آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان میدونید مشکل این ارور از چیه؟
bios.scph-70012.nvm
درضمن ویندوزم ویستا هست سیستمم هم بالا

دوستان اگه بتونن PCSX بزارن که
با God of war 2 تنظيم شده باشه من هر چی دانلود کردم خودم تنظيم کردم بازی وسطاش هنگ
ميکنه خسته شدم يکی يک کمک کنه

این پچ که مال GOW 2 بود.برای از بین بردن مه GOW 1 پچی نیست.

CPU:4000 AMD Dual Core
VGA:8500 gt 512
RAM: 3 GIG
ورژن pcsx2-beta-1474 رو دان کردم.
پلاگین گرافیک Gsdx 1571 SSe2 1.15
تمام تیکهای Speed hack رو زدم.
تنظیمات سی پی یو:90 45 1 1 .تیک micro vu رو با Frame skip برداشتم.
Advenced رو هم همه گزینه های Flash To zero رو زدم.بقیه رو None و Chop\Zero هستن
.

اول اینکه در تنظیمات advanced مدل ee round رو به negative تغغیر بده از پلاگینهای قدیمی gsdx استفاده کن بهتر میشه این D6385328.pnach ببین چه جور میشه برای gow1 هست و تیکهای flush zero رو بردار در زمن جدیدترین ورژن رو هم دان کن
gsdx 1479 رو تست کن pcsx2 9.6

آخرین ویرایش:
دوستان اگه بتونن PCSX بزارن که
با God of war 2 تنظيم شده باشه من هر چی دانلود کردم خودم تنظيم کردم بازی وسطاش هنگ
ميکنه خسته شدم يکی يک کمک کنه

جدیدترین ورژن رو دان کن و از پلاگین gsdx 1329 و یا 1479 و یا قدیدمیتر استفاده کن

اخرین ورژن DX9 و ++C رو دان کنید از بازیت هم حتما IMAGE بگیر ید
در قسمت GSDX تیک NATIVE رو نزنید و از Internal res 1024x768 کار کنید البته میتونید بیشتر هم کنید البته تیکهای FBA or Logarithmic Z options رو تست نکردم

من از SOUND SPU2.X.1.10 استفاده کردم عالی بود

تنظیمات CPU
نوع FRAME LIMIT رو وریاولی normal بزار
نکته اگه بازیت PAL هست فریم رو روی 50 بزار اگر بازیت NTSC هست رو روی 60 ریم باشه و بقیه رو به این ترتیب بزار دومی هم 45 و سومی و چهارمی گزینه 1.1 باشه تیکهای MICROVU رو هم نزنید

تنظیمات Speed Hacks
Use X2 cycle rates بزار و تمام تیکهارو بزن و VUCYCLE رو هم تا اخر ببر مشکلی پیش نمیاد اگه دیدی مشکل هست همه تیکهارو بردار

تنظیمات Advanced options
همه چی روی DEFAULT باشه CHOP/ZERO و تیکهای FLUSH ZERO هم بزنید و یا در قسمت ee round mode رو روی negative بزار که خیلی بهتر میشه

میشه تنظیمات TEKKEn 4 و 5رو بزارید
من TEKKEN 4 رو با 45 فریم دارم ولی تصویرش خیلی آهستس.نمیشه بازی کرد.
مشکل از سیستمه یا تنظیمات ؟
ممنون.

چجوري بايد بفهميم كه در مموري كارت چيه است چجوري ميشه در مموري كارت سيوها را پاك كرد
من الان 4 تا مموري كارت دارم چجوري ميشه همه سيوها را در يك مموري جا داد

fifa street 2 يا 1 در ضمن من هنوز باهاش مشكل دارم

درقسمت رندر hardware به software را تغيير ميدم گرافيك بهتر ميشه نه مثل خود سوني 2 و سرعت هم پايين است چيكار كنم درست شه

سلام دوست عزیز درسته بازی از لحاظ گرافیکی بهتر شده اما اصلا سرعت خوبی ندارد وهنگ میکنه و فرم ان از 20-35 بیشتر نمیشه و هر کاری میکنه همینه اگر بشه بازی با HARDWARE اجرا کرد بدون مشکل گرافیکی خیلی عالی بود
با تشکر

من فیفا استریت 2 رو دارم. یکشم مشکل داره؟
در بازی فیفا استریت 2 , من با 60 فریم بازی می کنم و از لحاظ سرعت و گرافیک مشکلی ندارم.فقط همون طوری که گفتم زمانی که قدرتی میزنی بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه کاریش کرد.
در مورد فریم هم بگم که وقتی روی software میذارم فریم 30 35 میشه.ولی وقتی استالینگ هک رو روی درجه 2 میزارم فریم 60 میشه دلیلشم به خاطر سیستم هست و فکنم شما نتونید از 35 40 بیشتر فریم بگیرید.حالا اگه وقت کردم عکس هایی از بازی به همراه تنظیمات میذارم.

