این پچ که مال GOW 2 بود.برای از بین بردن مه GOW 1 پچی نیست.
CPU:4000 AMD Dual Core
VGA:8500 gt 512
RAM: 3 GIG
ورژن pcsx2-beta-1474 رو دان کردم.
پلاگین گرافیک Gsdx 1571 SSe2 1.15
تمام تیکهای Speed hack رو زدم.
تنظیمات سی پی یو:90 45 1 1 .تیک micro vu رو با Frame skip برداشتم.
Advenced رو هم همه گزینه های Flash To zero رو زدم.بقیه رو None و Chop\Zero هستن.
دوستان میدونید مشکل این ارور از چیه؟
bios.scph-70012.nvm
درضمن ویندوزم ویستا هست سیستمم هم بالا
دوستان اگه بتونن PCSX بزارن که
با God of war 2 تنظيم شده باشه من هر چی دانلود کردم خودم تنظيم کردم بازی وسطاش هنگ
ميکنه خسته شدم يکی يک کمک کنه
fifa street 2 يا 1 در ضمن من هنوز باهاش مشكل دارم
درقسمت رندر hardware به software را تغيير ميدم گرافيك بهتر ميشه نه مثل خود سوني 2 و سرعت هم پايين است چيكار كنم درست شه
سلام دوست عزیز درسته بازی از لحاظ گرافیکی بهتر شده اما اصلا سرعت خوبی ندارد وهنگ میکنه و فرم ان از 20-35 بیشتر نمیشه و هر کاری میکنه همینه اگر بشه بازی با HARDWARE اجرا کرد بدون مشکل گرافیکی خیلی عالی بود
با تشکر
جواب اين سوال را هم ميداديمن فیفا استریت 2 رو دارم. یکشم مشکل داره؟
در بازی فیفا استریت 2 , من با 60 فریم بازی می کنم و از لحاظ سرعت و گرافیک مشکلی ندارم.فقط همون طوری که گفتم زمانی که قدرتی میزنی بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه کاریش کرد.
در مورد فریم هم بگم که وقتی روی software میذارم فریم 30 35 میشه.ولی وقتی استالینگ هک رو روی درجه 2 میزارم فریم 60 میشه دلیلشم به خاطر سیستم هست و فکنم شما نتونید از 35 40 بیشتر فریم بگیرید.حالا اگه وقت کردم عکس هایی از بازی به همراه تنظیمات میذارم.
چجوري بايد بفهميم كه در مموري كارت چيه است چجوري ميشه در مموري كارت سيوها را پاك كرد
من الان 4 تا مموري كارت دارم چجوري ميشه همه سيوها را در يك مموري جا داد
سلام دوستان من بازی God of War 2 رو اجرا کردم ولی وقتی به اینجای بازی میرسم گیر میکنه و دیگه جلو نمیره همه جوره تنظیمش کردم نمیدونم چشه اگه میشه راهنماییم کنید.
![]()