم تو Multiupload بذارم

یک سوال در مورد gow2 دارم. بازی کاملا روان اجرا میشه اما در پایان مرحله ی Ascension of Atlas صفحه سیاه میشه! ولی بازی در جریانه و حتی میشه وارد منو شد(منو بدون مشل اجرا میشه).تو خود برنامه نوشته :unexected MPEG error???
ببين شما ساده‌ترين راحي كه جلوته! اينه كه اگه با ورژن فارسي gow2 ميري، بري انگليسيش رو بگيري و اگه داري با انگليسي ميري، بري فارسيش رو بگيري، بعد با اون سيو قبليت رو ادامه بدي تا اون يه تيكه كه گير ميزنه رد بشه، بعد ميتوني با هركدوم كه دلت خاست ادامه بدي!! البته راه ديگه‌اي‌ هم هست كه اگه دلت نخواست بري يكي ديگه بخري يا مشكلت حل نشد بگو تا برات بگم.

9800 10 رو هم ساپورت میکنه درستش کردم اقا انقدر فریم پایینه گاو1 30 فریم تنضیماتی نداره این ورژن که دوستمون گلدن گذاشته هر دو رو گرفتم ولی دومی نمیاره 9.7 تا دایرکس 11 و10 رو داره میزنم یه ارور میده ولی 9.6 رو که زدم میزاره دایرکس 10 استفاده کنی روی سافت میزنم میاره
شما برا gow بايد رو Hardware بذاري. فقط دقت كن كه از ورژناي جديد استفاده كني. شما هم اگه همون تنظيماتي كه برا gow1 تو 9.6 گذاشتم استفاده كني، مشكلت حل ميشه

مشكلي ندارن. شما سعي كن برا دانلود از برنامه IDM يا DAP استفاده كني. خودم با IDM5.2 حال ميكنم!

بابا من گرفتم هر دو هم کار میکنه من با وین رار بازش کردم امتحان کن میشه:biggrin1:یا علی تو هنوز اول کاری باید هفت خان رستمو رد کنی تا بتونی بازی کنی
هفت خان كدومه دوست من! شما اگه تازه كارين بهته با 9.6 كار كنيد كه آسونتره بعد ديگه اگه 9.6 جواب نداد برين سراغ 9.7
موفق باشيد;)

مشکل در اینه که بنده از 2 dvd استفاده میکنم.یک نسخه 8 gb و یک نسخه 4 gb !
از نسخه pcsx2-r1888 استفاده میکنم و با دستکاری هایی که در advanced options انجام دادم در حال حاظر در قبل از فیلم مبارزه گیر میکنه!
بنابر این اشکال کار از تنظیماته.

کارهایی که Golden7light جان گفتن انجام بده اگه نشد برو تو قسمت advanced و clamp mode ها رو بزار روی high و normal و یا بیشتر از بازیت image بگیر و سعی کن با deamon tool ازش mount کنی

مشکل در اینه که بنده از 2 dvd استفاده میکنم.یک نسخه 8 gb و یک نسخه 4 gb !
از نسخه pcsx2-r1888 استفاده میکنم و با دستکاری هایی که در advanced options انجام دادم در حال حاظر در قبل از فیلم مبارزه گیر میکنه!
بنابر این اشکال کار از تنظیماته.

خب شما اگه از 9.6 استفاده ميكني(آخه هم 9.7 و هم 9.6، 1888 رو دارن.) اون تنظيماتي كه برا gow1 رو گذاشتم، استفاده كن، قاعدتا نبايد مشكلي باشه. چون من ندارم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or