آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما باید اول dx9 ورژن اگوست رو دان کنی بعد .بله همون legacy-r1972 رو دان کن
من هر کاری کردم pes 2010 نیامد فرهاد جان تنظیمات خاصی باید انجام داد این بازی از شرکت لوح زرین است انگلیسی ان در بازار نیست

وقتی بازی را میزنم فقط صفحه سیاه میاید و دیگه هیچی نمیاید

آخرین ویرایش:
من هر کاری کردم pes 2010 نیامد فرهاد جان تنظیمات خاصی باید انجام داد این بازی از شرکت لوح زرین است انگلیسی ان در بازار نیست

وقتی بازی را میزنم فقط صفحه سیاه میاید و دیگه هیچی نمیاید

من زياد اهل PES نيستم ولي شركت لوح زرين رو خوب ميشناسم. تا اونجايي كه من ميدونم هيچ كس ازش راضي نيست. بازيهاش دستكاري شده و تقلبي هستن مثلا Wining Eleven 2005 رو به جاي فوتباليستا ميفروشه! :eek:
در كل منظورم اينه كه اول بازي اصل رو پيدا كن بعد باهاش ور برو. قديما يه سري بازي از مالزي مياومد كه اصل بودن، الان نميدنم براي بازي هاي جديد گير بياد يا نه. ولي من خودم از بازي هاي شركت T20 خيلي راضي هستم. اصل اصل هستن لااقل براي بازي هاي FF و Evil. شركت Star هم بد نيست ولي يه بار ديسكش كار نكرد كه ماله FFVII بود.

من زياد اهل PES نيستم ولي شركت لوح زرين رو خوب ميشناسم. تا اونجايي كه من ميدونم هيچ كس ازش راضي نيست. بازيهاش دستكاري شده و تقلبي هستن مثلا Wining Eleven 2005 رو به جاي فوتباليستا ميفروشه! :eek:
در كل منظورم اينه كه اول بازي اصل رو پيدا كن بعد باهاش ور برو. قديما يه سري بازي از مالزي مياومد كه اصل بودن، الان نميدنم براي بازي هاي جديد گير بياد يا نه. ولي من خودم از بازي هاي شركت T20 خيلي راضي هستم. اصل اصل هستن لااقل براي بازي هاي FF و Evil. شركت Star هم بد نيست ولي يه بار ديسكش كار نكرد كه ماله FFVII بود.
تو بازار نیستش تتتتتتتتتتتنظیمات بازی pes2010

سلام
چند تا سوال داشتم:
1. جریان Pcsx2-legacy-r2107 چیه؟ منظور از legacy چیه؟ چه فرقی با این ورژن کامل Pcsx2-r2127 داره؟
2. جریان این Opencl-nvidia چیه؟ منظور از opencl چیه؟فرقش با openGL چیه؟
مرسی

سلام
چند تا سوال داشتم:
1. جریان Pcsx2-legacy-r2107 چیه؟ منظور از legacy چیه؟ چه فرقی با این ورژن کامل Pcsx2-r2127 داره؟
2. جریان این Opencl-nvidia چیه؟ منظور از opencl چیه؟فرقش با openGL چیه؟
مرسی

1- تا اونجا که من اطلاع دارم در نسخه لجیسی از GUI قدیمی استفاده میشه و در نسخه عادی هم از نسخه جدید
2- در واقع Opencl برای انویدیا نیست بلکه آزاد هست ( مثل Opengl ) بنابراین AMD هم میتونه ازش استفاده کنه.در مورد کاراییش باید بگم که اجازه میده از GPU و توانایی پردازشش برای چیزی جز گرافیک استفاده بشه

ایا با ورژنهای جدید میشه بازی mortal kombat shaolin monks را بازی کرد تنظیمات هم فراموش نشه ممنون

سلام.من دوباره پيدام شد!غرض از مزاحمت اينكه ما يه 1 هفته اي ميشود كه سيستم را عوض كرده اما گيم ها بسيار بسيار سريع اجرا ميشوند و قابل بازي نيست هر كاري هم كردم درست نشد.
سيستم جديدم:
Ram:6 Gb
VGA: nVidia Geforce GTX 295
Cpu:Intel Core i7

سلام دوستان من با دست پر برگشتم .
cpu 7400 cor2 duo
vga 4870 ati
ram2 gig
main giga

اساتید گرام لطفا یک پک کامل از پلاگینها و خلاصه تمام چیزهایی که برای god of war میخواد رو لطف کنید ممنون میشم.

سلام دوستان من با دست پر برگشتم .
cpu 7400 cor2 duo
vga 4870 ati
ram2 gig
main giga

اساتید گرام لطفا یک پک کامل از پلاگینها و خلاصه تمام چیزهایی که برای god of war میخواد رو لطف کنید ممنون میشم.

لینک اول همه چی هست

سلام.من دوباره پيدام شد!غرض از مزاحمت اينكه ما يه 1 هفته اي ميشود كه سيستم را عوض كرده اما گيم ها بسيار بسيار سريع اجرا ميشوند و قابل بازي نيست هر كاري هم كردم درست نشد.
سيستم جديدم:
Ram:6 Gb
VGA: nVidia Geforce GTX 295
Cpu:Intel Core i7

اقایون سلام پیشنهاد میکنم برای اینکه بازیهای رو در pcsx2 طوفانی بازی کنید حتما حتما حتما از win7 استفاده کنید و از gsdx10 تا ببینید فرق رو عالی میشود موفق باشید :p:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or