ایا با ورژنهای جدید میشه بازی mortal kombat shaolin monks را بازی کرد تنظیمات هم فراموش نشه ممنون
رضا جان من این بازی رو ندارم ولی گویا هنوز مشکل داره شما اگه مشکل فریم داری وین 7 بریزی درست میشه
ایا با ورژنهای جدید میشه بازی mortal kombat shaolin monks را بازی کرد تنظیمات هم فراموش نشه ممنون
وین 7 دارمرضا جان من این بازی رو ندارم ولی گویا هنوز مشکل داره شما اگه مشکل فریم داری وین 7 بریزی درست میشه
سلام
من گاد 1 رو اجرا میکنم چه با 2.6 و چه با این جدیده ولی هر دو توی از سخره لفتادن کریتوس دیگه چیزی نشون نمیدن .
آخه چرا
CPU هم از SSSE3 پشتیبانی میکنه من از GDX1.15 استفاده میکنم . با بایوس که سال 2006 هست .
من از ويندوز7 اسفاده ميكنم ديگه با xp sp2 2تاش هم دارم.4 روزه هي دارم تنظيمات مختلف امتحان ميكنم درست نميشه.
هرچي بود دانلود كردم adslگرفتم راحتم.كلا هر بازي اي.
من اگه يادتون باشه تابستون يه سيستم نفتي داشتم كه با اون راحت بود الان سيستم رو برديم بالا خراب شده.![]()
پستهای من را چرا جواب نمیدیخوب الان مشکل شما چیه؟
پستهای من را چرا جواب نمیدی
خواهشن به این سوالها پاسخ بدهقربان شکلت وقتی این بازی رو بازی نکردم تنظیمات از کجا برات بیارم بعد گفتن هنوز بازیش مشکل داره
خواهشن به این سوالها پاسخ بده
من هر کاری کردم pes 2010 نیامد فرهاد جان تنظیمات خاصی باید انجام داد این بازی از شرکت لوح زرین است انگلیسی ان در بازار نیست
وقتی بازی را میزنم فقط صفحه سیاه میاید و دیگه هیچی نمیاید
تو بازار نیستش تتتتتتتتتتتنظیمات بازی pes2010
گرافیک 8600 جی تی
سی پی یو دو هسته ای 4500 اینتل
رم 2 گیگ
ویندوز 7
سایت است که بشه بازیهای سونی 2 را دان کرد یا مغازه ای است که بشه بازیهای اصل انگلیسی را تهیه کرد
تنظیمات خدای جنگ 1و2
تنظیمات فیفا استریت 2 و bully
تنظیمات خدای جنگ 1و2در مورد اینکه بازی از کجا بگیری نمیدونم این از این در مورد pes هم گفتم بازیش نکردم در مورد gow هم شما اول از همه این رو دان کن Pcsx2-legacy-r2107.7z بعد از اون این رو هم دان کن
نکته : این برنامه Pcsx2-r2161.7zرو نمیخواد باهاش کار کنی همون بالایی رو برو فقط پلاگینهاش رو بریز تو بالاییه چون جدید هست بعد dx9 برای اگوست رو هم نصب باید بکنی و بعد از اون باید dx10 رو هم نصب کنی و با gsdx کار کن و در قسمت hardware بزارش روی dx10 و یا 11 بعد هم همه چی روی دیفالت باشه بعد تو قسمت speedhack روی x2 بزار سه تا تیک رو برن و vucycle رو تا اخر ببر در تنظیمات cpu روی نرمال و همه 0 باشن![]()
تنظیمات خدای جنگ 1و2
تنظیمات فیفا استریت 2 و bully
من با ورژنهای قبلی بازیهای را سیو کردم الان در این ورژنها ارور لود میده و سیوهام را نمیاره