من فیفا استریت 2 رو دارم. یکشم مشکل داره؟
در بازی فیفا استریت 2 , من با 60 فریم بازی می کنم و از لحاظ سرعت و گرافیک مشکلی ندارم.فقط همون طوری که گفتم زمانی که قدرتی میزنی بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه کاریش کرد.
در مورد فریم هم بگم که وقتی روی software میذارم فریم 30 35 میشه.ولی وقتی استالینگ هک رو روی درجه 2 میزارم فریم 60 میشه دلیلشم به خاطر سیستم هست و فکنم شما نتونید از 35 40 بیشتر فریم بگیرید.حالا اگه وقت کردم عکس هایی از بازی به همراه تنظیمات میذارم.
جواب اين سوال را هم ميدادي

چجوري بايد بفهميم كه در مموري كارت چيه است چجوري ميشه در مموري كارت سيوها را پاك كرد

برای اینکه محتویات مموری کارد رو ببینی فقط باید از منوی FILE در شبیه ساز گزینه RUN BIOS رو بزنی (که این گزینه RUN BIOS جدیدا به شبیه ساز اضافه شده و مثل قبلا نیازی به تغییر پلاگین نیست). و بعد روی BROWSER ضربدر میزنی تا وارد قسمت مموری کارد بشی و اونجا میتونی سیوها رو پاک و یا کپی کنی.

برای انتقال سیوها به مموری کارت دیگه در همین قسمت مموری کارد با زدن ضربدر روی بازی مورد نظر و بعد کپی , سیو به مموری کارد دیگه انتقال داده میشه.میتونی یه مموری کارد جدید بسازی و همه ی سیو ها رو یکی یکی از 4 مموری کارد به یه مموری کارد انتقال بدید.

در بیلد جدید شبیه ساز در صورتی که در پوشه شبیه ساز مموری کاردی نباشه .میتونید از 8 مگ تا 64 مگ مموری کارد داشته باشید.

سلام.من ميخوام gow1رو بازي كنم اما نهايتا12تا فريم ميگيرم.اما بازي هايspace chimpsوdark watchرو به30تا45فريم بازي ميكنم.تازه اين دارك واچ يكم گير داره راه حلي نيست؟خيلي ممنون.
سيستم من:
ram:1gb
Cpu:Amd atholon 64 processer 3200+
VGA:512mb nvidia geforce 7300 gs

سلام دوستان من بازی God of War 2 رو اجرا کردم ولی وقتی به اینجای بازی میرسم گیر میکنه و دیگه جلو نمیره همه جوره تنظیمش کردم نمیدونم چشه اگه میشه راهنماییم کنید.
h8vxwtp78gnyvuoyh.jpg

سلام دوستان من بازی God of War 2 رو اجرا کردم ولی وقتی به اینجای بازی میرسم گیر میکنه و دیگه جلو نمیره همه جوره تنظیمش کردم نمیدونم چشه اگه میشه راهنماییم کنید.
h8vxwtp78gnyvuoyh.jpg

از این روش برای رد کردنش استفاده کن

برای اون دسته از دوستانی که تو دموی بازی کرش میکنه این کار رو انجام بدن
وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد بخش مبارزه شده باشید .
اینم بریز

(3) 2F123FD8.pnach

آخرین ویرایش:
يادم رفت يه چيز ديگه رو هم بگم:برنامه من الان:r1045هست.فكر كنم برا فوريه باشه.جديد ترين ورژن برنامه بصورت كم حجم چيست.بعد بگم كه همه بايوس ها و پلاگين هاي جديد هم دانلود ميكنم.فقط يه راه حل برا تيك زدن تو 2تا بازي و gowراهنماي اجراش رو بزارين.ممنون.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or