تنظیمات دقیقش توی لینکت هست ؟ در ضمن توی یاهو هم ادت کردم.
برای GOW2 رو میخواستی ؟
تنظیمات دقیقش توی لینکت هست ؟ در ضمن توی یاهو هم ادت کردم.
آره هر چیزی که لازمه تا 50 فریم بگیرم رو میخواستم ، ممنون میشم.
چي شد؟آقا فرهاد من چيكار كنم؟من فقط ميخوام gow1رو بازي كنم.تنظيمات هر چي بود بزارين.من همه كارا رو كردم اما حل نشدمن با سي پي يو خودم حداكثر چقد فريم ميگيرمۀ
مدلcpu:
Amd atholon 64 procceser 3200
تنظیمات CPU من این INTERLACING که گفتی نداره که ?!؟اخرین ورژن DX9 و ++C رو دان کنید از بازیت هم حتما IMAGE بگیر ید
در قسمت GSDX تیک NATIVE رو نزنید و از Internal res 1024x768 کار کنید البته میتونید بیشتر هم کنید البته تیکهای FBA or Logarithmic Z options رو تست نکردم
من از SOUND SPU2.X.1.2 استفاده کردم عالی بود
تنظیمات CPU
نوع فریمNORMAL بزار و همرو روی 0 باشه در تنظیمات INTERLACING رو روی NONE بزار
نکته اگه بازیت PAL هست فریم رو روی 50 بزار اگر بازیت NTSC هست رو روی 60 ریم باشه و بقیه رو به این ترتیب بزار دومی هم 45 و سومی و چهارمی گزینه 1.1 باشه تیکهای MICROVU رو هم نزنید
تنظیمات Speed Hacks
Use X2 cycle rates بزار و تمام تیکهارو بزن و VUCYCLE رو هم تا اخر ببر مشکلی پیش نمیاد
تنظیمات Advanced options
همه چی روی DEFAULT باشه CHOP/ZERO و تیکهای FLUSH ZERO هم بزنید
نکته اگه بازیت PAL هست فریم رو روی 50 بزار اگر بازیت NTSC هست رو روی 60 ریم باشه و بقیه رو به این ترتیب بزار دومی هم 45 و سومی و چهارمی گزینه 1.1 باشه تیکهای MICROVU رو هم نزنید
چي شد؟آقا فرهاد من چيكار كنم؟من فقط ميخوام gow1رو بازي كنم.تنظيمات هر چي بود بزارين.
آخه با10 فريم كه نميشه gowبازي كرد.![]()
تنظیمات CPU من این INTERLACING که گفتی نداره که ?!؟
![]()
این چیزهایی که گفتی رو هم نگرفتم میشه دقیق تر بگی یعنی چی اینا ؟؟
یه چیز دیگه این Speed hack من گزینه VUCYCLE نداره ?!؟
![]()
سلام
دوست عزیزم اقای kolange_edalat2001 از تایپک خوبتون خیلی خیلی ممنون
من امروز همه ی اینکار ها رو کردم و تا الان 2 تا بازی کشتی کج و gta رو بی هیچ مشکلی اجرا میکنم
اما یه کوچولو که میشه تحملش کرد صفحه میلرزه یه کم
خواستم بپرسم این طبعیه
من از پلاگین gsdx 1476 (msvc 15.00,sse2)0.1.15 برای گرافیک اتفاده میکنم و کارت گرافیکم هم 1گیگ مارک گیگابایت 9500 هست
تو ps output قسمت features تا ssse3 رو به من detected داده
اگه لازم هست موارد دیگه سخت افزار pcمو بگم
اگه ایراد از پلاگین هست لطفا لینک پلاگین جدید رو بدید
راستی این برنامه یه چیزی مثل بنچمارک نداره که بشه فهمید که سخت افزار pc تا چه اندازه ای برای این خوبه
بازم ممنون
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.
اگر ممکنه یک جای دیگه آپلود کن ، قربون معرفتت
ممنون
منظورت این هست
gsdx 1600 (msvc 15.00,ssse3)0.1.15