آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت اساتيد محترم
حتما استحضار داريد كه چند ماه پيش 2 دی وی دی با نام god of war 1&2 برای pc عرضه شد من با همون شبيه سازی که داخل دی وی دی بود تونستم god of war 1 رو تموم کنم اما
god of war 2 رو فقط تا انجایی تونستم برم که کريتوس سوار اسب بالدلر ميشه و پرواز ميکنه
که همن جا گير ميکنه ميخواستم بدونم راه حلی برای اين مشکل هست يا نه
با تشکر

فعلا خبری نیست با همون ورژن pc بازی کنی بهتر هست

سلام دوستان
اقا از دوستان کسی تست کرده ببینه جدیدترین ورزن این برنامه ایا می تونه smackdown vs raw 2010 رو اجرا کنه یا نه؟
smackdown vs raw 2009 رو چطور؟
اصن سایتی چیزی هست که بگه چه بازی هایی رو اجرا می کنه و چه بازیاییی رو اجرا نمی کنه؟

سلام دوستان
اقا از دوستان کسی تست کرده ببینه جدیدترین ورزن این برنامه ایا می تونه smackdown vs raw 2010 رو اجرا کنه یا نه؟
smackdown vs raw 2009 رو چطور؟
اصن سایتی چیزی هست که بگه چه بازی هایی رو اجرا می کنه و چه بازیاییی رو اجرا نمی کنه؟

شما برنامرو دان کن تست بگیر میشه بازی کرد
در اینجا هم لیست بازیهایی که میاد و نمیاد رو نوشته http://pcsx2.net/compat.php?c=key

دوستان من tekken 5 رو اجرا میکنم روی صفحه چندین خط عمودی هست! چطور میشه حلش کرد؟
یه مشکل دیگه هم هست که با این که 60 فریم میده ولی احساس میکنم بازی بعضی موقع ها کند میشه!

دوستان من tekken 5 رو اجرا میکنم روی صفحه چندین خط عمودی هست! چطور میشه حلش کرد؟
یه مشکل دیگه هم هست که با این که 60 فریم میده ولی احساس میکنم بازی بعضی موقع ها کند میشه!

شما در تنظیمات gsdx باید تیک native رو بزنی و تیکهای allow 8 bit و windows رو یک چیزه دیگه بهت پیشنهاد میکنم برای اجرا روان این بازی با win 7 کار کنی و از gsdx 10 و 11 که تا مثل ps2 راحت بازی کنی کاری که خودم میکنم ;)

شما در تنظیمات gsdx باید تیک native رو بزنی و تیکهای allow 8 bit و windows رو یک چیزه دیگه بهت پیشنهاد میکنم برای اجرا روان این بازی با win 7 کار کنی و از gsdx 10 و 11 که تا مثل ps2 راحت بازی کنی کاری که خودم میکنم ;)
نتیو رو تیک میزنم بازی دیگه اجرا نمیشه اتفاقا 7 هم استفاده میکنم

مدل سیستمت چیه شما؟ بعد کدوم ورژن رو داری تست میکنی؟
مشخصات سیستمم تو پروفایلم هست در کل مشکلی از لحاظ سیستم ندارم
ورژن 0.9.7.2049 مربوط به 21 اکتبر و از gdx 890 استفاده میکنم
با ورژن آخر هم کهr2085 هست تست زدم بازم همین مشکل بود

اخرین دایرکس برای ویندوز 7

ایا خود ویندوز 7 نسخه نهای دایرکس دارد

من هر کاری میکنم در ویندوز سون نتونستم بازی کنم فرهاد جون لطفا توضیح بده همراه با عکس

آخرین ویرایش:
اخرین دایرکس برای ویندوز 7

ایا خود ویندوز 7 نسخه نهای دایرکس دارد

من هر کاری میکنم در ویندوز سون نتونستم بازی کنم فرهاد جون لطفا توضیح بده همراه با عکس

در حال حاضر بهترین برنامه کدام است ایا بازی pes 2010 را اجرا میکند

فعلا که همین که 1972 هست که اومده خوب هم هست win7 خودش dx11 رو داره ولی شما اول dx10 رو روش نصب کن

فعلا که همین که 1972 هست که اومده خوب هم هست win7 خودش dx11 رو داره ولی شما اول dx10 رو روش نصب کن
سلام فرهاد جون من دایرکس 10 را نصب کردم باز هم ارور ابدیت دایرکس میده این سایت بسته شده یا ***** شده http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/emulation/Pcsx2?view=details

لینک 1972 را بده و جدیدترین ورژنش کدام است
منظور شما این است
Pcsx2-legacy-r1972

سلام فرهاد جون من دایرکس 10 را نصب کردم باز هم ارور ابدیت دایرکس میده این سایت بسته شده یا ***** شده http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/emulation/Pcsx2?view=details

لینک 1972 را بده و جدیدترین ورژنش کدام است
منظور شما این است
Pcsx2-legacy-r1972

شما باید اول dx9 ورژن اگوست رو دان کنی بعد .بله همون legacy-r1972 رو دان کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or